25|Şişe çevirmece oynayalım

21.8K 478 103
                                    

Yalnız bu kokular geldikçe , ben daha da acıkıyorum" dedi Aksel karnını ovalayarak.Allahım bir insan bu kadar mı rahat olur yani , anlayamıyorum.Kerem de iki saattir telefonda konuşuyor , artık neyi çözemiyorsa.

"Ama ben gelemem , bugünkü sahneleri yarına alalım abi

........................

Biliyorum , biliyorum haklısınız ama acil bir durum cidden

.......................

Iıııağm okey , öyle yaparız o zaman" falan filan işte , benim yüzümden işinden de olucak bu çocuk yakında eminim yani.Melis desen oturdu bilgisayarın başına , internetten alışveriş yapıyor.Hayır yani ne bu rahatlık , annem veya babam içeri girip şu halimizi görse , sıçıcaklar ağzımıza bu hala yeni topuklu ayakkabı peşinde.

"Ya napıyoruz biz , biriniz telefonda , biriniz bilgisayarda" dedim ve Aksele bakıp duraksadım."Birinizde sabahtan beri midesini düşünüyor, hayır yani kıtlıktan mı çıktın , hiç mi yemek vermediler" dedim.Aksel önce bana böyle tip tip baktı , sonra gülerek Keremi dürttü.

"Sağlam kız bulmuşsun" Tabi oğlum ne sandın , atarlı kız Zeynoyum şu aralar.Neyse Aksele bakıp gözlerimi devirdim.

"Bundan daha iyi bir fikrin var mı ?" dedi laptopumu göstererek."Hiç değilse yeni ayakkabılar alıyorum" Tekrar bilgisayara dönüp , ayakkabı bakmaya devam etti.Delirticek bu kız beni ya.

"Oyun oynayalım " dedim ellerimi çırpıp.

"Ne oyunu ?" Kerem kaşlarını çatıp , bana ne diyor bu mal adlı bakışını fırlattı.Hooop çok eğlenicez arkadaşlar valla bak.

"Doğruluk mu Cesaretlik mi oynayalım o zaman" dedi Aksel , Melisin yanındaki su şişesini alıp , halının üzerine oturdu.

"Sen ciddi misin?"

"Saçmalama" Melisle Kerem aynı anda Aksele söylendiler.Hayı yani bence bu ikisinin içinde yaşlı bir nine falan olmalı , hayat enerjileri çekilmiş baksana ya.

"Ya nolucak kös kös oturuyoruz zaten...Hem birbirimizi de çok iyi tanımıyoruz , bu şekilde tanışmış oluruz " dedim Aksele göz kırpıp.Kerem hemen teslim oldu.

"Okeeey , oynayalım o zaman" diyip Akselin karşısına oturdu.Bende ikisinin yanına geçtim.

"Melis , gel hadi" Hayır ne bekliyorsa yani , özel davetiye falan yollıycaz sanki hanımefendiye.Neyse onu da bir şekilde ikna edip sonunda oyunumuza başladık.

"Çeviriyoruuuum.Kapak tarafı kime geliyorsa o sorar , diğeri cevaplar." Aksel üçe kadar sayıp , cam su şişesini çevirmeye başladı.Fiyuuuv çok heyecanlı.

"Kerem , Melise soruyor" dedi Aksel heyecanlı bir ses tonuyla.Ay ne sorcak Kerem , Melise yaa.Düzgün çevir şunu da , ben kas yığınıma bir iki soru sorayım.

"Iıığ ..." dedi Kerem elini çenesine götürüp."Bir düşüneyim."

"Hah! Buldum" Sonunda paşam , biraz daha soru arasaydın burda yaşlanıcaktık hepimiz.Umarım saçmasapan kimi seviyorsun , birini seviyor musun tarzı sorular sormazsın.Orjinal ol lütfen.

"Şimdi , Zeyneple bizim aramızdaki şeyin olmamasını istemen ..." dedi işaret parmağıyla benimle kendisinin arasını göstererek "Kıskançlıktan mı yoksa koruma duygusundan mı ?" Vaoooov Kereem.Muhteşem soru.Cidden tebrik ediyorum süpersin.

HayalperestWhere stories live. Discover now