9|Kusura bakma , tipim değilsin

23.2K 516 47
                                    

BİRAZ ARA VERİYİM DİYORDUM AMA DAYANAMADIM YENİ BÖLÜM YAZDIM . UMARIM BEĞENİRSİNİZ.VOTE VE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN. İYİ EĞLENCELER.

"Sen beni mi takip ediyorsun?"He yemiyorum , içmiyorum seni takip ediyorum kas hayvanı.Mal mıdır nedir ne takip edicem seni yani tamamen başka bi nedenle burdayım ben , arkadaşım için.

"Valla ben iki saattir burdayım , galiba sen beni takip ediyosun ha ?" Yani o sonradan geldiğine göre , ben onu nası takip ediyim. İşte zekası bu kadar bunun , Allahım nelerle uğraşıyorum ben.

"Ben . Seni . Takip . Ediyorum ? Niye böyle bişi yapıyım Zeynep?" Fiyuuuuuuu adımı hatırlıyo yani unutmamış süper süper süper.

"Ben seni neden takip ediyim ?" Manyak mıyım yani ben , tamam azıcık sana takığım bu aralar da o kadar delirmedim şahsen.

"Belki bana aşık olmuşsundur " Gülüyo bi de şapşal şapşal. Bildiğin dalga geçiyo benimle be , ne aşık olması senden nefret ediyorum.

"Kusura bakma kas yığını , tipim değilsin" Hafifçe önüne geçip , çantamdan suyu aldım ve kapıya doğru ilerledim.Kapının yanındaki aynadan arkama bakınca , kas yığının salak salak arkamdan bana baktığını gördüm. Bu lafı beklemiyordu galiba.Oh iyi oldu.Neyse ordan çıkıp , spor salonunun içine girdim.

"Nerde kaldın kızım ya , sen yokken 3 km yol koştum ben." İyi bok yedin Yağmurcum napıyım. Ben orda mal damgası yedim yani bildiğin bana psikopat takipçi damgası vurdu kas yığını.

"Kerem salağıyla konuşuyodum."

"Kerem derken ?"

"Kerem Bursin işte Yağmur amma soru sordun sende."

"Şaka yapıyosun , siz nerden tanışıyosunuz ki?" Salak mısın sen Zeynep , tuvalete girdim o yüzden geç kaldım desen şimdi bu kadar sorguya gerek kalmıycaktı. Ne diycem kıza ben , anlatıyım ya nolcak.Zaten kimseye anlatamıyorum içim şişti iki gündür.

"Ya ben ablamla bunların sahilde setine gitmiştim işte , ablam Keremin bayağı fanı böyle odasında 1.70 lik posteri falan asılı" Evet dün gece posteri çıkartıp , kendi odama asmaya yeltendim ama sonra Melisin beni öldürebilme ihtimaliyle tekrar yerine yapıştırdım.

"Sonra birşeyler oldu ablamı bulamadım hiçbir yerde , sete girdim yardım istedim falan. İşte Kerem de ben bırakırım dedi."O zamanlar gayet mütevaziydi , şimdi öküz oldu o ayrı konu.

"Oha Zeynep ciddi misin ? Oha şok oldum" Bende şok olmuştum , normal bi tepki.

"Aynen öyle , sonra eve bıraktı falan. İşte geçen gün okulda karşılaştık şimdi de burada gördüm.Bana beni takip falan mı ediyosun dedi gerizekalı . Allahım nası bi ego Yağmur ya ."

"Kızım adam ünlü oyuncu olsun o kadar . " Ya başlatma oyuncusuna , salağın teki . Kas yapıyım derken beynini geliştirmemiş heralde. Tamam bu ağır oldu evet ama napıyım sinirlendim.

"Ya öyle işte bende tipim değilsin kas yığını kusura bakma dedim geldim . Tepem attı ya." Oh be birine anlattım da rahatladım yani.

"Zeynep , inanmıyorum sana öyle mi dedin ? Keremle bi kaç kez konuşmuşluğumuz var hiçte anlattığın gibi değil yani."Aaaah Yağmur aaah içi beni , dışı seni yakar canım arkadaşım.

"Neyse ne ya " Hiç Keremle uğraşamıycam yani.

"Zeynep , Zeynep ay bak Can şu işte bak şimdi içeri girdiler Keremin yanındaki , siyah saçlı olan ay " Ne şimdi birde yüz yüze buna mı katlanıcam ben. Giymiş dapdar bi sporcu atleti kaslarını gözüme gözüme sokuyo . Neyse Canda yakışıklı çocukmuş , Yağmur işini biliyor tabi .

"Hıııı yakışıklıymış , bak gördün Canını da artık gidelim tamam?" Ay hemen gidelim , şimdi gelir bişeyler söyler moralimi daha da bozmak istemiyorum.

"Ya dur , daha yeni geldiler yarım saat falan sonra gideriz. Ay bak bak selam verdi dur geliyo yanımıza dur ay Zeynep nasılım söylesene kızım bişey." Keremin dik dik bakışlarını üzerimde hissederken sana nasıl laf yetiştiriyim Yağmur ya. Ay geliyolar bana.

"Naber Yağmur ? Iıı sende ... " Bende ne ? Öğrenseydin adımı herşeyi benmi söyliycem ya.

"Zeynep" dedi Kerem.Ona sordular sanki adımı.Her fırsatta benle uğraşıyo ay git başımdan diyip ittiresim var. Can böyle bi afalladı Kereme baktı falan. Ee haklı çocuk yani nerden bilsin bizi. Tabi biz diye bişey varsa.

"II uzun hikaye" dedi Cana .Sanki yıllardır tanışıyoruz , bi evime bıraktın nesi uzun hikaye. "Neyse ben kaçtım Can , biraz body çalışıcam çıkarken haber veririm sana . Görüşürüz Yağmur." Ben zaten dış kapının dış mandalıyım dimi bana da bi görüşürüz deseydin ya. Tek yaptığı giderken göz kırpmak oldu , o da içimi eritti zaten . Ne erimesi Zeynep ya yok öyle bişey nefret ediyosun işte ondan hala .

"Yağmur ..."

"Efendim Can ? " Uf liseli aşıkların diyaloğunu dinlemek yerine Keremle kavga etmeyi tercih ederdim.

"Iı neyse ya , ben de ıı ya şey gittim ben. Hadi gittim görüşürüz."Cidden Yağmurun anlattığı kadar varmış çocuk iki kelimeyi bi araya getiremedi ya. Şimdi bununla bayaaağı iyi dalga geçilirdi ama benim aklım Keremdeyken hiçbişey yapasım yok.Tam geçmiş karşıma , ağırlık kaldırıyo.Gelip dibimde yapsaydın bari Kerem , ne o öyle kaslarını gözüme sokar gibi.Bende dudağımı ısırıp , nefret dolu bakışlarımla koşu bandında koşmaya başladım . Baktığımı anlamış olucak ki ,böyle hafif kaşlarını çatıp gülümsedi. Direkt kafamı çevirdim onun eline koz vermemeliyim sonuçta.

Neyse bi yarım saat bu durumda Keremle birbirimizi kestik , o bana bakıyo ben ona bakınca kafasını çeviriyo.Ben ona bakıyorum o bakınca kafamı çeviriyorum.Böyle saçma salak bi durumda zaman su gibi aktı geçti.Sonra bi ara annem aradı telefonda onunla konuştum , tekrar salona girdim. Bi baktım Keremin yanında sarışın uzun boylu bi kız omzuna yaslanmış böyle gülüyo şıllık. Aaa Kerem bey de ona eşlik ediyo tabi . Kahkahalar havada uçuşuyo.Sinirli sinirli Yağmurun yanına gittim hemen.

"Kim bu kız be gülüyo mal mal" Yo hayır kıskanmadım ama yani kızın böyle salak salak gülmesi sinirimi bozdu.Sonuçta buraya spor yapmaya geliyoruz , ne diye rahatsız ediyosun sen bizi ?

"He şu sarışın mı ? Keremin rol arkadaşı , sevgilisi falan da diyolar gazetelerde ama sanmıyorum."

HEH SÜPER. İLK YARI SONUCU KEREM 1 - ZEYNEP 0. AMA UNUTMA KEREMCİM BUNUN İKİNCİ YARISI DA VAR.

ARKADAŞLAR UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR BİLİYORUM BİRAZ KISA OLDU AMA SINAV HAFTAM YANİ BU YÜZDEN BU KADAR BİLE VAKİT AYIRIYOR OLMAM MUCİZE.İNŞALLAH ANLARSINIZ BENİ.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :)

HayalperestWhere stories live. Discover now