3|Meraba ben kas yığını

24.7K 585 18
                                    

"Ne işin var senin burada ha ? "

Ay elim ayağım titriyo , yakalandım lanet olsun. Hemde şey şu Melisin hayranı olduğu kas yığını gibi bi çocuk varya heh ona yakalandım.

"Ya ... Bakın ...Ben..."

Ne söyleyebilirdim ki.Ay pardon setinize sızdım azıcık ama olsun ya , zaten siktiriboktan diziniz umurumda bile değil gerizekalı kardeşim yüzünden burdayım mı deseydim.

"Fotoğraf çekilmek mi istiyorsun ? " dedi ellerini cebine sokup bana bir adım yaklaşırken.

Hee fotoğraf çekilmek istiyorum , yok yok asıl fotoğrafı geç seni şu karavana kilitleyip tecavüz edicem tatlı şey. Allahım ünlüsün anladık da bu ne ego kardeşim ? Yoksa abicim mi deseydim , belli benden 4-5 yaş büyük.

"Ya ne fotoğrafı , fotoğraf falan istemiyorum ben. Bakın ben kardeşimle geldim buraya , sizin böyle acayip hayranınız falan filan neyse şimdi işte onu bulamıyorum. Hayır yani sizi görücekmişte fotoğraf çekilicekmiş . Al ben gördüm yani bişey olmadı dimi."

Elini çenesine götürüp diğer elini de beline koyarak güldü.Ay çok komik dimi . Tamam kabul çok konuştum ama heyecanlandım yani heyoo kardeşimi bulamıyorum.Koca İstanbulda tek başıma sokaklarda kaldım .

"Komik mi ?" dedim . Bildiğin atar gider yaptım çocuğa fiyuuv kim tutar beni.

"Yo , yoo şey ..." Gülmeye devam etti kas yığını.

"Neyse , kardeşimi arıyorum ama telefonuna ulaşılamıyor.İstanbulda yeniyim hiçbir yeri de bilmiyorum.Onun burada olduğunu sandım , o yüzden girdim buraya." Yavru kedi gibi de dudağımı büktüm.Ay dokunsalar ağlıycam şimdi yarabbim düştüğüm durumlara bak.

"Bak burada olamazsın , okey ? Şimdi ben setin şoförüne söyliyim , seni evine bıraksın , gel benle." diyip o önde ben arkada karavanların arasında yürümeye başladık.

O elleri cebinde cool cool yürürken bende iki elimle sırt çantamın kayışlarını kavrayarak , itiraf ediyorum arkadan onu dikizliyordum .Melisin anlattığı kadar yakışıklı değildi bence ama değişik bir havası vardı . Ya nası desem ıııı hani böyle bir erkeği uzaktan görürsün dikkatini çekmez ama onunla konuşunca falan böyle bir çekim hissedersin.Öyle bişey galiba. Tanımlayamadım tam kabul ediyorum ama öyle erkekler konusunda uzman değilim napıyım mazur görün.

Set çalışanı olduklarını düşündüğüm iki kadının yanına gittik.Ben çocuğun hemen arkasında , suç işlemiş gibi tırnaklarımı yolarak bekliyordum. Çocuk diyip duruyorum çünkü adını unuttum . Yani Melis sürekli adını söylüyor evet ama kafam allak bullak hatırlayamıyorum bir türlü.Kenan mıydı Kerim miydi neydi ay dilimin ucunda söyleyemiyorum.

"Arifi biz kıyafetleri kuru temizlemeden alması için yolladık ya. Ben bırakıyım diyicem de dekorlar falan var onlarla ilgilenmem lazım.Bindir taksiye gitsin işte."

Bindir taksiye gitsin işteymiş.Yolarım ablacım seni , bildiğin ne muamelesi gördüm ya.Bir de taksi parası verin tam olsun .

Çocuk eliyle alnını ovuşturup , bana doğru döndü.Önce bişey söylemedi sonra ıııı ıııı diye birşeyler zırvaladı böyle havaya falan baktı . En sonunda ağzından anlamlı birşeyler döküldü.

"Tamam seni ben bırakırım!"

ARKADAŞLAR ÇOK KISA TUTTUM BİLİYORUM AMA ÇOK İSTEK GELİRSE AKŞAM DEVAMINI YAYINLIYICAM. YORUMLARINIZI VE VOTELARINIZI EKSİK ETMEYİN.ÖPÜLDÜNÜZ.

HayalperestWhere stories live. Discover now