43|Eyvah!Aldatıldım!

16.4K 520 161
                                    

Bu bölümü aytil_zeyker_harika adlı okuyucuma ithaf ediyorum.Umarım beğenirsin canıım :)

Kerem beni öpmeye devam ederken karnıma giren ilginç bir ağrıyla istemsizce kıpırdandım.Bu da neyin nesi böyle şimdi akşam akşam.Ay midemi falan bozmadım inşallah , çocuğun yanında zart zart osurmak istemem.Of ne diyorum ben yine.

Kerem kıpırdanmama aldırmadan pantolonunu çıkarmaya yeltenirken , karnıma giren daha sancılı bir ağrıyla farketmeden inledim.Of bunun ne ağrısı olduğu çok belli , ya şaka mı yapıyorsun , zamanı mı şuan evren kardeş?

"Ke-Kerem bir saniye" Huzursuzca yerimde doğrularak yatağımın başlığına sırtımı dayadım.

"İyi misin?" Kereme ağrı yüzünden kaşlarımı çatarak baktım.Her zaman bu kadar sancılı olmak zorunda mıydı bu lanet şey? Ellerimi sertçe karnıma bastırıp , büzüşürken tekrar acıyla inledim.Ellerim buz kesmişti ve deli gibi üşümeye başlamıştım.Klasik belirtiler.

"Sanırım lavaboya gidersem daha iyi olucam" dedim hızla yerimden fırlayıp yatağın karşısında banyoya girerken.Umarım ishal falan olduğumu sanmamıştır.Of çok lanet bir durum.

Banyonun kapısını bir hışımla kapayıp hemen iç çamaşırımı indirdim.Meraba kan!Meraba muhteşem karın ağrıları!Meraba sıcak su torbam!Meraba Orkid!Meraba ota boka sinirlenip , alev topuna dönen Zeyno!

"Zeynep , iyi misin?" Banyo dolabımda ped ararken , kapının diğer tarafındaki ateşli çocuğu tamamen unutmuştum.Allahım anlıyorum yani evlenmeden olmaz diyorsun da , hani ne biliyim Masal ağlasaydı , hiç olmadı biri gelseydi değil mi ? Regl olmak da nereden çıktı şimdi ? En kısa zamanda şu regl takvimi midir nedir onu düzenli olarak kullanmalıyım.Yoksa böyle 'surprise bitches' diye ordan burdan fırlarsa olmaz yani.

"Çı-çıkınca konuşuruz , sen Masalın yanına git ." dedim aceleci ses tonumla.Çocuk kesin beni ishal oldum sanıcak yemin ediyorum , of regl oldum da denmez ki.Ya rezillik cidden rezillik.Allahım sen al beni direkt.Ama bu bana bir mesaj , sen böyle imam nikahı kıymadan sevgilinle yaşayıp , onu yatağa atarsan Allah da senin işine böyle çomak sokar işte.En kısa zamanda yapılmayacaklar listeme evlenmeden şaaapmayı eklemeliyim.Bu küçük uyarıları dikkate almazsam , çarpılıcam bence en sonunda.Kerem hala neyin var falan derken aşağıdan gelen ağlama sesleriyle daha fazla üstelemeden aşağı indi.Teşekkürler canavar , bir işe yaradın bari.

Kerem aşağı indikten sonra bende minik bir duş alıp , pudra rengi pijama takımımı giydim. Tabi tüm bunlar olurken , karın ağrılarım yüzünden baya bi debelendim böyle yatakta garip garip pozisyonlara girdim o ayrı konu.Odadan çıkmadan önce tekrar banyoya girip dolabın alt çekmecesinden sıcak su torbamı aldıktan sonra türlü türlü dualar okuyarak , Kereme ne açıklama yapıcağımı düşünürken merdivenleri inmeye başladım.

Kerem pantolonunu giymiş ama tişörtünü tekrar giymeye tenezzül etmemiş beyefendi.Bu evin kurallarının arasına şu evde cıbıldak dolaşılmamasını eklemeliyim.Aklım karışıyor sonra günaha giriyorum tövbe tövbe.Kucağında Masalla birlikte salonun içinde volta atan sevgilime göz ucuyla bakarak pıtı pıtı mutfağa gittim.Beni farketmiş olucak ki o da peşimden mutfağa girdi.Ee tabi Keremde beni tam şeyin ortasında bırakıp tuvalete gitse , sonra yarım saat orada durup , hiçbirşey söylemeden mutfağa gitse ben de saçmasapan bir sürü şey düşünürüm.En iyisi doğruyu söylemek ya.Of .

Su ısıtıcısını fişe takarken , Kerem de Masalla birlikte mutfağa girip , yanıma geldi.Önce su ısıtıcısına , sonra sıcak su torbama ve en son suratıma garip bir bakış attıktan sonra tek kaşını kaldırıp konuşmaya başladı.

HayalperestHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin