15|Saçmaladım, özür dilerim

22.9K 557 62
                                    

ÖNCELİKLE MERABA ARKADAŞLAR , ÖNCEKİ BÖLÜMÜ DÜN AKŞAM YAYINLAMIŞTIM VE YARIN YAYINLIYCAĞIM BÖLÜM ÖNCESİ SİZE MİNİCİK Bİ SAHNE YAZDIM. UMARIM BEĞENİRSİNİZ :)

"Günlerdir bunun hayalini kuruyorum" NE NE NE ? Kerem günlerdir beni öpmenin hayalini mi kuruyordu yani , benden hoşlanıyor muydu ? Ay ne söylemem lazım şimdi napmalıyım Allahımmmm ? Nası bi duruma düştüm şuan ben.Kerem birşey söylememe fırsat vermeden beni döndürüp arabanın kapısına yasladı ve kollarıyla arabadan destek alıp beni öpmeye devam etti.

Kızlar genelde ilk öpücüğün berbat olduğunu , her zaman ikincisinin daha iyi olduğunu söylerler.Muhtemelen ilk öpücüklerini Keremden almadıkları için bence.Onunla öpüşürken , karnımda kelebeklerin fink attığına yemin edebilirim. Hadi onu geç bacaklarım jole kıvamına gelmiş , Kerem belimi bıraksa yere yığılabilirim şuan.

Bildiğin ona teslim oldum ya , daha aramızda hiçbir şey yok ama o beni dudaklarıyla evimin önünde yiyip bitiriyor.Napıyorum ya ben.Kendine gel Zeynep , sen bu değilsin.Tamam hoşuna gitti , herşey süper falan ama sen bu değilsin.Bu şey olucaksa bile bu kadar kolay olmamalıydı.Allahım napıyorum ben.Kollarımı yavaşça omuzlarından çıkıp Keremi biraz ileri ittirdim.

"Be-ııı-ben artık gitmeliyim." dedim telaşlı bi ses tonuyla.Az önce şuracıkta yaşananlardan pişman mıydım bilmiyorum ama ürktüğüm kesindi.Yani ne biliyim boktan bi ruh halindeyim şuan.Arkamı dönüp eve doğru ilerledim.Keremde koşar adım peşimden gelip , kolumdan tutarak beni durdurdu.

"Zeynep ? Bak , hoşuna gitmediyse söyle ama böyle bırakıp gitme beni." Gerizekalı mııısın Kerem ya , tabi ki hoşuma gitti hatta biraz daha sürdürsek şu arabada tecavüz edebilirdim sana o derece yani.

"Unut gitsin tamam mı ? Burada hiçbişey olmadı , sen geldin , konuştuk , sonra ben iyi geceler dedim ve eve döndüm. Hepsi bu kadar. Hiçbir şey olmadı." Cümlemi bitirirken çiseleyen yağmuru tenimde hissettim.Sanırım gittikçe şiddetleniyordu.

"Hayır Zeynep , öyle olmadı. Sen buraya geldin ve ben sevdiğim kızı öptüm.Bak burada." Arabanın önünü işaret etti eliyle.Sevdiği kız mı ? Beni .. Beni seviyor muydu yani ? Hayır bu kadarı çok fazla . Cidden çok fazla , daha yeni tanışıyoruz ne aşkı ne sevmesi Kerem.

"Seni tanımıyorum bile , ne sevgisi Kerem? Bi iki kere karşılaştık diye senin için yanıp tutuştuğumu mu zannettin , sana ölüp bittiğimi falan mı sandın? " Gittikçe hızlanan yağmurun bedenlerimizi ıslatmasını umursamıyorduk bile. Neden böyle saçma bi tepki verdiğimi bilmiyorum ama ağzımdan böyle çıktı işte.Bazen ne dediğimi ben bile anlayamıyorum.

"Ne diyorsun sen ha ? Bana nasıl baktığını görmüyor muyum sanıyorsun sen. Hayır Zeynep , görüyorum. Ne kadar kaçsanda benim yanımda olmak istediğini görüyorum." Bi git ya ne istiycem senin yanında olmak. Özgüvenine sıçıyım senin .

"İstemiyorum . Yanında olmak istemiyorum , istemiyorum işte." Lahmacunları da mı istemiyorsun Zeynepçim , ha doğruyu söyle . Cidden o lahmacun olayını bi ara gerçekleştirseydik iyi olurdu ya. Hayaaal olarak kalmasın o , ağlarım yani.

"İstemiyorsun öyle mi ? Tamam. Naparsan yap bundan sonra karşına çıkmıycam Zeynep !" Al Zeynep yaptığını görüyor musun ? Napıcaksın şimdi ha ? Cevap vermeye yüzüm yoktu.Kerem kollarımdan tutup yağan yağmurun altında beni kendine daha da yaklaştırdı.

"Karşına çıkmıycam , beni görmiyceksin , duymıycaksın.Ama şimdi gitme , kal dersen kalırım Zeynep.Neden biliyor musun ? Bilmiyorsun. Çünkü sen farklısın , herkesten herşeyden farklısın.Bunu sana nasıl anlatırım bilmiyorum ama öyle işte.İki üç günde hayatımın tümü oldun.Her zaman aklımdasın.Gel dediğin an geldim çünkü sana karşı koyamıyorum , kişiliğimden , kendimden taviz veriyorum.Ben böyle biri değildim , bu kadar kolay teslim olucak biri değildim." Sağanak yağmur ikimizi de baştan aşağı sırılsıklam etmişti.Keremin ıslanan tişörtünden kaslarını daha rahat görebiliyooorum şuan.Allahım çocuk burada duygusal ilanı aşk konuşması yaparken benim aklım nerelerde ya ?

"Ama teslim oldum işte Zeynep.Şimdi napıyım sen söyle , bu lanet arabaya binip siktir olup gidiyim mi ?"

"Benim daha iyi bi fikrim var" diyip dudaklarına yapıştım.Sıra bendeydi ve özrümü böyle diliyicektim.

VOTE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.LÜTFEN HERKES DÜŞÜNCESİNİ YAZSIN ARKADAŞLAR . İYİ VEYA KÖTÜ :)

HayalperestWhere stories live. Discover now