31|Herşey için çok geç artık

18.6K 436 98
                                    

Bu bölümü zeyzeyker_ adlı okuyucumuza ithaf ediyorum.İnşallah beğenirsin canım :)

"Tamam , ııı dur sakin olalım düşünelim bir , napabiliriz ?" dedi Melis telaşlı telaşlı.Valla ben napıcağımızı çok iyi biliyorum önce gidicem banyoya güzel bir gusül abdesti alıcam sonra da şu yandaki camdan atıcam kendimi.Sonrası ver elini öteki taraf.

"Ya yapıcak birşey yok yandım ben , bittim bittim. Baksana öpüşürken çekmişler yaaa. Kim çekti bunu abi ? Öldüm ben Melis . Öldüm valla ." Ama güzel çıkmışız şimdi Allah için , ben bunu bi ara fotoğrafçıda çıkartıp , cüzdanıma koyayım yani değil mi ? Çok tatlı çıkmışız , belki babam bize acır be.Acımaz mı ? Hiç mi ?

"Ke-Keremi arayalım.O biliyodur nasıl yayılmasını engelleyeceğimizi , bulur bir yolunu" Hemen yatağın üstünden kendi telefonumu alıp , Keremin numarasını çeviriyorum ama tabi her zamanki gibi şu şıllığın sesini duyuyorum.'Arama yapmak için yeterli bakiyeniz yoktur.Lütfen TL yükleyiniz' Ya teyzecim acil durum aciil. Ne biçim insanlarsınız ya.

"TL bitmiş " diyip dudağımı bükerek , omuz silkiyorum Melise.Hoof diyerekten kendi telefonunu uzatıyor hemen.Ay napıyım , tamam telefonuma yüklemem gereken tl ile gidip kendime birkaç birşey almış olabilirim , böyle acil bi durum olcağını nerden bileyim ben yani değil mi ?

"Kerem ?"

"Ne çabuk özledin beni patates" diyor Kerem gülerek.Belli hiçbir şeyden haberi yok aşkımın , saf saf dolanıyodur ortalıkta . Ah aptalım benim.

"Of köfte , yandık biz" Bir yandan da tırnağımı kemiriyorum.Melis de ' ne köftesi be ' der gibi bön bön bakıyor bana.Köfte işte , maydonozlu köfte.

"Noldu güzelim?"

"Bizi öpüşürken çekmişler , bugün , dersanede.Twitterda falan heryerde paylaşıyorlarmış , Melis gösterdi az önce.Aslında güzel çıkmışız ama babam görürse belamızı şaapcak biliyosun.Valla beni eve hapseder Kerem , ay magazinde falan bir de paylaşırlarsa teyzemler , halamlar herkes görür.Sülalenin yollusu olurum ya."

"Tamam Zeynep , saçmalamayı kes bi önce. Ben halledicem , bir yolunu bulucam"

"Ben biliyorum ama kimin yaptığını .... O fizikçi yaptı kesin , çekemedi bizim mutluluğumuzu.Gördüğüm yerde geberticem onu ."

"Ne fizikçisi be ?" diyor Kerem , ya ne fizikçisi olucak şu senin öğretmen diye işe aldığın karı.Kesin o yaptı var ya , başka açıklaması olamaz bunun .

"Dersanedeki işte ya , kavga ettik onunla biraz derste , kesin o yaptı . Kerem nolur bi yolunu bul , babam görmesin . Annem de görmesin. Kimsecikler görmesin."Buharlaşmak istiyorum şuan ya , valla bittim ben.

"Tamam tamam kapa sen , ben sana haber vericem" diyip suratıma kapattı . Ben de kendimi yatağa atıp ağlamaya başladım tabi. Şaka maka valla babam öğrenirse ne yapar tahmin bile edemiyorum.Hayır babamın yobaz bir adam olmasından değil ama sonuçta benim babam ve öpüşürken çekilmiş bi fotoğraf.Babamı hayal kırıklığına uğrattım ya.Babamın,annemin güvenini sarstım ben.Şimdi kim bilir beni öyle görünce ne yapıcaklar , babam nasıl bakıcak acaba.Ailenin yüz karası oldum ben ya.

"Zeynep , ağlama ya ... Birşey olmaz belki , hem babam magazin programı mı izliyor?" diyip teselli etmeye çalışıyor beni ama nafile.Babam öğrenmese , annem öğrenicek biliyorum ben.Bir yerden çıkıcaktı zaten o yalanlar.O gün bu günmüş.Hiçbir yalanı sonsuza dek saklayamıyorsun ki.

HayalperestHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin