24|Bu gece misafiriz

20.6K 481 83
                                    

"Biiiiz geldiiiik" diye sevinçle şakıyarak evin kapısında duran annemin yanına koştum hemen.Ay anne nerden çıktın sen .

"Ay anne dur bak sana ne göstericem dışarıda , ay görmen lazım "

"Zeynep , dur bi kızım.Şu elimdekileri bırakıyım. " dedi annem yüzüme 'napıyor bu mal' bakışını atarak.Valla anne hiç sorma , anlatsam ağzıma sıçarsın.

"Ayyy valla olmaz , hemen göstericem.Babam nerde ? O da gelsin" dedim annemi dışarı sürükleyerek.Valla iki dakika mutlu olucam dedim , boğazıma dizdiniz ya yeter be.Önce Melis , şimdi siz.Bu gidişle evde kalıcam sizin yüzünüzden.

"Baban arabanın yanında"

"Heh bak onun yanına gidelim önce"

"Dur kızım itekleme , tamam gidelim." Oh bee , neyse uzaklaştırdım evden annemleri.Umarım Melis salağı Keremleri dışarı çıkarmanın bir yolunu bulur.Yoksa yandık valla.

||Kerem

"Melis ... Noldu , nereye gitti Zeynep ?" dedim meraklı bakışlarla.Yani kendimi fuhuş evinde basılmış yaşlı amcalar gibi hissediyorum resmen.Allahım yarabbim ya düştüğüm durumlara bak.Aşk insanı vezir de ediyor rezil de.

"Çabuk yukarı çıkın yukarı" diye tutturdu Melis.Allahım demek ki Zeynebin inatçılığı aileden gelen birşey yani onlar ne derse o olucak illa.Bir de camdan kaçarsak , şaşırmam.

"Hazır annenler gelmişken bir tanışsaydık , seni doğuran güzel insanı tanımak lazım valla" dedi Aksel.Ya biz götümüzü kurtarmaya bakıyoruz , adam ne peşinde.

"Saçmalama Aksel , çabuk yukarı" diyip apar topar yukarıdaki odaya çıkardı bizi.Sonrada kapıyı kapatıp tembihledi.

"Ben gelene kadar bir yere gitmeyin , ses de çıkarmayın. Gelicem ben şimdi."

||Zeynep

"Kızım hani birşey göstericektin?" dedi annem elindeki bavulları salona taşırken.Keremler ortalıkta görünmediğine göre , bir yolunu bulup tüymüşler demek ki . Melis kedi olalı bi fare yakaladı yani aferin.

"Ya anne ..." diye söze başlamamla Melisin merdivenlerden koşarak inmesi bir oldu.Oh bende açıklama yapmaktan kurtuldum bari.

"Annecim , hoşgeldiniz . Erken geldiniz noldu ?"

"İşimiz bitti , biz de geldik. Noldu sevinmediniz mi ?" dedi annem mutfağa doğru giderken.Ben de annemin arkasından Melise kaş göz işaretleriyle Keremleri sordum , hallettim falan dedi.Oh demek ki çıkarmış evden . Rahatladım ya.Neyse annem ve babamla aşağı yukarı bir saat muhabbet ettik , işte nolmuş , napmışlar falan filan. Saçmasapan şeyler.

"Anne ben artık odama çıkıyım ya , yorgunum biraz " Annemle babamı öpüp merdivenlere doğru ilerledim.Meliste peşimden geldi.Kesin bugün olanları falan konuşucaz , ay acaba ne diycek çok merak ediyorum.Tam odamın kapını açıcam , Melis konuşmaya başladı.

"Zeynep , şey diyc..." Kapıyı açtım.Keremle Aksel yatağımda oturuyor.Noluyor lan burda , siz gitmediniz mi ? Arkama dönüp , Melise baktım.

"Şey diyicektim " Yutkundu."Bunu işte" Eliyle Keremle Akseli gösterdi.Ya ben zaten sana niye güveniyorum ki Allahım ya. Napıcaz şimdi nası çıkarıcaz bunları.Annemle babamda yayıldılar salona.Ooooh gel keyfim gel.

"Zeynep ?" diyip ayağa kalktı Kerem.

"Biraz daha gelmeseydiniz , sıkıntıdan camdan atlıycaktık" diye lafa atladı Aksel. Bu çocuk her lafa atlıyor valla ya. Gereksiz midir nedir ? Sinirliyim zaten.

"Sen neden bunları dışarı çıkarmadın" dedim Melise dönüp.

"Napsaydım camdan mı atsaydım Zeynep?" diye bağırdı . Ay valla atsaydın , hiç değilse bir kaç gün aşk acısı çeker sonra unuturdum.Şimdi babam bacaklarımı koparınca , eski bacaklarımı hatırlayıp her gün ağlıycam.Ne diyorum ya ben.

"Bağırma , duyucaklar " diyip kapıyı kapattım.

"Ee , napıcaz ? " dedi Kerem bir elini beline koyup , diğer elini de alnına yaslarken.Valla Kerem , babam seni burada yakalarsa , önce seni keser , bize de küser .

"Valla ben şuan halimden gayet memnunum" diyip , Melise göz kırptı Aksel , Meliste hoflayarak suratını ekşitti.Of valla sinirden gülücem şimdi , düştüğümüz hallere bak.

"Iııı cam " dedim sevinçle. " Camdan çıkın , hatırlasana Kerem ben o gece camdan girmiştim , siz de çıkabilirsiniz gayet" dedim ellerimi çırpıp.

"Sen geceleri camlarda mı dolaşıyorsun Zeynep" dedi Melis kolumu tutarak.Ya Melis şu ablalık damarını iki dakika kapat canısı , işime karışma lütfen.

"Ya , uzun hikaye " diyip kolumu çektim.

"Aa Okey , aynen öyle yapalım . Çarşaf falan varsa sarkıtıp , inelim" dedi Kerem odanın içinde dolaşırken.Biz tam çarşaf falan ayarlarken camdan duman kokuları gelmeye başladı. Lan noluyor yanıyor muyuz falan derken Aksel camdan bakıp konuya açıklık getirdi.

"Sizin peder , camın aşağısında mangal yapıyor" dedi gülümseyerek."Sanırım bu gece misafiriz " Geniş yatağıma atlayıp , yayıldı.Süper cidden , millet anne babasından gizli köpek falan besler evde , ben erkek arkadaşımla kankasını besliycem.Farkımız tarzımız.

YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN ARKADAŞLAR :) BU ARADA AKSELİN BU GECE MİSAFİRİZ DEDİĞİNDE KEREMİN ONA BAKIŞI MULTIMEDYADA VAR :)

HayalperestWhere stories live. Discover now