55||Sen benim sarhoşluğumsun ...

10.2K 436 95
                                    

ithaf listemi kaybettiğim için yeni ithaflar alıcam... ilk yorumu yapan ithafı kapar , uzun yorumları sebebiyle açılışı bayanparanoyak la yapıyorum.bu arada bölüm feci şekilde +18 kızlar... uyarıyım da ben :) iyi okumalar :)

Kerem hesabı ödedikten sonra kolunu omzuma attı ve sahil şeridinde otele doğru yürümeye başladık.Aklımda ne biraz şüphe veya endişe ne de korku vardı.Hiç konuşmadan kendi sessizliğimize eşlik eden dalga gürültüleriyle uzun bir süre yürüdük.Keremi istiyordum ve gün geçtikçe bunu inkar etmek zorlaşıyordu.Onu istiyordum ve bu utanılması gereken birşey değildi.

Hayatımda en nefret ettiğim algılardan biri , seksin sadece erkeğe ait bi zevk olduğu düşüncesiydi.Kadın buna mecbur bırakılıyor , asla zevk almıyor , erkekse zevkten uçuyor gibi gösterildi her zaman.Öyle lanse edildi bize.Erkek her zaman yalvaran taraftı , kadın ise başım ağrıyor başka zaman diyen.Çünkü kızlara daha küçükken verilen ana fikir buydu.Evlenirsin ve çocuğun olsun diye sevişirsin/birlikte olursun.Öyle hergün yapılacak birşey değil bu.Hatta bazı yobaz ülkelerde kadının bu işten hiç zevk almaması için vajina dudakları kesilerek kadını sadece çocuk doğuran bi makineye dönüştürdükleri de doğrudur.Kadın sünneti deniliyor buna , kesin duymuşsunuzdur.

İşi çok ciddi / sıkıcı bir noktaya çektiğimin farkındayım , genelde de hep makaraya vuruyorum tüm hayatımı biliyorsunuz.Ama bu sefer başka , bu önemli birşey benim için.Yabancı ülkelerde pek önemsiz görülse de bizim yetiştirilme tarzımız için büyük bir şeydir sevdiğin kişiyle sevişmek.Hele eğer nikahsızsan , "Aman günahtır!Zinadır! " diye yırtınırlar.Dizilerde ve hikayeler de hiç bunlara değinilmez , ateşli bi öpüşme sonucu kendilerini yatakta buluverirler ve olur biter . Kimse günahmış , zinaymış , ay kapı komşumuz Ayşe Teyze kızlık zarım hakkında ne düşünür diye düşünmez... Düşünmemeli de zaten... Ben demiyorum bulduğunuz ilk erkeğin koynuna girin , günah değildir , yasak değildir... Ben sadece sizin vajinanızın giriş/çıkış izinlerine elalem karar vermesin diyorum.

Ben 24 yaşında , herşeyin bilincinde ve hayatının aşkını çoktan bulmuş bir kadın olarak söyleyebilirim ki kendimi Kereme tamamen teslim etmemem için hiçbir sebep yok.Onu seviyor muyum ,evet.Hatta sevmekten de öte aşığım ona.Ona güveniyor muyum , evet.Anneme ne kadar güveniyorsam Kereme de o kadar güveniyorum.Canımı yakmayacağını beni üzmeyeceğini biliyorum.İkimiz de yetişkin insanlarız ve bunun için hiçbir engel yok.Evlenmeden yasak / zina diyenler olacak aranızda ... Bunları ben de biliyorum... Sevdiğim adamla sevişmek günahsa , evet ben bir günahkarım o zaman diyip tüm sorularınızı da böylece cevaplıyorum.

"Daldın gittin" dedi Kerem cebinden çıkardığı kartla otelin en pahalı odasının kapısını açarken.Valla çok derinlere daldım Keremcim , anca o güzel sesin çıkarırdı beni zaten o derin sulardan.Bi anda da acayip ciddileştim , üstüme garip bi ciddiyet düştü.Hayırdır hayır olsun.

"Hiiç " Açılan kapıdan içeri girerek mini bardan buz gibi bi su çıkarıp içmeye başladım.Kerem de otel görevlilerinin televizyon ünitesine dizdiği filmlere bakmaya başladı.Ah benim saf aşkım , bak evde gösteririm falan dedi ama hiç beni zorlamıyor.Ben bu adamı sevmeyeyim de kimi seveyim ? Psikopat bi Brunom vardı onu mu seveydim? Fantezi olarak birbirimize bıçak dayamacalar falan oynardık İtalyalı sefgilimle...Neyse diyerek kafamı salladım -bu hareketi umarım Kerem görmedi - ve mikrodalgaya hazır popcornlardan koyup ısıtmaya başladım.Kerem hiç sevişmeye niyetli değil gibi yatağa uzandı ve DVDnin ana menüsünden filmi açma çabalarına girişti.Te Allahım ben buraya yürürken yarım saat nasıl sevişicez/neden sevişilir/sevişirsem cehenneme gider miyim / camide imam nikahı kıydırmak istesem kerem benden soğurmu tarzı binlerce şey düşünüp en son ' gireceksek girelim gel kız günaha' moduna bağlamışım.Çocuk uslu uslu film açıyor.Bendeki şans kimse de yok valla yok...Derin bir nefes alıp gözlerimi devirdim ve 'Allahım sen bana sabır ver' diye içimden geçiricektim ki etraftan bi cin min 'sen Allahı yok sayıp zina yapmaya karar ver sonra da sabır dilen , siz insanları da hiç anlamıyorum la' diyecek diye düşünüp tırstım ve duamı kalbime gömdüm.

HayalperestWhere stories live. Discover now