57. Holmes Chapel volá..

2.9K 163 2
                                    

„Prestaň vyvádzať! Upokoj sa. Budeš sa im páčiť. Rozumieš?“ snažil sa ma upokojiť Harry, no nedarilo sa mu to. Som úplne na nervy a to sme o chvíľu u nich doma.

„Ale čo ak nie? Čo potom?“ Bojím sa toho, čo sa stane. Čo ak sa im vážne nebudem páčiť a povedia Harrymu, aby ma nechal, aby sa so mnou viac nestýkal, aby ma nekontaktoval.. Čo potom? Prirástol mi veľmi k srdcu. Veď ho do riti milujem! Čo so mnou bude potom?

„Prestaň takto rozmýšľať. Hovorím ti, že sa im budeš páčiť.“ zopakoval mi a zastavil auto. Rozhliadla som sa po okolí a zistila som, že sme zastali pred nejakým domom. Do riti! Začala som sa nepatrne triasť a tiež obhrýzať nechty. Nie je to najlepšie riešenie. Určite nie pre moju manikúru.

„No tak. Pozri sa na mňa!“ prikázal mi, ale pred tým mi položil ruku na stehno. Urobila som tak, ako ma žiadal a vzhliadla som mu do očí.

„Budeš.. sa.. im.. páčiť!!“ povedal pomaly a medzi slovami robil medzery. Prikývla som a Harry ma pobozkal. Hneď na to som zacítila chlad na perách a zabuchnutie dverí. Do riti! Do riti! Čo teraz?

„No tak kráska. Vystupovať!“ povedal hneď, ako mi otvoril dvere na strane spolujazdca. Áno, musela som sa rozlúčiť s mojím autíčkom a to som si ho kúpila len pred asi týždňom a pol. Radosť! Muselo ostať v Amerike. Revem! Povzdychla som si a prijala som Harryho pomocnú ruku. Vyštverala som sa z auta a následne som začula treskot. Zľakla som sa, takže som aj nadskočila. Modlila som sa, aby to neboli dvere od domu, no ten tam hore ma asi nemá rád, pretože hneď, ako som sa pozrela na dom, vo dverách som zbadala mladé dievča. Vyzeralo tak do 25 rokov. Viac nemala určite.

„Harry!“ zvýskla radostne a rozbehla sa k nemu. Hneď pustil moju ruku a dievča mu skočilo do náručia. Kto to do pekla je? Dúfam, že je to len jeho sestra, lebo inak..

„Gemma.“ vydýchol Harry. Má šťastie! Je to jeho sestra. Včera mi ju spomínal. Niečo si ešte zamrmlali pre seba, takže som to moc nepočula, no potom sa od seba odtiahli a Gemma venovala svoj pohľad mne. Vrúcne sa na mňa usmiala a potom zamračene pozrela na Harryho. Ja som to vedela! Určite sa jej nepáčim a preto sa mračí.

„Harry? To nás ani nepredstavíš?“ opýtala sa a mne sa normálne uľavilo. Už som sa zľakla.

„Jáj! Prepáčte. Zabudol som.“ strelil si po čele rukou, čo ho určite nebolelo a potom sa postavil späť ku mne.

„Gemma, toto je Colette Wilde, moja priateľka. Letty, toto je Gemma Styles, moja sestra.“ predstavil nás a Gemma sa na mňa znova usmiala. Vyzdvihla som ruku do vzduchu, aby som si ju s ňou podala, no tá jej nevenovala žiadnu pozornosť. Zavesila sa mi okolo krku a veselo zapišťala.

„Vitaj do rodiny, sestrička.“ V tom momente som stuhla a zamračila sa. Je to nejako priskoro. Všetko to je nejaké rýchle. Harry sa mi zadíval do tváre a zvraštil čelo. Pohľadom sa ma pýtal, čo sa stalo, no ja som len pokrútila hlavou.

„Ďakujem, sestrička.“ na tvári som znova vykúzlila úsmev a odtiahla som sa od nej.

„Poďte dnu! Snáď tu nebudeme stáť na ulici.“ vypískla a už ma ťahala za ruku do domu. Harry pomoc! Čo ak tam budú ďalší ľudia? Bože už mi fest šibe! Určite tam budú ľudia!

„Gemma!“ okríkol ju Harry. Zastali sme a ja som sa zapozerala na Harryho zamračenú tvár.

„Nedes mi priateľku!“ povedal dosť naštvaným hlasom.

„Čo? Ja? Nikdy!“ pri prostrednom slove na seba obrátila ukazovák a pri poslednom pokrútila hlavou na zápornú odpoveď. Harry pristúpil ku mne a chytil ma za voľnú ruku. Gemma ma pustila a nechala nám trošku súkromia. Bolo to fakt len trošku, lebo mi stála za chrbtom, s jediným rozdielom, že nám bola otočená chrbtom na druhú stranu.

„Si v pohode?“ zachrapčal mi Harry do ucha. Prikývla som a venovala som mu pusu. V tom som zbadala blesk od fotoaparátu. Hneď som sa odtiahla od Harryho a zmätene sa pozrela tým smerom, odkiaľ k nám prišlo náhle svetlo. Harry rýchlo skočil po kufre do auta a utekal s nimi späť k nám. Natlačili sme sa rýchlo dnu a zabuchli za nami dvere. Toto čo bolo?!

„Si v poriadku?“ opýtal sa ma a skúmal moju mimiku tváre. Prikývla som a začala som sa vyzúvať. Harry medzitým položil kufre a tiež sa vyzul. Gemma od nás niekam zmizla a následne sa objavila späť aj s postaršou ženou po boku. Znova som zamrzla na mieste a čakala, čo sa bude diať. Harry ma chytil zozadu okolo bokov a pomaly so mnou postupoval dopredu.

„Mami,“ šepol a usmial sa na ňu.

„Toto je moja priateľka Colette Wilde.“ predstavil ma.

„Teší ma, pani Stylesová.“ vystrela som k nej ruku, no tá nad ňou pohŕdavo zakrútila hlavou. Z jej tváre som jej nedokázala vyčítať žiadnu známku nejakej emócie. Toto je zlé! Veľmi zlé! Ruku som spustila pozdĺž tela a viac som sa natisla na Harryho.

„Harry, môžeme sa porozprávať? Osamote!“ vypískla jeho mama a ten za mnou len submisívne prikývol. (pozn. autora: Dúfam, že viete, čo znamená slovo submisívny, ale tak tí, čo to nevedia.. znamená to poddajný) Jeho veľké dlane opustili môj pás a následne aj jeho veľká a mužná hruď sa odo mňa oddialila. Tí dvaja niekam odkráčali a tak som ostala sama s Gemmou.

„Poď! Sadneme si do obývačky. Dáš si zatiaľ čaj či kávu?“ položila mi otázku za cesty do obývačky.

„Čaj, ďakujem.“ vydýchla som a usadila som sa na pohodlnom gauči z čiernej kože.

Harryho pohľad:

„Čo potrebuješ mami?“ opýtal som sa jej, keď sme zaliezli do mojej izby. Sadol som si na posteľ a čakal, čo z nej vypadne.

„Prečo si mi nezavolal, že máš dievča, a že je tehotné?“ A sme doma!

New chapter!! People som totálne na sračky.. všetko ma bolí a to všetko len kvôli tej posratej škole. Už som vám asi spomínala, že opravujeme triedu. No tak dneska sme maľovali prvé 2 steny a zajtra sa pokračuje.. Jááj.. som vážne zmorená a totálne rozbitá!! Dúfam, že sa vám časť ľúbila, a že mi znovu zanecháte komentíky a votes.. Zatiaľ pa mrdky moje!! Dúfam, že sa trochu vyspím..

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now