9. Neostala som na sucho..

4.6K 233 1
                                    

„No dobre chlapci. Nechcem vás vyháňať, ale musím sa prezliecť a o chvíľu tu naozaj nabehne Jessy.“ obaja prikývli, Loui mi venoval bozk a vykráčali spolu z miestnosti. Hneď som sa vybrala ku provizórnej skrini a vybrala si z nej potrebné kúsky oblečenia. Skôr jedny šaty s ružovou sukňou a trblietkami na vrchu (fotka na boku) a topánky na podpätku. Zhodila som zo seba tepláky a tielko, keď v tom niekto zaklopal.

„Moment!“ no dotyčná osoba ma vonkoncom nepočúvala. Dvere sa otvorili a dnu vošiel Styles. Ja z neho budem mať asi šediny! Telo som sa ani nesnažila zakryť. Mám na sebe spodné prádlo, čo je ako keby som mala na sebe plavky.

„Čo si nepochopil na tom, že moment?“ opýtala som sa ho so zodvihnutým obočím.

„Ja.. prepáč.“ akoby zmrzol, keď si ma všimol, len v tom kúsku oblečenia. Stále zo mňa nespúšťal pohľad.

„Páči sa ti to, čo vidíš?“ keď som sa ho to opýtala, odtrhol pohľad od mojich pŕs a pozrel mi do očí.

„Áno.“ to si snáď zo mňa robí srandu!

„Čo potrebuješ, Harry?“ radšej som zmenila tému.

„Ja.. prišiel som ti len zaželať veľa šťastia.“

„Harry ty máš horúčku?“ pristúpila som k nemu a chytila mu čelo. Nebol horúci, tak potom čo sa s ním deje?

„Nie! Ale, keď ťa tu takto vidím, chytá ma niečo iné.“ pritom si ma pritiahol s sebe za pás. Hneď som pochopila o čo mu ide. Ale takto to nepôjde!

„Oh bože! Tie návrhy si nechaj! Chodím s Louisom.“ zhúkla som po ňom a snažila sa ho od seba odtlačiť. Znovu niekto zaklopal na dvere a tak som znovu zakričala.

„Moment!“ konečne sa mi podarilo dostať z Harryho zovretia. Vzala som si do ruky šaty a začala sa do nich súkať.

„Pomôžeš mi?“ pýtala som sa ho otočená k nemu chrbtom. Rukami mi najprv zastal na páse, no potom mi pomaly začal zapínať zips od šiat.

„Ďakujem!“ poďakovala som sa a hneď na to som sa zohla pre svoje topánky. Zasa som pocítila Harryho ruky na mojich bokoch a na zadku jeho juniora. To je ale riadne prasa.

„Harry, prestaň!“ povedala som cez zaťaté zuby.

„Tak ma tu neprovokuj!“ zaskuvíňal.

„Ja sa len obúvam, to ty ma tu dobreže nejdeš pretiahnuť!“ pustil ma, ale aj tak som znovu začala argumentovať popri tom, ako som si obúvala tie štekle.

„A za ďalšie, stále chodím s Louisom. A ešte k tomu.. už som sa vyjadrila, že s tebou by som nechodila a ani nič nemala.“ zasa som si všimla ten smútok v jeho očiach.

„Mal by si ísť. Už ma čaká moja vizážistka.“ prikývol a odišiel ku dverám. Išla som hneď za ním. Otvoril dvere a už ho nebolo. Pred dverami čakala prekvapená Jessy.

„To čo bolo? A čo tu preboha robil Harry Styles?“ začala pišťať. No fasa! Tak aj ona je z neho hotová? Nechápem tie dievčatá. Čo na ňom preboha vidia?

„Prišiel na koncert.“ jednoducho som povedala.

„Chodíš s ním?“ toto je snáď nočná mora. Už je dnes druhá, čo sa ma na to pýta.

„Nie, a prosím nechaj si to pre seba.“ žiadala som ju.

„Dobre. No tak poďme do roboty. O chvíľu začínaš.“ povedala s úsmevom. Našťastie už ďalej nespomínala Harryho. Neviem, ako by som zareagovala.

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now