46. Bohapustý sex..

4.1K 175 4
                                    

Hlavu zaboril medzi moje prsia a maznal sa s nimi. Je vidieť, že je to chlap! Muži sú celý život upnutý len a len na prsia. V detstve a tak isto aj v dospelosti. Začal mi okusovať bradavku a ja som slastne zavzdychala. Trochu to aj šteklilo, no viac som pociťovala slasť. Následne sa presunul k druhej a zopakoval to, čo aj s tou prvou. Postupne však začal klesať nižšie cez moje ploché bruško, na ktorom nechal mnoho mokrých bozkov. Jazykom mi obkrúžil pupok a prsty presunul k lemu nohavíc. Pomaly ich začal sťahovať, čo ma trochu vytáčalo. Bola som neskutočne nadržaná a on sa tu s tým babre? Asi ma šľak trafí! Konečne som mala nohavice pri členkoch a tak som ich zo seba rýchlo skopla. Jemu by to trvalo aj ďalšiu polhodinku.

„Ale, niekto nám tu je nedočkavý.“ zachrapčal a pritom sa trochu zasmial.

„Nenaťahuj ma už toľko!“ zakňučala som. Po týchto slovách mi rýchlo stiahol nohavičky a hlavu si uložil medzi moje nohy. Rukou mi prešiel po vchode a následne som ucítila aj jeho jazyk. Okamžite som sa prehla v chrbtici a začala som vzdychať. Len dúfam, že nie sme veľmi hlasný, inak sa asi prepadnem pod zem.

„Och.. áno.. Harry! Pridaj!“ vzdychala som na plné hrdlo. Harry na moju žiadosť pridal a tak isto k tejto našej hre pridal aj svoje šikovné prstíky.

„Och môj ty Bože!“ znovu som hlasno zavzdychala. Keď to takto bude pokračovať ďalej, dlho nevydržím. Harry pridal ešte jeden prst a to už som sa začala sťahovať. Blížil sa môj vrchol a Harry to vycítil. Okamžite sa odtiahol a prestal.

„Nie!“ zakňučala som. Prečo prestal? Len sa nad tým zachichotal a pritisol sa mi na pery. Nejako som ho prevalila pod seba a začala som mu bozkávať sánku a následne krk. Sala som jeho pokožku a tiež hrýzla. Zavzdychal, čo sa mi veľmi páčilo a hlavne ma to posunulo ďalej. Skončila som so svojim značkovaním a obzrela som si svoje veľdielo. Malý modro-fialový fliačik sa mu rysoval na krku.

„Už si spokojná?“ opýtal sa a podvihol obočie. Len som prikývla a zahryzla si pri tom do spodnej pery. Znovu som sa sklonila k jeho telu a začala som ho bozkávať na jeho vypracovanom brušku. Pomaly som postupovala nižšie, až som sa dostala k jeho nohaviciam. Rozopla som gombík a rozzipsovala som ich. Harry podvihol panvu a tak mi uľahčil prácu so sťahovaním nohavíc. S nohavicami som brala rovno aj trenky. Som nadržaná a predohier mám dosť! Harryho kamarát bol v pozore, takže netreba ani ručné práce a ani kures. (pozn. autora: kto nepochopil, tak je to fajka :D) Znovu si ma pretočil pod seba a začal mi bozkávať krk. Ruky som mu zaplietla do vlasov a pritiahla si jeho pery k tým svojím. Nohy som roztiahla ako sa len dalo a medzi ne sa mi pohodlne uvelebil Harry. Pery presunul k môjmu uchu a zašepkal mi:

„Chcem ho už mať v tebe.“ a hneď na to mi hryzol do ucha.

„A čo ti v tom bráni?“ opýtala som sa bez dychu. Pár krát mi prešiel špičkou po klitorise a potom ho do mňa konečne vopchal.

„Áááách!“ zavzdychali sme obaja súčasne. Bolo to také oslobodzujúce ho konečne cítiť v sebe. Po dlhej dobe som sa konečne oddávala svojej najobľúbenejšej činnosti. Sexu! Spočiatku sme vykonávali len voľné pohyby, no dlho nám to nevydržalo. Harry začal zrýchľovať a tak isto aj môj tep. Myslím, že aj ten jeho na tom nebol inak. Celý čas som vzdychala a Harry mi pri tom šepkal veci typu:

„Poď baby!“ alebo „Konečne som v tebe!“ alebo „Konečne ťa môžem prejebať do bezvedomia.“ pekné to od neho, že? Dobre vedel, čo ma vzruší.

„Áááách!“ medzi perami mi unikol ďalší ston. Náš rytmus sa ustálil do pravidelného nemenného rýchleho tempa. Moja panva išla automaticky Harrymu naproti.

„Och môj Bože!“ kričala som. Harry sa zasmial. Čo? Nechápem ako sa môže smiať aj pri sexe.

„Ďakujem. No. Ja. Nie. Som. Boh!“ hovoril jednotlivo každé slovo, pretože sme boli dosť zadychčaný. Po čele sa mi začali vytvárať kvapôčky potu a s Harrym to nebolo inak.

„Poď Harry, už budem! Už budem!“ stonala som. Harrymu sa podarilo ešte akosi pridať a jednu ruku mi položil na prsník, ktorý rázom stlačil. Hneď som sa začala rútiť do tej slávnej slastnej extázy menom orgazmus. Harry ešte pár krát prirazil a nasledoval ma, pričom vykríkol moje meno. Hneď na to sa zvalil na mňa a vydychoval sa. Vyšiel zo mňa a prekotúľal sa na druhú stranu postele. Nejako som nás prikryla, no aj to bolo z posledných síl. Viečka mi oťažievali, no ešte som stihla zaregistrovať, ako si ma k sebe Harry majetnícky pritiahol.

***

„No čo? Aká bola noc plná sexu?“ rypol si do nás Niall, keď sme sa s Harrym objavili v našej kuchyni. Oni sú ešte tu? Ako neurazila by som sa, kebyže teraz vypadnú. Bolí ma hlava a spala som slabých osem hodín.

„Úžasná.“ povedala som spokojne, aby som tým Nialla nasrala. Keď môže on mňa, tak aj ja jeho! A ešte k tomu mi kazí náladu hneď takto z rána. Mal by sa hanbiť.

„Bolo vás dobre počuť.“ pokračoval. A do riti! To nás bolo vážne až do obývačky počuť? Prosím nech si len vymýšľa! Harry sa zasmial a ďalej sa venoval svojim raňajkám, ktoré si urobil len pred malou chvíľkou.

„Mne by si nemohol niečo ukuchtiť?“ opýtala som sa so psím pohľadom. Ako svedok mi práve zakňučalo v bruchu. Jááj! Som taká hladná, že by som zjedla čokoľvek.

„Čo by si chcela.. miláčik?“ Aww.. cute. On je taký zlatý za tým sporákom. Normálne ma až hriešne myšlienky napadajú.

„Nechám sa prekvapiť.“ žmurkla som po ňom a keďže som stála neďaleko neho, tak som podišla bližšie a čapla ho po riťke. Podskočil a zalapal po dychu. Asi mu to ešte žiadna baba neurobila. Divné! Na to, že mal vo svete povesť sukničkára a kurevníka je to fakt divné!

New part! Viem neskoro, no tak vyšlo.. už sa mi ani písať nechcelo, takže som to písala so zavretými očami.. ;) Deniska konečne si sa dočkala! Ale už ma aj kus že štvať začínaš.. Inak vy ste fakt geniálny ľudia.. o chvíľu prekonáte hranicu 10 000 reads.. ja sa len čudujem, že tak rýchlo mi idú tie čísla hore.. ľúbim vás za to ;) No a a ešte k ďalším častiam.. neviem, či budem stíhať dnes (je už po pol noci) ešte niečo písať, lebo sa musím pobaliť.. takže časť už nesľubujem.. až budúci týždeň v utorok.. inak ja som fakt šalená, že ja si farbím vlasy o pol 12 v noci.. :D ide mi!! :D Inak keď sa niekto veľmi nudí a vie robiť covery k príbehom tak keď vás niečo napadne tak mi môžete poslať na FB do správ na meno Aneta Aneth Gladičová.. Ďakujem.. :D

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now