15. The Ellen DeGeneres show

3.8K 214 0
                                    

Ďalšie koncerty prešli celkom rýchlo. Ani som sa nenazdala a už mám voľno aj ja. Dosť času som trávila s Louisom a bohužiaľ aj s Harrym. Boli asi na každom koncerte, ktorý som mala od New Yorku. Niekedy to bolo riadne otravné a hlasné, dúfam, že chápete, čo tým myslím. Stále sme sa hádali, hlavne kvôli úplným prkotinám. Mich je celkom v pohode. Zatiaľ sme nemali žiadne vážne roztržky. Dnes ma ešte čaká posledné interview v The Ellen DeGeneres show.

„Ahoj, Colette. Rada ťa znova vidím.“ prihovorila sa mi sama Ellen v zákulisí jej show. Usmiala som sa na ňu a vrúcne ju objala. Tí nímandi ma nakazili objímacou mániou.

„Ahoj, Ellen. Dlho sme sa nevideli. Ako sa máš?“ opýtala som sa hneď na to, ako sme sa od seba odtiahli.

„Ale dobre. Ty sa pochváľ.“ odpovedala a žmurkla na mňa. Zdá sa mi to alebo po mne ide??

„Nebudem nič prezrádzať.“ žmurkla som, no potom som sa z chuti zasmiala.

„Robím si srandu. Mám sa fajn.“

„O chvíľu začíname.“ oznámil nám nejaký technik. Radosť!

„Ok.. tak sa vidíme o chvíľu.“ ešte raz na mňa žmurkla a vybrala sa na malé pódium, pripravené pre show.

***

„A teraz spoločne privítajme veľmi talentovanú, krásnu, milú a hlavne úspešnú speváčku Colette Wilde.“ hneď ako ma uviedla Ellen, som vyšla zo zákulisia a kývala som do kamery.

„Ahoj, Colette. Ako sa máš?“ znova tá istá otázka. Je to už rutina, najprv sa ma to pýta v zákulisí a potom pred všetkými.

„Ahoj, Ellen. Mám sa skvelo.“ povedala som a pritom som sa usmievala. Usadili sme sa a hneď začala jej spoveď.

„Začneme hneď zhurta. Ako je na tom tvoja tour?“

„No tour ide skvelo. Teraz budem mať chvíľu pauzu, no potom znova pokračujem v Európskych mestách. Veľmi sa na to teším. Ameriku som videla skoro celú, no Európa.. neviem sa dočkať.“ nadchýnala som sa.

„To je potom skvelé. A aké boli posledné koncerty. Zdá sa mi, že boli v Chicagu a Philadelphii.“

„Áno. Naposledy som mala koncerty v týchto mestách. Boli úžasné. Fanúšikovia, pracovníci, všetko bolo super. Veľmi som sa tam tešila.“

„Vraj máš nového manažéra. Čo sa stalo s tým starým?“ ďalšia otázočka.

„No vieš.. Steven, stále po mne kričal a tak sa pracovať nedá. Vyhodila som ho a tak sa mi snažil nejako pomstiť. Teda nie nejako, natáral mnohým ľudom klamstvá. Snažil sa ma očierniť, no jedna skvelá osoba mu neuverila.“

„Áno? A kto to bol?“ prerušila ma.

„No bol to môj nový manažér, Michael. Je super, rozumieme si, samozrejme po pracovnej stránke. Je tiež ohľaduplný, čo si na ňom veľmi vážim.“ vyzeralo to, akoby som sa nad ním rozplývala. Možno to tak vyzeralo, no Mich je môj manažér a už len z princípu, by som s ním nemohla nič mať. Ako by to asi vyzeralo potom v práci? Dosť divne!

„Teraz by bolo asi dobré vrátiť sa späť k hudbe. Na tvojich posledných koncertoch sa dosť často objavujú dvaja známi speváci. Čo by si nám k tomu vedela povedať?“ na obrazovke za nami naskočila fotka Harryho a Louisa na mojom koncerte. Louis na nej poskakuje a Harry sa na ňom baví. Začala som sa na tej fotke strašne smiať.

 „No, áno. Harry a Louis to sú esá. Spoznala som sa s chlapcami asi pred mesiacom. Bola to celkom zaujímavá príhoda.“

„A nepovieš nám o tom viac?“ nahodila psie oči a publiku začalo žobrať s ňou.

„No tak fajn.. Mala som jazdu v autoškole a Harry mi vbehol do cesty. Trochu som ho zrazila, no nakoniec mu nič nebolo. Potom neskôr v ten deň, zrazil Zayn mňa v Starbucks, keď som si šla kúpiť kávu. No a neskôr som sa spoznala aj zo zvyškom kapely, keď mali koncert v Los Angeles.“ publikum sa celú dobu smialo. Aj keď neviem, čo im prišlo také smiešne. Asi to, že som zrazila Harryho.

„Ako sa ti podarilo zraziť Harryho?“ nechápala Ellen.

„No tak k tomu by som sa radšej nevyjadrovala.“ prikývla.

„V poriadku. A keď už sme pri Harrym, v bulvárnych plátkoch sa dosť často píše, že ste sa dali dokopy. Môžeš sa vyjadriť aj k tomuto?“ pokračovala z rozhovorom Ellen.

„S Harrym je to len na kamarádskej úrovni. Nemyslím si, že by z toho bolo niečo viac. Sme dosť odlišný. A momentálne by som chcela byť chvíľu sama. Môj predchádzajúci vzťah nedopadol práve najlepšie.“

„Áno, počuli sme aj o tom. Čo sa vlastne stalo medzi tebou a Lucasom?“ pýtala sa ma už dosť nepríjemné otázky. Teda, pre mňa nepríjemné. Ale sama si za to môžem. Kvôli spevu, ktorý milujem som musela zahodiť možnosť môjho súkromia.

„Bol veľmi žiarlivý a nenechal si vysvetliť niektoré veci.“ viac som k tomu nechcela nič hovoriť. Bola to pre mňa už uzavretá kapitola. Lucas bol debil a to sa asi nezmení nikdy. Dosť ľutujem dievča, ktoré s ním skončí.

***

„Ďakujem za rozhovor.“ poďakovala sa mi Ellen v zákulisí po show.

„Niet za čo.“ usmiala som sa na ňu a rozlúčili sme sa. Konečne voľno! Budem mať pokoj na dlhšiu dobu od toho všetkého ruchu. Musím sa ísť niekde zašiť. To bude najlepšie!

***

Konečne mám oficiálne voľno v práci a tiež je dnes dosť dôležitý deň. Aspoň pre mňa. Dnes je to presne rok, čo mi zomrela moja babička. Jediná osoba, ktorá tu pre mňa bola vždy a všade. Bola mojou opaterou v tých najhorších časoch. Bola mojim všetkým. Vstala som z postele a začala sa obliekať. Vzala som si všetky dôležité veci a vybrala som sa z domu preč. Asi sa pýtate kam to idem. Mám pre vás jednoduchú odpoveď.. na cintorín. Nechodím tam veľmi často, no rada by som. Pri mojej práci je to takmer nemožné. Všade za mnou idú chvostíky v podobe novinárov. Celé zle! Cestou som sa zastavila aj v kvetinárstve a kúpila som veľký veniec. Tiež som nakúpila sviečky a už som aj mohla ísť kam som mala pôvodne v úmysle.

„Ahoj baby. Veľmi mi tu chýbaš.“ povedala som a hneď som sa aj začala zadúšať plačom. Veľmi mi tu chýba.

„Ako sa máš? Ja sa mám v celku fajn. Mám nového priateľa. Volá sa Louis..“ a tak som jej povedala všetko, čo mi prišlo na rozum. Neviem ako to mám vysvetliť, no ja som cítila jej prítomnosť pri mne. Akoby tu stále bola a počúvala, čo jej hovorím. Akoby ma celý ten čas strážila. A nie, nezbláznila som sa. Proste to tak cítim..

No tak ďalšiu časť.. dosť neskoro.. ale som lenivý človek.. a tak sa mi nechcelo ani moc písať.. no nakoniec som sa nejako dala do toho.. časť zasa taká nijaká.. no už sa neviem dočkať tých ďalších, ktoré chystám.. no a už samozrejme viete čo by ma potešilo

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now