17. Ja že som gay?

3.9K 203 4
                                    

Chalani vypadli a my sme sa s babami dali do nakupovania. Vyrazili sme do najbližšieho obchodného centra a začali si vyberať rôzne handry. Prehrabávala som sa akurát v letných šatách, keď sa mi prihovorila Soph. Ona jediná sa snažila nejako nadviazať komunikáciu.

„Ako ste sa vlastne s chlapcami spoznali?“ Ona nepozerá telku? Sa mi zdá, že som o tom hovorila, keď som bola u Ellen v show.

„No tak asi by si to chcela počuť od začiatku čo?“ Síce u Ellen to bola skrátená verzia. Celkom som na to zabudla.

„Noo.. to by bolo super.“ povedala celkom natešene.

„No tak fajn. Robím si autoškolu a mala som akurát jazdu. Išla som celkom pomaly, keď mi niekto vbehol do cesty. Bol to nejaký chalan.“

„Náš Harrynko.“ zatvárila som sa nasrane, že ma prerušila.

„Prepáč, pokračuj.“ hneď sa ospravedlnila, keď si všimla mimiku mojej tváre.

„Vtedy som ho nepoznala.“ oboznámila som ju so skutočnosťou.

„No a proste.. hneď na to som vybehla z auta, že mu pomôžem, spýtam sa ho, či mu niečo je a tak. No a on na mňa hneď začal hulákať, či neviem dávať pozor, pritom on vbehol do cesty mne! Potom sme sa tam hodnú chvíľu hádali. Nemala som už naňho viac nervy a tak som odišla. Pokračovala som v jazde, akoby sa nič nestalo, až na môj zodvihnutý tlak. Po jazde som šla na kávu do Starbucks, keď do mňa vrazil Zayn.“ Ako som spomenula Zayna, hneď mi svoju pozornosť venovala aj Perrie.

„Ospravedlnil sa mi a pozval ma na kávu. Myslím, že to bolo zo slušnosti. Začali sme sa rozprávať o kravinách, ako napríklad čo robíme a tak. Samozrejme, nemohlo to ostať bez prítomnosti novinárov, čo viedlo k tomu výmyslu, že mám niečo so Zaynom. Perrie, ja ti len chcem povedať, že v živote som nič so Zaynom nemala, sme fakt len kamaráti. Už vtedy, na tej káve mi spomínal teba a hlavne to, ako ťa veľmi ľúbi.“ obrátila som sa na ňu. Len prikývla a viditeľne sa uvoľnila. Fajn! Nechcela by som, aby ma nenávidela kvôli niečomu, čo vonkoncom nie je pravda, ale len novinárska kačica.

„Potom som už šla domov. Neskôr mi volal a pozval ma na ich koncert. Nemala som čo robiť a tak som teda súhlasila. Keď som prišla na koncert, len tak pre informáciu o tri hodiny skôr, tak ma zoznámil s Niallom, Louisom a Liamom. No potom spomínal nejakého Harryho v súvislosti, kde je a podobne. No a potom sa vo dverách objavil ten chlapec, Harry, čo som ho zrazila. No a s Harrym si robíme napriek doteraz. Čo už..“ dopovedala som im celú historku.

„No tak to bolo.. páni! Chcela by som vidieť to, ako si ho zrazila. Nie som sviňa, ale asi by som sa na tom smiala.“ hovorila so smiechom Soph. Tiež som sa zasmiala. Ďalej som sa prehrabávala v šatách, až som si na koniec vybrala zo päť na vyskúšanie a baby tak isto. Vybrali sme sa spolu ku skúšobným kabínkam a jedna po druhej sme si skúšali šaty, ktoré nám padli do oka.

„No ako si na tom, Perrie?“ opýtala som sa, keď už dlhšiu dobu nevychádzala von z kabínky. Hneď ako som to však dopovedala, vyšla von a zatočila sa okolo vlastnej osi.

„Čo vy na to?“ opýtala sa a napäto čakala na našu odpoveď.

„Páčia sa mi.“ povedala po chvíli Sophi.

„Mne tiež. Pasujú ti k očiam.“ žmurkla som na ňu. Na tvári sa jej rozlial úsmev, ešte raz sa otočila okolo vlastnej osi a šla si skúsiť ďalšie z vybraných šiat.

***

„Fúúú.. bolia ma nohy.“ zafňukala som, keď sme sa zvalili na stoličky v jednej z tunajších reštaurácií.

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now