16. Kávičkujeme..

4K 205 0
                                    

Hneď ďalší deň, ako som bola na hrobe mojej babky, som si zbalila najnutnejšie veci a vyrazila na dovolenku. Zo začiatku som sa nevedela rozhodnúť kam pôjdem, no vyhral Londýn. Predsa tam je Loui, tak s ním aspoň budem môcť tráviť čas. Bude to super! Snažil sa ma presvedčiť, aby som šla bývať k nim do vili, no to by nedopadlo najlepšie. Mala som dosť Harryho a ako sme sa stále hádali počas mojich koncertov.. Nemám chuť si to prežívať znova.

***

„Ahoj miláčik.“ privítala som Louiho v mojom apartmáne v hoteli 45 Park Lane. Boli sme v centre vo Westminstery. Radosť mať jeden z najdrahších hotelov. Za jednu noc tu zaplatíte aspoň 600€. Dobré nie?

„Ahoj, zlatko.“ odzdravil sa mi a silno ma vystískal. Hneď na to ma začal pusinkovať po celom xichte. Musela som sa na tom smiať. Strašne to šteklilo. Ešte keď si vezmem, že si nechal narásť také malé fúzy.

„Si sám?“ opýtala som sa zo zaujímavosti. Dúfam v to.

„No.. vlastne. Chalani ta chceli vidieť.. tak prišli tiež.“ popri tom ako to vravel, si rukou prechádzal za krkom. Bol nervózny. Už dobre vedel, že mi vadila prítomnosť Harryho. Chudák si asi nebol istý, čo sa stane, keď donesie so sebou okrem Harryho ešte ďalších troch na viac.

„A akosi ťa chcú spoznať aj Soph a Perrie.“ dodal. Čo?? Moje oči sa zväčšili. Ešte aj ony tu sú? Keď si dobre pamätám tak Sophia je Liamova frajerka a Perrie Zaynova?

„A kde sú?“ opýtala som sa trochu vystrašene. Nepoznám ich a som riadne nervózna.

„Dolu. Ideme na kávu.. tak sa obleč zlatko a vyrážame. Oh.. a skoro som zabudol. Vezmi si pre istotu dáždnik.“ To je snáď vtip, Louis?

„Fajn. Hneď som dolu.“ oznámila som mu a zabuchla mu dvere pred nosom. Čo si mám zobrať na seba? Bože, takáto som nikdy nebola. Prečo to vlastne robím? Letty, kľud! Sú to len priateľky Louisových spolu spevákov zo skupiny. Otvorila som svoj veľký kufor a začala sa v ňom prehrabovať. Čo by sa mi hodilo na takúto príležitosť? Stačili by aj nejaké nohavice a k tomu tričko. Či? Áno, bude to musieť stačiť. Vytiahla som si teda čierne rifle a k tomu ružové vrstvené tričko (ako na obrázku). Natiahla som to na seba a rýchlo som vbehla aj z kozmetickou taškou do kúpeľne. Vybrala som si šminky a začala si robiť make-up, naniesla som si púder, lícenku, linku, trochu tieňov, ceruzku na spodné viečka a ďalšiu ceruzku na obočie. Normálka! Toto moje ctené maľovanie mi zabralo asi takých 10 minút. Loui nebude nadšený. Ešte raz som sa poprehrabávala v kufri a vytiahla si odtiaľ slnečné okuliare. Viem, budú mi na figu, keďže vonku to vyzerá ako pred búrkou, no imidž je dôležitá!

***

Výťah cinkol na prízemí a ja som z neho vystúpila spolu s asi ďalšími piatimi ľuďmi. Očami som hľadala Louiho a zvyšok tej veľkej bandy, čo sa mi ani nie za chvíľu podarilo. Všetci vysedávali v kreslách obrovskej haly. No ako sorry people! Ale ja som nečakala, že budeme mať spoločnosť, a že vôbec niekde z izby pôjdeme. Mala som úplne iné plány. Prvý si ma všimol Zayn a hneď aj vyskočil z kresla.

„Letty! Ahoj, tak rád ťa znova vidím.“ vtiahol si ma do objatia. Keďže som sa pozerala jemu za chrbát, všetkým prítomným do očí, všimla som si ako ma nejaká blondínka zabíja pohľadom.

„Aj ja ťa rada vidím. Čo máte nové?“ opýtala som sa, no odpoveď sa mi nedostavila, pretože Zayna hneď nahradil Liam, na to Niall a samozrejme, to "najlepšie" na koniec.

„Ahoj, ružička.“ zachrapčal mi do ucha. Ružička? To pre Krista pána kde nabral? Ruža symbolizuje krehkosť a nežnosť, no ja som Wilde! Čo znamená divoká! Ja sa na ružičku vôbec nehodím.

„Ahoj, ty vypatlanec.“ škodoradostne som mu odvrkla tak, aby to počul len on. Hneď na to som sa od neho ťahala čo najďalej.

„Letty? Toto je Sophia Smith. Moja priateľka.“ slova sa ujal Liam. Do môjho zorného poľa sa dostala celkom pekná, vysoká brunetka. Mala pekné oči. Zaujímalo by ma čím sa živí.

„Ahoj, som Sophia, ale môžeš ma volať Soph.“ podišla ku mne a pritiahla si ma na svoju hruď.

„Ahoj, som Colette, no kamoši ma volajú Letty.“ usmiala som sa na ňu vzápätí, keď sa odo mňa odtiahla.

„A toto je Perrie. Moja snúbenica.“ Čo? Zayn, tak týmto si sa mi nepochválil! Nevedela som, že si zasnúbený. Ty rošťák jeden!

„Ahoj, som Letty.“ predstavila som sa a tiež sa s ňou vystískala. Neviem, no prišla mi odmeraná a hlavne mi prišla ako veverička, čo prišla o svoj oriešok. V tomto prípade akoby prišla o Zayna?

„Ahoj, Perrie.“ odvetila mi. Toto bude ešte zaujívamé.

***

Sedeli sme v Starbucks v dvoch boxoch, pretože do jedného by sme sa nezmestili. Bolo nás proste veľa. Tiež dlho trvalo, kým nám čašník priniesol našu objednávku. Mala som taký pocit, že Niall asi vykúpil tento obchod. Objednal si toho toľko, čo by zjedla malá troj členná rodina na večeru.

„No tak sa pochváľte, čo máte nové? Čo ste porábali ten mesiac, čo sme sa nevideli?“

„Ale tak.. väčšina z nás bola doma a potom s priateľkami.“ povedal za všetkých Liam. Príde mi ako ich hovorca. Prikývla som.

„A novinky? No tááák! Von s tým.“ naliehala som na nich. V podstate mi nič poriadneho ešte nepovedali.

„Nie je tu nič zaujímavé, čo sa stalo. Všetko po starom. Novinári sú stále rovnako dotieravý, počet fanúšikov rastie.. Oh a skoro by som bol zabudol.. Niall sa furt prežiera rovnako.“ všetci sa na tom začali smiať. Niall nabral červeň a sklopil hlavu.

„Tak to si trafil, Zayn.“ vzápätí si Harry so Zaynom tľapli. Veľké malé deti.

„Nič si z nich nerob, Niall. Nedokážu pochopiť, že rád papáš.“ utešovala som ho ako malé decko. Zodvihol hlavu a usmial sa na mňa. Stále sa však červenal. Bolo to roztomilé.

„Ďakujem, že ma chápeš.“ povedal už z plnými ústami.

„Niet za čo.“ žmurkla som po ňom a následne svoju pozornosť upriamila späť na konverzáciu medzi zvyškom bandy.

***

„Čo keby sme skočili na nákupy? Baby, čo vy na to?“ vyhŕkla na nás svoj nápad Soph. Nie moc sa mi páči. Perrie je stále rovnaká, niečo ju žerie. Viem to! A určite to je niečo so mnou.

„Jasné.“ súhlasne prikývla blondína. Som v zadku! A hlboko. Neostávalo mi nič iné, ako súhlasne prikývnuť.

„Dobre teda. Kedy?“ opýtala som sa.

„Hneď ako chlapci vypadnú.“ vyhŕkla akoby bezmyšlienkovite Soph.

„Čo?? Ty ma už vyháňaš? Láska! Tak toto som nečakal.“ vyzerá to tak, že sa nám Liamko urazil.

„Ale no tak! Nebuď ako malý!“ okríkla som ho. Neviem ako by to dopadlo, kebyže niečo odpovie Soph. Až tak dobre ju nepoznám, aby som vedela odhadnúť jej reakciu.

Nová časť.. páni ľudia.. ste ma dostali počtom reads.. veď ste prekonali 800.. Wau! No rozhodne som za to rada.. a dúfam, že aj naďalej budete čítať tento môj výplod. 

Wilde vs. StylesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora