18. Kuchynská romantika..

4.1K 198 2
                                    

„Ahoj, láska. A ty tu čo robíš?“ opýtal sa prekvapený Louis, keď vstúpil do obývačky. V rukách zvieral tašky s nákupom. Takže bol na nákup?

„Harry, prečo si v uteráku?“ opýtal sa pre zmenu Harryho, keď si ho všimol.

„Veď som vravel, že si skočím do sprchy. A potom zvonil zvonček, tak som narýchlo vybehol.“ vysvetľoval a popri tom všelijako gestikuloval. Herec!

„Aha! No dobre. Kedy si prišla miláčik?“ znovu svoju pozornosť obrátil na mňa.

„Len pred chvíľkou. Ahoj.“ odpovedala som mu na otázku a následne sa s ním privítala bozkom. Zo začiatku to bol jednoduchý bozk, no potom nabral na vášni a naše mlsné jazýčky sa preplietali. Niečo buchlo a tak som sa v ľaku od macíka odtiahla. Keď som si uvedomila dôvod nášho prerušenia, začala som sa smiať. Ten môj somárik pustil tašky na zem. Tiež vybuchol do smiechu, no potom, keď sa upokojil, začal všetko zbierať zo zeme. Tiež som si čupla a začala mu s tým pomáhať. Náš skorší pozorovateľ sa už chvála Bohu vyparil. Všetko sme pozbierali a premiestnili  do kuchyne.

„Nie si hladná?“ opýtal sa ma Lou, keď sme vybaľovali všetky nakúpené veci.

„Ani nie. So Sophiou a Perrie sme boli v reštaurácii.“ pohotovo som odpovedala.

„Neotravoval ťa Harry, kým som tu nebol?“ Na! A som v totálnej riti! Čo mu mám povedať? Pravdu, či lož? Nechcem mu klamať, no tiež nechcem, aby sa pohádal so svojim kamarátom. Bože, to je dilema!

„Letty?“ pýtal si moju pozornosť.

„Hmm?“ obrátila som svoj pohľad naň. Začal sa chichúňať, no popri tom sa ma znova opýtal:

„Pýtal som sa, či k tebe nebol Harry hnusný.“ Agrr! Asi sa z tejto otázky nevymotám.

„Nie, bol slušný. A to ma fakt prekvapilo.“ V duchu som sa trepla po čele. Som ja ale hlupaňa! Nechcem mu klamať! Ach.. neznášam sa za to!

„Si v pohode?“ opýtal sa, keď si všimol môj mrzutý výraz.

„Áno, jasné!“ falošne som sa usmiala a naklonila sa k nemu pre bozk.

„To bolo za čo?“ opýtal sa, keď som sa odtiahla.

„Len tak.“ prehodila som akoby nič a znova ho pobozkala. Dala som do toho všetku nehu a lásku, ktorú som mu len vedela dať. Ruky mu spočinuli na mojich bokoch, ktoré následne jemne stlačil. Zavzdychala som mu do úst a viac si ho pritiahla k sebe. Vyložil ma na kuchynskú dosku a uvelebil sa medzi mojimi nohami, ktoré som následne obtočila okolo jeho pása. Bozky neutíchali, a keď ma dravo pohrýzol do spodnej pery, nohami som si ho pritiahla bližšie na svoje telo a zavzdychala do toho. Na svojom rozkroku som pocítila čosi tvrdé. Ja nechápem, ako môže byť tak tvrdý a za tak krátku dobu. Radšej mu ani nechcem vidieť do hlavy na čo práve myslí. Asi na samé prasačinky. Ou.. Jeho ruky zašli za lem môjho trička a ja som automaticky zodvihla ruky. Louis mi tričko pretiahol cez hlavu a následne skončilo niekde na zemi. Ruky mu putovali na môj chrbát, kde sa snažil rozopnúť moju podprsenku. Už by mohol byť zručnejší v tejto činnosti. Veď sme spolu spali už nespočetne krát. Rukami som mu prešla z vlasov, cez hruď až k lemu jeho trička. Vydvihol ruky do vzduchu, na moment sa odtiahol od bozku, zatiaľ čo som mu vyzliekala tričko. Následne sa opäť prisal na moje pery a znova ma do nich pohrýzol. Ho to baví? Alebo.. mám skôr pocit, že ho to vzrušuje. Ruky presunul na môj rázporok od riflí, hneď na to mi rozopol gombík a stiahol zips. Zoskočila som dolu z dosky a nechala klesnúť nohavice k zemi. To isté sa stalo aj s Louiho nohavicami a už sme tam stáli len v jednom malom kuse látky. Louis neotáľal a stiahol mi aj nohavičky. Následne na to ma znova vyložil na dosku a stiahol si svoje boxerky. Roztiahol mi nohy a znova sa vkradol medzi ne. Nastavil sa proti mne a zasunul. Obaja sme vzdychli od príjemného pocitu. Začal sa pomaly hýbať dopredu a dozadu a popri tom mi bozkával sánku, krk, prsia a čo mu prišlo pod jazýček. Začal si ma značkovať. Somár jeden! Budem mať po tele samé cucfleky od neho. -_- Jhááj! Stále robil tie isté pohyby dopredu a späť. Postupom času pridával na tempe.

„Poď“ Rýchlejšie!“ vzdychala som riadne nahlas. Všetky naše vzdychy a celkovo zvuky, ktoré sme vydávali, sa ozývali po celej kuchyni. Samozrejme hneď pridal.

„Ách!“ vzdychla som. Hneď na to mi Louis zapchal ústa svojim jazykom. Moje nasledujúce vzdychy boli teda tlmené. A jeho tiež.

„Predstav si, keby nás tu niekto načapal.“ povedal pomedzi stony Loui. Hneď som na to začala myslieť. Čo by sme robili? To neviem, ale vzrušuje ma predstava, že my tu sexujeme a niekto by nás začal pozorovať.

„Ááách.“ znovu som zastonala. Už to dlho nevydržím. Viem to! Dobre sa poznám. Celé telo mi zalialo teplo a ja som začala stonať ešte hlasnejšie.

„Ááách.. poď zlatko. Urob sa pre mňa!“ zachrapčal mi do ucha Louis a pridal na tempe.

„Už budem.. už budem.“ akoby som sa nevedela vykoktať a tiež mi dochádzal vzduch v pľúcach. Slasť, ktorú som pociťovala sa stupňovala, a úplne vybuchla hneď na to, keď sa mi zahryzol do bradavky.

„Ááááááách.“ na to ma nasledoval už aj on.

„Áááách.“ hlavu si vopchal pod moju bradu a znova ma začal bozkávať na krku. Moje telo úplne ochablo. Nevládala som sa ani pohnúť.

„Mhm.. mhm..“ niekto si pri nás odkašľal. Do šľaka! Obaja sme otočili hlavu na tvorcu zvukov. Harry! Jhááj! Musel si sa sem dotrepať?

Harryho pohľad:

„Mhm.. mhm..“ odkašľal som si, aby som na seba upriamil pozornosť. Toto je tak nefér, že on s ňou môže jebať a ja nie! Aj ja chcem!

„Mám taký pocit, že už nikdy nebudem jesť v kuchyni.“ povedal som z nechuťou. Aj keď.. kebyže mám príležitosť si s ňou zasexovať v kuchyni, neváhal by som. Proste ju chcem!

„Mohol by si vypadnúť? Alebo sa k nám chceš akože pridať?“ opýtala sa Letty a pritom klipkala očami. Netráp ma už dievča! Chcem sa pridať, ale bez Louisa. Ťažko som preglgol svoje sliny a pre zmenu som klipkal očami ja.

„To snáď nemyslíš vážne, Harry!“ zakročil Louis.

„Ty by si bol schopný sa k nám pridať?“ opýtal sa naštvane?

„Radšej idem preč.“ oznámil som im a následne sa otočil k odchodu. Toto som nemal vidieť!

Nová časť.. dočkali ste sa.. no a som ešte chcela dodať, že zajtra časť nebude a možno ani pozajtra, pretože idem do Blavy a nebudem mať pri sebe počítač.. Doma budem až niekedy v sobotu večer a aj to neviem, či budem stíhať. Keď sa podarí časť bude, keď nie tak až v nedeľu.. Inak ste ma fakt dostali počtom reads wau cez 900.. o chvíľu tu je 1000 a to som len teraz začala písať.. rozhodne za to ďakujem, že to čítate.. no a ak sa vám bude chcieť, čo sa vám málokedy stáva, že kliknete na tú krpatú hviezdičku hore, tak sa poteším.. a samozrejme aj za komentárik.. 

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now