44. Už viem, čo k nemu cítim..

3.5K 195 4
                                    

Dnes je to tu! Sťahujeme sa. Kto by to bol povedal, že sa budem takto tešiť? Budú mi chýbať zvyšní štyria cvoci, no chcem bývať vo svojom. Vždy som bývala sama, teda jednu dobu s babkou, ale teraz som navyknutá na samotu. Už aj Harry mi bude proti srsti v tom byte, ale keď raz musíme byť spolu, tak musíme. Nič s tým nespravím, ani keby som sa nakrájala na kúsky. Uf! To je morbídne. Chalani o tom ešte nevedia, takže to bude riadny cirkus!

„Máš už zbalené všetky veci?“ opýtal sa ma Harry, keď sme sa akurát pakovali do krabíc a kufrov.

„Ešte nie. Musím si zbaliť ešte kozmetiku a dobaliť oblečenie.“ odpovedala som. Len prikývol a zaliezol do kúpeľne. Dobalila som si oblečenie a tiež som sa vybrala za ním do kúpeľne. Boli sme tam ako sardinky a v jednom kuse sme sa o seba obtierali. Liezlo mi to trošku krkom, no dosť ma prekvapilo, keď Harry z ničoho nič povedal:

„Agr! Seriem na to!“ a prirazil ma k stene, kde ma hneď začal náruživo bozkávať. Neviem, čo to do mňa vošlo, no všetky bozky som mu vracala. Bolo to čudné. Samovoľne som mu oplácala bozky, aj keď nie sme na verejnosti. Fakt je to čudné. Žeby som k nemu začínala niečo cítiť? NEMOŽNÉ!! Je to blud. Áno, mám ho rada ako kamaráta, no viac nie. Bozky som mu však oplácala aj dvojnásobne. Fajn! Možno k nemu niečo cítim, ale nie som si istá čo. Keď sme sa od seba odtiahli, bolo počuť v miestnosti len naše funenie. Boli sme zadychčaný a snažili sa chytiť dych. Odsotila som od seba Harryho a pokračovala som v balení. Chvíľu tam stál ako soľný stĺp, no potom pohol riťou a tiež pokračoval v balení. Celý čas medzi nami vládlo ticho. Keď som pobalila všetku kozmetiku, vopchala som ju do kufra a kufre som zniesla dolu. Harry urobil to isté.

„Vy niekam cestujete?“ opýtal sa prekvapený Liam.

„Sťahujeme sa.“ odpovedal Harry. Liamova sánka padla dolu, no potom hneď pokračoval v debate.

„A to ste nám nemohli povedať trochu skôr? Usporiadali by sme rozlúčkovú party!“ povedal trochu skleslo.

„ Chalani! Poďte sem! Harry a Letty sa sťahujú.“ hneď na to zvreskol na celý dom. Až som sa ho zľakla.

„Čo?“ bolo počuť z každej strany. Niall došiel z kuchyne, Zayn zo schodov a Louis z obývačky.

„To ste nemohli povedať skôr?“ vyčítal nám už aj Zayn.

„Mohla byť party roka!“ pretočila som nad nimi očami. Oni by len žúrovali! Ako nepoviem, že ja neznášam party, to nie! Ale tak nemám na ňu teraz akosi chuť! Či?

„Bože! Žiadna party! Čo sa chcete opiť do nemoty? Alebo viete čo? Kľudne! Dnes večer u nás na byte, ale dôjdite len vy. Maximálne s priateľkami. Nikto viac!“ Fajn! Tak predsa len bude party! Všetci začali prikyvovať a Niall si aj poskočil. To im fajne hrabká!

„Potom vám pošleme adresu. A teraz čaute!“ povedala som a už som chcela vyjsť z domu, no zastavili ma niečie ruky. Podvihla som obočie a otočila sa na môjho brzditeľa.

„To nás ani neobjímeš na rozlúčku?“ opýtal sa Louis so smutným výrazom. Pretočila som nad nimi očami a každému som venovala objatie. Chcela som si znovu vziať kufre, no to by neboli chalani, keby mi ich neuchmatli.

„Ja ti to vezmem.“ povedal ochotne Zayn. Snažil sa tváriť akoby to nevážilo 30 kíl, no v polke cesty sa na chvíľu stopol.

„To čo v tom máš preboha? Tehly?“ len som sa nad tým zasmiala a nasadla som do autíčka. Zaynovi to trvalo akosi dlho, tak som mu s tým šla pomôcť.

„Ani sa toho nedotýkaj!“ prikázal mi a tak som si ruky dala nad hlavu v obrannom geste. Ako chce. Ani sa toho nedotknem. Konečne sa dotrmácal aj s mojimi kuframi do auta a až potom si všimol, že sú na kolieskach.

„To si zo mňa robíš srandu! On ten kufor bol celý čas na kolieskach?“ rozčuľoval sa. S Harrym sme spustili rehot a ja som začala prikyvovať. Ako si ich mohol nevšimnúť? Veď bijú do očí! Nepochopím!

„Tak sa majte!“ zakričala som ešte raz z auta, keď sme odchádzali z príjazdovej cesty a k tomu som im aj zamávala. Hurá nový domov!

„Tešíš sa?“ opýtal sa ma Harry.

„Hej.. aspoň budem mať trochu súkromia.“ odpovedala som mu. Už to tak bude, mám rada pokoj a ticho. U chalanov to bolo inak. Stále tam bol hluk, stále niekto niečo mlel, stále bola pustená telka.

„A ty?“ tiež som sa opýtala.

„Tiež. Nehovorím, že mi chalani nebudú chýbať, no bude tam pokoj.“ Prikývla som a usmiala som sa.

***

„V noci mi bude smutno.“ povedal mi Harry, keď sme si vybaľovali veci, každý vo svojej izbe. Len som sa nad tým zasmiala.

„Čo? Budem ti chýbať?“ myslela som to ako žart, no jeho odpoveď ma zarazila.

„Hej. Budeš mi chýbať. Zvykol som si na teba. Že s tebou zaspávam, že sa pri tebe zobúdzam, že ťa držím v noci v objatí.“ Fajn! Tak už viem, čo k nemu cítim. Týmito slovami si ma získal. Ľúbim ho! A už to viem na sto percent! Usmiala som sa a prešla som k nemu. Chytila som ho okolo krku a on si ma uchmatol za boky. Priblížila som sa k nemu a dala som mu bozk. Najprv jeden malinký, potom druhý, tretí, ďalší a ďalší.. Pomaly sme sa začali presúvať do izby, keď zrazu niekto zazvonil. Odtrhli sme sa od seba a hodili po sebe zmätené pohľady. Trochu som sa upravila a prešla som ku dverám. Otvorila som ich a hneď sa na mňa začali usmievať 7 ľudia. Radosť! Aj som zabudla na to, že majú prísť.

„Čauko! Pripravená na party?“ opýtal sa Niall. Ten sa tuším chce zryť najviac.

„Vitajte u nás. Poďte ďalej.“ povedala som a všetci sa začali pchať dnu cez tie malé dvere. Celé zle! Vyzuli sa a tak som ich zaviedla do obývačky. Aspoň, že sme kúpili taký veľký gauč!

„Čo si dáte na pitie?“ opýtala som sa.

„Prines všetko, čo tu máš.“ povedal Niall a žmurkol po mne. Keď si to Harry všimol, prišiel ku mne a pritiahol si ma za bok. Bolo to od neho zlaté, no nemala by som si nič nahovárať. On ma určite neľúbi tak, ako ja jeho. Niall podvihol obočie a potom sa začal usmievať.

„Ty si jej to konečne povedal?“ Čo mi mal povedať? Podvihla som obočie a hneď na to som sa zamračila.

„Čo mi mal povedať?“ nechápavo som sa opýtala.

„Ou.. asi som mal byť ticho.“

New part!! Ľudia verili by ste tomu?? Už zajtra sa budem viezť v klimatizovanom busíku s cieľovou destináciou Francúzsko!! Teším sa jak malé dzecko.. no ale to vás asi nezaujíma..  nevadí.. k časti.. konečne ste sa dočkali jej citov k nemu.. :D už budem mať svätý pokoj.. už do mňa nebude džubať moja spolužiačka, že už nach sú spolu.. atď.. :D áno.. Deniska o tebe je reč!! :D ona ma asi zabije jak sa vrátim.. ale NECH!! Inak na boku máte obrázok ich novej spálne ;) a dnes bude ešte jedna časť ;) keď sa podarí možno aj 2

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now