40. Horšia ako ja!

3.4K 189 2
                                    

Ráno som sa zobudila strašne dobitá. Stále mi bolo zle a v noci sa mi zdal strašne divný sen. Harry mi v ňom povedal, že ma miluje. Je to riadna blbosť, pretože my sa nemusíme. Teda.. ja ho moc nemusím, ale myslím, že sa to pomaly postupne mení. Už ho beriem ako kamaráta, aj keď sa niekedy k nemu tak nechovám. Za ten krátky čas mi celkom prirástol k srdcu. Kúsok som sa pomrvila v Harryho objatí, čím som ho vlastne aj zobudila.

„Dobré ráno.“ zachrapčal mi ranným hlasom do ucha. Zapozerala som sa do jeho tváre a všimla si jeho klipkajúcich očí.

„Čo?“ pozrel mi tiež do očí a usmial sa na mňa.

„Ale nič.“ odpovedala som, no tiež som sa usmiala.

„Ako sa cítiš?“ opýtal sa  po chvíli ticha.

„Stále mi je zle, ale už lepšie ako včera.“ odpovedala som popravde. Prikývol a potom znovu pokračoval.

„Uvarím ti niečo na raňajky. Dnes nevylezieš z postele!“ pohrozil mi prstom.

„Ale..“ nedostala som sa viac k slovu, pretože ma hneď prerušil.

„Žiadne ale. Je ti zle a nechcem, aby si niekde chodila takto.“ povedal ustarane.

„Mala som ísť dnes pozrieť tie byty.“ povedala som rýchlo, aby ma nijako neprerušil. Povzdychol si a prikývol.

„No tak fajn. Ale pôjdem s tebou.“ prikývol nakoniec.

„Kedy?“ len sa opýtal.

„ Jedno stretnutie mám o 12:30 a druhé o druhej.“ povedala som a opäť len prikývol.

„Idem ti pripraviť niečo jesť a potom som späť.“ povedal a prišiel ku mne a venoval mi bozk. Bol obyčajný, no zaskočil ma. Nebola som na niečo také zvyknutá, teda nie takto. Doma a keď sme boli sami. Nikdy mi nedal pusu, keď to nebolo treba.

„Prepáč.“ ospravedlnil sa mi a hneď vyštartoval z izby.

„To je v pohode.“ povedala som akurát, keď vybiehal z dverí. Na chvíľu sa stopol, no potom pokračoval. Vstala som z postele a prešla som do kúpeľne. Pozrela som do zrkadla nad umývadlom a skoro som spadla z nôh. To jak vyzerám? Vlasy na všetky strany, oči červené, pod nimi kruhy jak pneumatiky od traktora. A on mi dal pusu? No tak to sánka dolu. Ja by som od seba utekala! A to nerada behám. Z izby som počula výkrik svojho mena.

„Letty? Kde si?“ Harry asi začal panikáriť. Vbehol mi do kúpeľne a riadne si vydýchol, keď ma uvidel.

„Som v poriadku, Harry.“ ubezpečovala som ho.

„Toto mi nerob!“ došiel ku mne a silno ma zovrel vo svojom náručí.

„Už ma takto nikdy nestraš!“ zachrapčal mi do ucha.

„Prosím!“ dopovedal.

„Harry, som v poriadku.“ ubezpečovala som ho znovu.

„Dobre.“ pomaly sa odo mňa odtiahol a zapozeral sa na mňa s otázkou v očiach "Naozaj si v poriadku?"Len som prikývla a zasa sa začala venovať svojmu odrazu v zrkadle.

„Bože, ale vyzerám.“ povzdychla som si.

„Si krásna.“ počula som ako zašepkal. Asi nechcel, aby som ho počula, no počula som ho. Nijako som na to nereagovala a začala si čistiť zuby, dávať make-up a česať vlasy. Harry ma celý čas pozoroval.

„Poď sa už najesť.“ zaprosíkal Harry. Len som prikývla a vyšla som z kúpeľne. Sadla som si na posteľ a Harry predo mňa položil tácku s raňajkami.

„Vyzerá to božsky.“ pochválila som ho. Usmial sa na mňa a čakal, keby začnem jesť. Tiež som sa naň usmiala a pustila sa do toho. Už po prvom súste som bola plná, no dala som si ešte pár, aby bol Harry spokojný.

„Jedz.“ upozornil ma, no ja som len pokývala hlavou na zápornú odpoveď.

„Už nemôžem.“ protestovala som. Inokedy mám taký veľký apetít, že všetko zjem skôr ako ostatný, no teraz nemôžem.

„Veď si skoro nič nezjedla. Prosím, jedz.“ protirečil mi.

„Alebo ťa mám nakŕmiť ja?“ povzdychla som si a znova som si vložila do úst vidličku s kúskom omelety. Usmial sa na mňa, no mne do úsmevu nebolo. Začalo ma bolieť brucho a naplo ma. Hneď som vyštartovala z postele a skončila znovu nad záchodovou misou. Bo mi trebalo toľko jesť. Ach jaj! Harry samozrejme došiel za mnou a znovu sa o mňa postaral.

***

„Nemyslím si, že je dobrý nápad ísť sa pozrieť na tie byty.“ pokrútil nado mnou hlavou Harry.

„Harry, ja mám vás rada, no aj ja potrebujem súkromie. A hlavne vlastnú chladničku!“ povedala som a to už sme sa obaja smiali.

„Chápem. Niall je niekedy horší ako lev, čo týždeň nežral.“

„To si vystihol.“ prikývla som.

„Ok. Tak si chvíľu pospi, potom ťa prídem zobudiť a pôjdeme spolu pozrieť tie byty.“ povedal a odpochodoval preč z izby.

„Oh.. a skoro som zabudol. Nepotrebuješ niečo?“ vykukol opäť spoza dverí. Bolo to komické, lebo mu trčala len hlava. A on má veľkú hlavu.

„Nie, nič nepotrebujem.“ odpovedala som a viac som sa zababušila pod perinou. Prikývol a už ho nebolo.

Harryho pohľad:

Vyšiel som z izby a prešiel som do kuchyne. Urobil som si niečo pod zub a vyvalil som sa na gauči pred telkou. Ako zvyčajne tam nič poriadne nešlo. Po chvíli zišla dolu aj Raven a podpichla ma.

„Tak čo Harry, aká bola noc?“ To fakt nevie myslieť na nič iné, ako len na sex. Ako nepoviem, aj ja som taký, teba bol som, no už nerozmýšľam len nad sexom. Teraz mám v hlave iné veci a starosti.

„Dokážeš ty myslieť aj na niečo iné ako na perverznosti?“ opýtal som sa a nadvihol som obočie.

„Hmm.. zamyslím sa. Nie!“ vypískla na mňa. No tě Bůh! Je horšia ako ja! Toto som ešte nevidel.

„No pekne!“ zamrmlal som si popod nos. Keď sa doteperila znovu do obývačky aj s jedlom v rukách, poviem vám, toľko toho ani Niall nezožere, tak som jej začal hovoriť plán na dnes.

„Dnes ideme s Letty pozrieť byty v centre. Neviem, či chceš ísť s nami alebo ostaneš tu.“ začal som.

„Načo idete pozrieť byty? Dom vám nestačí?“ opýtala sa zmäteno.

„Tento dom nie je čisto náš. Bývame tu šiesti aj so mnou a Letty. No a chceli by sme sa osamostatniť.“ vysvetlil som jej v skratke. Veď zbytočne jej to budem vysvetľovať, keď ju to určite ani nezaujíma.

„Aha.. no tak ja neviem. Asi sa tu budem nudiť a pri vás tiež, tak ja si skočím niekde na nákupy.“ povedala a ďalej ma už ignorovala tak, ako aj ja ju.

New part! Dosť skoro som to stihla napísať.. :D A znova tu máme výročnú časť.. 40!! To už sme v strednom veku :D hahah.. tiež poprosím komenty a votes.. ale hlavne komenty a v nich vaše názory.. ;) potešili by :D

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now