49. Autíčko mojich snov..

3.2K 168 2
                                    

„Mám na teba neuveriteľnú chuť.“ zachrapčal mi Harry do ucha, keď sme šli do predajne áut. No čo.. tak si už chcem kúpiť auto.

„Musíš ešte chvíľku vydržať.“ žmurkla som naň a vošla do predajne.

„Dobrý deň. Ako vám môžem pomôcť?“ hneď sa nás ujal slizký predajca.

„Dobrý! Je tu nejaký menej slizký predajca?“ povedala som a falošne sa naň usmiala. Jemu úsmev hneď opadol.

„Toto si vyprosím.“ povedal rozhorčene a odkráčal od nás preč. Debil starý úchylný! Prišiel k nám ďalší predajca, ktorý vyzeral už normálnejšie.

„Dobrý deň. Máte záujem o kúpu auta?“ opýtal sa so skromnou dušičkou. Tento sa mi páči viac. Venovala som mu úprimný úsmev a začala som vyprávať.

„Áno, mala by som záujem o najnovší model Ferrari.“

„Máte záujem o nejakú konkrétnu farbu?“ opýtal sa.

„Červená.“ No veď Ferrari a ešte k tomu červené. No nekúp ho!

„Dobre, tak vám ukážem nejaké modeli.“ povedal a tak sme sa vybrali za ním.

„Ferrari F 430 Spider.. Je to trošku starší model, no je veľmi žiadaný, tak sa stále vyrába. Karoséria je kabriolet. Motor má 360 kW, čo je 490 koní. Je to manuálne prevodovka, ktorá má 6 stupňov. Zrýchlenie z 0 na 100 je 4,1 sekundy a maximálna rýchlosť je 315 kilometrov za hodinu.“ povedal mi Phill, ten predavač. Zahmkala som si a začala si obzerať auto z každej strany. Bolo pekné, no chcem si pozrieť viac možností.

„Môžem si doň sadnúť?“ opýtala som sa.

„Iste, nech sa páči.“ povedal a otvoril mi dvere. Zlatý to človek. Ten druhý by to asi neurobil. Sadla som si za volant a Phill za mnou zavrel dvere. Interiér sa mi veľmi páči. Kožené sedadlá a tak všeobecne vyzerá dobre. Ani sa nečudujem, že sa stále predáva. Je pekný.

„Mohli by ste mi ukázať aj viac možností, nech si mám medzi čím vyberať?“ opýtala som sa a vystúpila som z auta.

„Iste, nech sa páči. Nasledujte ma.“ povedal a kráčal k ďalšiemu autu.

„Ferrari California F 149. Karoséria je tiež kabriolet a tiež je veľmi obľúbený. Prevodovka je taktiež 6-stupňová a manuálna. Motor má 338 kW, čo je 460 koní. Maximálna rýchlosť je 310 kilometrov za hodinu a zrýchlenie z 0 na 100 sú 4 sekundy.“ znova ma oboznámil s pár vecami. Hmm.. kabriolety sa mi páčia. Tiež som si ho začala pozerať od vrchu po spodok. Bolo okúzľujúce. Znovu som si vyskúšala aj sedenie a bolo to pohodlné.

„Ďalšie?“ opýtal sa Phill a ja som len prikývla. Harry nás celý čas len pozoroval a ticho držal krok.

„Ferrari 458 Italia. Jeden z najnovších modelov. Na trh sa dostavil v roku 2009 a vyrába sa doteraz. Má 7 stupňovú prevodovku. Zrýchlenie z 0 na 100 je 3,3 sekundy. Maximálna rýchlosť je 328 kilometrov za hodinu.“ zasa nejaké základné informácie a zasa som sa začala rozkukávať. Hmm.. pekné je ale fest! Motor má vzadu a vidno ho cez také akoby okno. Páči sa mi veľmi. Možno si vezmem práve toto.

„Ešte vám ukážem jedno.“ povedal a otočil sa k ďalšiemu autíčku.

„Ferrari F12 Berlinetta. Má 8 stupňovú prevodovku. Zrýchlenie z 0 na 100 je 3,1 sekundy. Maximálna rýchlosť je 340 kilometrov za hodinu. Je to najvýkonnejšie model určený pre bežné cestovanie.“ povedal zasa nejaké tie informácie, tiež značku a nechal si ma ho obzrieť. Toto sa mi až tak nepáči. Má dlhý predok a nie je to kabriolet. Toto nechcem.

„Čo myslíš Harry? Ktoré by som si mala vziať?“ opýtala som sa Harryho na radu. Začal trochu uvažovať, no potom prehovoril.

„Najviac sa mi páčila tá Italia, no ani ten Spider nebol k zahodeniu.“

„Súhlasím. Aj mne sa najviac zapáčila tá Italia.“ prikývla som.

„Takže ste si vybrali?“ opýtal sa nás Phill stojaci obďaleč. Prikývla som a k tomu dodala:

„Áno, vezmem si tú Italiu.“ povedala som rozhodne.

„Tak môžeme spísať zmluvu a autíčko je vaše.“ povedal a ukázal mi smer do jeho kancelárie. Harry išiel samozrejme s nami. Samú by ma s nim asi nenechal. Sadli sme si do kresiel a začali sme rozoberať kúpnu zmluvu.

***

„Mám na teba chuť!“ povedala som Harrymu tento krát ja, keď mi akurát riadil auto cestou domou. Áno, vodičák som urobila, no musím si ešte skočiť spraviť papiere.

„Teraz?“ opýtal sa prekvapene. Zakývala som hlavou na súhlas a tak Harry zrýchlil auto. Zaparkoval až na nejakom odľahlom parkovisku a hneď sa mi vrhol na pery. Bozky som mu oplácala so všetkou vervou. Jazyky nám bojovali ako o život a ruky taktiež neostali len pozdĺž našich tiel. Harry si ma vysadil na seba a ruky mu spočinuli na mojom zadku, ktorý stlačil, na čo som reagovala stonom.

„Poďme na to bez okolkov.“ zažiadala som Harryho a ten mi hneď začal vyhrňovať sukňu. Rozopla som mu gombík a aj zips na rifliach. Trochu sa nadvihol a tak som mu nejako stiahla rifle aj s trenírkami pod zadok. Moje nohavičky skončili roztrhané niekde vzadu na podlahe auta.  Na nič viac sa nečakalo, takže do mňa Harry bez ďalších okolkov vošiel.

„Aaaach!“ zavzdychali sme obaja na celé auto.

„Konečne!“ povedal slastne Harry a ja som sa začala pohybovať hore a dolu.

„Aaach!“ znovu som zavzdychala na celé auto. Bože to je tak dokonalý pocit cítiť ho v sebe.

„Oh môj Bože! Ty si dokonalá!“ zachrapčal mi Harry s menšími obtiažami do ucha. Zasa som zavzdychala a trochu som pridala na rýchlosti. Harry sa tiež začal dvíhať hore a dolu, takže to bolo dvakrát také rýchle a hlavne intenzívne.

„Už budem.. už budem!“ začala som rýchlo hovoriť a znovu som pridala na tempe. Dlho už to netrvalo a moje chúťky boli zažehnané. Na Harryho to doľahlo niekoľko chvíľ po mne. Nejako sme sa dali do kopy a pokračovali sme domov.

Takže časť je.. trochu neskôr, ale predsa.. :D  Je tam veľa informácii hlavne o autách, čo vás moc asi nezaujíma, no ja som blázon do áut, takže som to tam zakomponovala.. Inak auto, ktoré si nakoniec kúpila máte na boku :D mňe sa veľmi páči ;)

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now