53. Kráľovná parketu..

3.1K 173 0
                                    

Do nosa mi vbila vôňa cigariet a alkoholu. Tvrdého alkoholu. Tu to dneska nejako žije. Harry ma chytil za ruku a spolu sme sa vybrali do V.I.P. sekcie. Však som nejaké VIP.. Veľmi Inteligentný Primát. Usadili sme si svoje pohodlné zadočky do boxu, kde sa nachádzali moji známi.

„Čauko, Letty! Koho si nám to tu priviedla?“ opýtal sa Jeffree. Kus sa mu plietol jazyk, no bolo mu stále rozumieť. Ten má už riadne v sebe.

„Jeffree, Jack, Naomi.. toto je Harry Styles. Môj priateľ. Harry toto sú moji príležitostný priatelia na pitie.“ povedala som a všetci sa zasmiali. Oni to vedia. Proste ja im nedôverujem na toľko, aby som sa s nimi stretávala aj mimo tohto baru. Aj tak tu sú vždy tak na šrot, že si nič nepamätajú. Výhoda pre mňa. Aspoň nevykecajú, že som bola na sračky. Harry si s nimi podal ruku a teraz sme si už naozaj prisadli. Došla za nami Kelly a aj ona sa s nami privítala.

„Letty,  kto je tento fešáčisko?“ podvihla obočie hneď po tom, čo sa odo mňa odtiahla. Toto naše objatie na privítanie tu bolo zavedené už asi rok a pol. Proste je to jeden z mojich obľúbených klubov a stal sa z tohto objímania zvyk.

„Kelly, tak rada ťa vidím.“ usmiala som sa na ňu úprimne.

„Toto je Harry, môj priateľ.“ povedala som a ten sa privítal aj s ňou. A hlavne sa zoznámili.

„Čo si dáte?“ podvihla obočie.

„To čo vždy.“ žmurkla som po nej a obe sme sa zasmiali. Veď ma tu už dobre poznajú, že aký som ja kvietok. Len prikývla a vybrala sa späť k baru. Ako mi to tu chýbalo.

„Čo máte nové vy mrdky moje?“ rypla som si do nich a zároveň som im položila otázku. Neznášajú, keď ich tak volám. Harry sa samozrejme na mojom oslovení zasmial. Správny to priateľ. Všetci ho schladili vraždiacim pohľadom, no jemu to bolo u prdele. (pustite si pesničku na boku)

„Ale nič také. Len si nám už riadne chýbala. Nebolo si s kým zatancovať.“ podvihla som obočie.

„Tomu neverím. Ty! Jeffree Stark! Ty si si nevedel nájsť poriadnu priateľku na tancovanie?“ robila som si z neho srandu, no tvárila som sa pobavene a mala som podvihnuté jedno obočie. Ja viem, že som topka v tanci tu, ale tak nebudem tu chodiť večne.

„No to by si sa divila, že aké drevá tu boli.“ povedal a pokrútil hlavou. Harry mi rukou prešiel po stehne, čím mi dal najavo aj jeho prítomnosť. Naňho som už aj zabudla, že je tu. Dúfam, že sa nehnevá.

„Nejdeme si zatancovať?“ priblížil sa k môjmu uchu a zašepkal mi. Na mojej tvári sa mi objavil úsmev a hlavou som bezmyšlienkovite prikývla. Harry sa postavil a potom pomohol aj mne.

„Kam ste sa to vybrali? Čo bude kures?“ robil si z nás prču Jack. Ten už tiež má čo to vypité. Pokrútila som hlavou do strán a potom som prehovorila.

„Nie, ideme si zatancovať.“ žmurkla som po nich a otočila som sa im chrbtom. Harry ma pustil pred seba a tak som nás zaviedla na to najlepšie miesto na tancovanie tu. Na pódium. Samozrejme sme tam neboli sami, takže sa Harry nemusel obávať, že sa jeho tanečnými pohybmi strápni. Aj keď išla hudba s rýchlejším tempom, obmotala som si ruky okolo jeho krku a hlavu si uložila na jeho rameno. Pohupovali sme sa sem a tam a hlavne sme si užívali prítomnosť toho druhého.

***

„No čo? Vytancovaní?“ Už aj Naomi začala rýpať. Ach.. ako ich ja len mám rada. Sú to cvoci. Hlavne, keď si vypijú. Harry prikývol a posadil sa ku mne. Hneď na to si ma vysadil na kolená a ja som zvýskla, pretože som to vôbec nečakala.

„Čo to robíš?“ vypískla som. Harry sa len zasmial a objal ma rukami okolo brucha. Hlavou sa oprel o môj chrbát a dal mi naň bozk.

„Nech sa páči.“ Dobehla k nám Kelly a na stôl položila asi 12 pohárikov s priezračnou tekutinou. Mňam! Načiahla som ruku k jednému poháriku a podala ho Harrymu sediacemu za mnou. Znova som sa načiahla pre pohárik, no ten už som si nechala u seba. Všetci zopakovali moje pohyby a tak sme si konečne mohli pripiť. Všetky ruky sa vzniesli do vzduchu a ja som si začala vymýšľať prípitok.

„Tak na nás, na ďalšie naše ožieračky, na mňa a Harryho,“ pri tomto som sa naňho otočila a venovala mu krátku pusu. Teda trochu dlhšiu. Vlastne riadne dlhu, lebo do nás dobre že nešli hádzať tie poháriky v rukách. To by urobili riadnu blbosť, lebo netreba mrhať takými dobrými vecami!

„Sorry no! Nechala som sa uniesť.“ povedala som to takým trochu vyčítavým tónom.

„No, ja som mal pocit, že sa tu pred všetkými pojebete a my sa tu budeme pozerať na live porno.“ tak toto môže napadnúť len Jeffa. Blbeček môj! Vyplazila som naňho jazyk a ruku som vrátila opäť do vzduchu.

„No a ešte na našu kariéru, na fans, na Kelly.“ zvrieskla som na celý bar a všetci sa na mňa otočili. Dokonca aj hudba prestala hrať. To už čo je? Kelly sa na mňa usmiala a ja som po nej žmurkla.

„Na zdravie.“ dodala som a hodila do seba pohárik.

„Áááh! Tá píše.“ povedala som a snažila som sa rozdýchať ten kúsok tvrdého alkoholu v mojej krvi. Harry sa za mnou zasmial, čo som pocítila na poskackávaní môjho tela. Debil!

„Kto si ide trsnúť?“ opýtala som sa všetkých prítomných. Nikto sa nehlásil, tak som sa postavila a bez slova som zliezla na parket. Začala som sa vrtieť do všetkých smerov a na nič a ani na nikoho som nebrala ohľad. Veď som tu v podstate kráľovná tanečného parketu! Na bokoch som pocítila niečie ruky. Myslela som si, že je to Harry, tak som sa oňho začala obtierať a chytať ho za kamaráta. Veď to môžeme potom brať ako predohru. No nie? Svoju chybu som si uvedomila až vtedy, keď ruky z môjho pásu zmizli a vtedy som sa rýchlo zvrtla, že čo sa robí. Harry držal za golier nejakého týpka. Ups!

„To čo si dovoľuješ tu ošahávať moju priateľku?!“ zavrčal mu do xichtu a pritom mu pozeral do očí. Ani nečakal na jeho odpoveď a pridrbal mu ľavým hákom. Týpek sa zatackal, no udržal sa na nohách. Harryho to riadne vytočilo a tak mu pridrbal aj s pravačkou. Chlapec sa už pre istotu rozbil na zemi, no Harrymu to stále nestačilo. Pozerala som na scénku predo mnou s otvorenými ústami a nevedela som uveriť tomu, čo vidím. Harry chlapcovi uštedril ešte niekoľko kopancov a potom sa obrátil na mňa. Schmatol ma za ruku a ťahal ma z klubu preč.

„To čo malo znamenať v klube? To prečo si ho nechala nech ťa tam ošaháva?“ vybehol po mne pred klubom. Sánka mi klesla. Harry tu šermoval rukami do všetkých strán a nakoniec si nimi prešiel vo vlasoch. Bol parádne vytočený.

„Harry.“ oslovila som ho a pristúpila som k nemu bližšie. Pozrel mi do očí a ja som ho chytila za jeho ruky.

„Harry, kľud.“ zopakovala som.

„Prepáč mi to. Keby som bola vedela, že to nie si ty, tak by som mu jednu strelila sama.“ šepla som a netrpezlivo som čakala na jeho reakciu. Povzdychol si a povedal:

„Prepáč mi, že som po tebe vyletel. Verím ti a viem, že by si mi to neurobila naschvál. Ľúbim ťa.“ posledné slová mi šepol na pery. Usmiala som sa a ukončila som tu minimálnu vzdialenosť medzi nami.

„Ľúbim ťa.“ šepla som, keď som sa od neho odtiahla.

New part!! Ľudkovia.. trochu neskôr.. no inak nevyšlo.. S kamoškou máme Party Hard Friday.. takže no ehm.. nerozoberám radšej viac ;) očakávam KOMENTY!! a Votes ;) zatieľ papa.. :*

Wilde vs. StylesWhere stories live. Discover now