Capitolul 10

1.6K 41 0
                                    

Zeyn POV

Simt un curent rece ce imi strabate sira spinari , deschid un ochi si razele soarelui ma orbesc . Ma ridic cu ochii intredeschisi incercand sa ma acomodez cu lumna . De ce mama dracu am adormit in padure , anintirile vin repede si ma uit in jur sa vad daca incapatanata cu par negru se afla prin jur .

Raman blocat cand privesc in jur si vad dezastrul ce e in jurul meu . Copaci rupti sau zmulsi din radacini , gauri in panant in care ar incapea foarte usor o masina si locul in care a fost pentagrama era centrul dezastrului . Arata de parca  ceva ar fi explodat chiar in mijloc . Ma uit si mai tare in prejur si observ ca urma dezastrului continua in padure . Era ca o urma de distrugere , copaci erau aproape scosi din radacini sau rupti dar nu chiar asa de dezastruos ca in centru .

Dupa cateva minute de mers o silueta se zareste . Ma apropi repede si vad o fata cu pielea alba si parul negru complet dezbracata ca statea intinsa pe pamamant . Era pe burta insa mainule le avea in jurul sanilor si tremura cel mai probabil din cauza aerului rece.

O rafala de vant mai puternica ne strabate pe amandoi iar parul acela lung si negru ce ii inbraca spatele zboara descoperind.o .

Am ramas incremenit cand am vazut acel spate . Era o imagine teribila si infricosatoar iar un fior rece mi-a traverst sira spinari . Patru urme de chiare lumgi de la baza spatelui pana la umeri . Erau groase de cel putin trei degete fiecare si pareau foarte adanci . Dar asta nu era tot inca o serie de patru urme de ghiare ii strabateau spatele . Incepeau de le umarul drept si se terminau pe coastele din partea stanga . se mai puteau vedea si alte linii si puncte   ce ii inpazeau pielea.

Nici nu ma mir ca nu vrea sa vorbeasca despre asta arata atat de dureros si de privit si nu vreau sa ma gandesc prin ce chinuri a trecut ea in acel moment .

O vad cum se ghemuieste mai mult din cauza frigului . Isi ridica capul si se ridica usor in fund sprijinduse in mana stanga fiind cu spatel la mine . Imi dau repede geaca de piele jos si o asez pe umei ei . Ea prinde geaca si se acopera luandumi acesul la priveliste .

Cand acei mirifici ochii verzi iau intalnit pe ai mei mi sa creat instantaneu un nod in stomac . O disperare si o durere de nedescris era emanata prin acei ochii .

M-am ridicat inapoi in picioare si am lasato sa se inbrace . A tras repede manecile si fermoarul geci . Desigur ca geaca mea ii acoperea fundul ceea ce ma last putin dezamagit , insa inca ii mai puteam privi picioareli  .

Se ridica in picioare clatinanduse indreptanduse spre locul unde se afla pentagrama . O las sa treaca pe langa mine si o privesc cum merge clatinanduse de parca acum ar cadea .

Merg in urma ei si dupa cativa metri observ cum se clatina amenintator .Din fericire o prind la timp si o iau in brate ducando cu ajutorul vitezei de vampir foarte repede unde isi dorea ea . O asez usor in mijlocul pentagramei si ma indepartez . Apuca cutitul pe care la folosit aseara si isi face o rana in palma . Presar apoi sangele pe cercul mioc , cateva sunete indeslusibile ii parasesc gura apoi o lumina orbitoare incepe sa pluteasca in jurul ei . Lumina se strange in jurul ei si cand ultima raza de lumina sa dus ea statea in picioare si nu se mai clatina deloc . Cand si-a ridicat capul am putut sa ii vad fata transformata . Era o combinatie naucitoare ochi aveau globul ocular negru ca noaptea de parca acolo nu ar fi fost nimic altceva decat o gaura neagra ce te inchite dar in mijlocul lor erau doi irisi rosi ca cel mai curat sange din lume . Sub ochii se vedeau venele proeminente iesite . Colti erau scosi si ei si aratau ca niste mici lame .

Am putut observa cum a scuturat putin din cap si fata ia revenit iarasi la normal . Priveste in jur si un mic zambet ii apre pe fat . Parasest cercul si se indreapta spre mine , nu avea nici cea mai mica ezitare in pasi si avea o siguranta parca mai nare ca inainte .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now