Capitolul 30

1.1K 37 7
                                    

A inceput sa rada cu pofta iar capul meu aproape ca facea ca o minge pe pieptul sau .

- Nu rade , nu glumesc , am spus aruncandu-i o privire dura in gluma .

A continuat sa rada fara sa ma bage in seama asa ca m-am ridicat de pe pieptul lui . Mi-am pus cate un genunchi pe fiecare parte a corpului sau si m-am asezat in poala lui . Mainile mele sau asezat pe fata sa fixandu-i privirea iar el sa oprit din ras . Ma privea acum si el ochii lui sunt asa de frumosi de ... de.... nu stiu sa spun . Asa de calzi si de blanzi dar in acelas timp puternici .

- Nu te mai holba , rupe el tacerea si abia acum observ ca ma holbam la el de ceva vreme .

- Nu ma holbam , protestez eu chiar daca eu ma holbam .

A zmbit scurt apioi buzele lui sau lipit violent de ale mele . Era un sarut flamand care cerea din ce in ce mai mult .

Mainile lui sau inclolacit in jurul meu lipindu-ma de pieptul lui cald . Mainile mele sau incolacit si ele in jurul gatului sau iar degetele mele se plimbau prin parul sau .

Limba lui a trecut lent peste buza mea de jos dar in schimb i-am apucat eu buza intre dinti si am strans destul de tare . A zabit cam stramb tinad cont ca buza lui era inca prinsa .

Mainile lui au coborat pe spatele meu pana au ajuns la fund . A prins cate o fesa in fiecare palma si a strans tare de ele facandu-ma sa gem infunat dar ia fost suficient cat sa isi elibereze buza .

A zambit pervers spoi sa ridicat cu tot cu mine in brate .

- Unde mergem ? intreb cand vad o ia spre scari .

- Doar nu vroiai sa o facem ce canapeaua aia mica , mai bine in pat , spune iar eu nu apuc sa mai zic nimic pentru ca buzele lui se ciocnesc iar de ale mele .

Cu viteza lumini a urcat scarile si a ajuns la o usa pe care a intrat si a inchiso inapoi . Nu a durat mai mult de o secunda ca spatele meu sa faca cunostinta cu patul moale .

Zeyn era deasupra mea iar mainile lui alunecau pe tlalia mea pana la marginea tricoului pe ca la rupt pur si simplu de pe mine . De ce a facut asta imi placea tricolul asta .

L-am aruncat pe Zeyn de pe mine la fel si ce mai ramasese din tricou ,apoi eu m-am asezat deasupra lui . Am prins tricoul in pumni si am tras de el rupandul cu nervi . Zeyn doar a zambit pervers apoi a inceput sa ma sarute in timp ce mainile lui mi-au apucau marginea blugilor . A tras tare de ei rupandui si aruncadui prin camera . M-am incruntat la el iar el ma muscat usor de buza .

Am tras si eu de blugi lui rupandui si aeuncandu-i undeva . Un ranjet pervers a aparur pe fata lui in acel moment apoi sa rostogolit cu tot cu mine ajungand acum deasupara mea .

A tras de sutien iar capsele au sarit pur si simplu pe undeva la fel si sutienul meu . Buzele lui sau lipit de ale mele pentru cateva secunde apoi saruturile sale au inceput sa alunece de buzel la linia maxilarului apoi la gat .

..............

- La naiba Ella , ma omori , spune inca respirand greu .

- Am acelas sentiment , spun si imi duc o mana in parul sau strangandul usor in pumn .

Si-a ridicat insa capul si ma sarutat scurt pe buze apoi sa aruncat in patul mare . A tras patura peste corpurile moastre dezgolite apoi sa lipit de mine .

Ma luat in brate iar eu mi-am asezat capul pe pieptul sau cald . Era asa de bine sa stai in bratele lui . Ma facea sa uit de toate problemel  pe care le avem

- Cand plecam ? intreaba iar eu imi ridic confuza privirea la el .

- Unde sa plecam ?

- Iai spus lui Simon ca nu vei mai sta mult aici , de asta ai dus masina la " baza centrala " .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now