Capitolul 20

1.3K 33 0
                                    

-Ai vrut o cursa ai o cursa , spune el zambind .

- Insfarzit , spune si ma duc spre fata blonda si o iau la brat si plec in directia din care a venit ea . Deci unde e Kevin ? o intreb cand eram deja la cativa metri de baieti indreptandune spre masini . Apropo eu sunt Elena .

- Juli , incantata , spune ea cand eu inca o mai trag dupa mine . Deci care masina e a ta ? intreaba ia dupa inca cativa pasi .

- Ambele , imi place sa conduc .

- Se observa , si iti placu cursele deci ?

- Da , intrun fel dar nu prea am timp de distracti , stii tu afaceri inportante .

- Inteleg spune ia intrun fel din care se vedea clar ca nu intelege .

Dar in fine am ajuns la masini asa ca eu am intrat in cea cu care am venit , Julie se uita la mine cum stau in masina asa ca am coborat geamul .

- De ce nu intri odata ? intreb eu si bag fara sa ma uit cheile in contact .

- Eu ? sigur vin imediat , spune si ocoleste repede masina intrad pe scaunul din dreapta .

Am demarat in forta si din fericire nu mai era nici picior de om , parca se evaporasera toti de odata . Am intrat pe pista iar Julie ma ghidat pana la garajul lui Kevin . Am oprit masina in fata garajului unde erau doar catva tipi care roiau in jurul unei masini . Juli a iesit prima din masina si eu imediat dupa ea . Cand m-am uitat la acei tipi in timp ce ma apropiam ei se holbau de parca ar fi vazut o stafie sau ceva de genul asta . Un tip roscat bine facut cu piele palida isi face aparitia dintre ceilalti tipi . Era sprijinit de masina cel mai probabi a lui pentru ca era ceva de ea .

- Ai vrut o cursa ? intreb eu cu un zambet chiar dulce pe fata dar totusi sexy.

- As fi bucuros sa te iau la o tura , iubire , spune si vine spre mine . Deci jucaria asta e a ta ?

- Dap , spun eu relaxata .

- Si celalalt ? intreaba spre Julie iar ia face semn cu capul spre mine . Ambele sunt ale tale ?

- Dap , spun la fel de relaxata .

- Marfa , insfarsit cineva care chiar merita sa faca o tura pe pista , deci ce zici face una ? intreaba el zambind.

- Sigir spune iar in trei secunde sunt in masina si bag cheile in contact .

A intrat si el repede si masina lui a demarat in spatele meu in forta . Era in spatele meu si calca destul de tare pe aceleratie dar la fel si eu . O curba stransa a aparut de nicaieti pe drumul care pana acum era drept . Am tras tare de volan la stanga iar rotile au inceput sa scartaie cand luam curba . Asta ma facut sa pierd din avantaj asa ca acum masinile erau paralele si viteza trecuta de 250 km pe ora iar curbele starnse nu ma mai uimeau . Kevin avea un avantaj mare pentru ca cunostea pista si stie fiecare curba . Mai erau cateva sute de metri pana la finis si noi inca eram unul langa altul asa ca calc si mai tare aceleratiaa si vad cum incep sa prind avantaj considerabil in fata bolidului care era acum in spatele meu . Am trecut prima de finis si am tras de vlan facand un drijt intrg iar Kevin imi repeta miscarea si ajunge cu masina langa a mea .

Il vad cum iese din masina si ies , il vad cum se apropie de mine serios . Avea o expresie ciudata si ma incrunt putin cand o vad . Cand ajunge in fata mea isi pune mainile pe umeri mei si imi fixeaza privirea . Dupa cateva secunde in care am stat asa el rupe tacerea .

- Maritate cu mine , spune si fac ochi mari .

- Ce ? intreb eu confuza .

- Maritate cu mine , esti prima fata pe care am vazuto sa conduca in felul asta , spune si acum isi pune bratul in jurul umerilor mei si ne indreptam spre restul .

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum