Capitolul 40

683 40 20
                                    


Zeyn P.V. O

Am oprit masina langa garaj dupa care eu si blondul din dreapta mea am coborat .

- Ce ai de gand sa faci acum ? Ii vei spune ? Intreaba Rick si vine langa mine iar eu ma sprijin de capota masini el repetandu-mi gestul .

- Chiar nu stiu ce sa fac , daca ii spun se va duce dupa el si da ca va fi ranita sau ii se va intampla ceva nu ase suporta .

- Te inteleg dar te las pe tine sa alegi daca ii spui sau nu . Am fost langa ea mult timp si chiar daca acum pare ca e bine si e fericita nici o data nu dureaza mult mereu soarta ii pune bete in roate .

Am vrut sa ii raspund insa sunetul puternic al unei masini care derapa sa auzit apropiinduse . La cativa zeci de metri de mine o masina neagra decapotabila derapa invartinduse si alunecand pe asfalt trecand linia de sosire .

- Ca de obicei e prima imi pare rau pentru cei care au pariat inpotriva ei , spune blondul si rade.

- A pierdut vre-o cursa ?

- Da , la inceput cand inca invata sa conduca o masina cu un motor mai mare de v6 era un dezastru complet dar nu sa oprit ,spunea ca nu conteaza de cate ori te izbesti de ceva, conteaza de cate ori te ridici si o iei de la capat iar cateva saptamani mai tarziu castiga prima cursa inpotriva mea de atunci nimeni nu a mai castigat inpotriva ei si sti de ce ?

-De ce ? Intreb eu lejer .

- Pentu ca toti concurau ca sa castige ea o facea ca sa traiasca , cursele sunt unele din putinele lucruri care o fac sa simta ca traiete in adevaratul sens al cuvantului.

Nu am mai spus nimic si mi-am indreatat atentia asupra brunetei care acum era urcata pe capota masini si uitanduse dupa masinile care isi faceau abia acum aparita.

Soferi coboara din masini si se indreapta sepre a ei .

- Tu glesti nu ?Ce dracu ai fost aia ? Intreaba unul dintre ei .

- Am castigat asa ca da-mi cheile , spune ea si se da jos intinzand mana spre el .

Acesta baga mana la spate si a scos arma ca mai apoi sa o indrepte spraea ea .

Am sarit repede dar pana sa apuc eu sa fac un pas ia inpins arma pentru ai prinde mana si a o roti aruncandul la pamamt pe burta  . A folosit manerul armei pentru al lovi in cap asta lasnadu-ul inconstient .

M-am indreptat si eu spre ea si cand m-a observat un zambet larg i sa imprimat pe fata . Era asa de funos si perfect dar asa e ea mereu un înger ce iau fost rupte aripile , arucat printre demoni.

A inceput sa vina cu viteza spre mine si, pana sa imi dau seama a sarit in bratele mele .

- Parca ai zis ca vi repede , ma cearca cu un ton de copil mic apoi isi unesc buzele cu ale mele intr-un sărut salbatic .

-Scuze multe treburi de rezolvat , spun si ea se incrunta .

- Ce dracu cauti tu aici ? Intreaba si se incrunta dar ma intorc si il vad pe Rick cum se apropie si el .

- Am venit sa vad si eu ce mai faci, ce nu am voie ? Intreaba si ea se incrunta.

Expresia de pe fata ei era indescifrabile pana a inchis ochii pentru ai deschide peste cateva secunde .

- Nu va simt prezenta , spune si se trage pe amandoiai departe de multime .

- Ce dracu ?Intreaba Rick .

- Ar fi trebuit sa va simt prezenta de la kilometri mai ales pe a ta dar ..... nimic . Abia acum am observat dar nu simt prezenta nimanui de aici .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now