Capitolul 7

1.8K 47 0
                                    

Ajung in capatul scarilor si Zeyn este langa mine. Mergem in capatul coridorului unde dechid o usa de pe partea stanga si intru cu el tot in urma mea. Era o camera mare si spatioasa cu mobila clasica , iar in mijloc aveaun pat mare de doua persoane. Geamurile erau mari si acoperite cu draperi groase. Ma intorc spre el si cu un zambet pe fata ii spun :

-Aici o sa dormi tu , iti place ? ii intreb si ii zambesc cald spre el.

-Cui nu iar placea ? intreaba si zambeste si el , eu chicotind discret in spatele lui in timp ce el exploreaza carera mare si spatioasa.

-Atunci te las , spun si fac semn cu aratatorul spre usa din spatele meu . Baie e acolo, ii spun aratandui usa din partea lui stamga .

-Ok , spune si se intoarce spre mine eu iesind din camera indreptanduma spre camera de vizavi .

-Noapte buna , spun cand ajung in fata camerei mele intorcanduma pe jumatate spre el .

-Noapte buna ,spune si el si inchide usa .

Intru in baie si arunc repede hainele de pe mine si intru sub dusul fierbinte . Ma simt asa de bine cand simt apa calda ca se scurge pe corpul meu . Sant obosita si vreau sa dorm asa de mult , sa imi scufund fata in perna moale iar corpul meu sa se adanceasca intre patura si cearceafuri . Ies din dus si ma sterg cu unul din prosoapele pufoase din baie apoi ma indrept spre dulap . Aleg o pereche de boxeri negri o pereche de pantaloni scurti albastri si un tricou larg alb . Ma inbrac repede si ma trantesc in pat aruncand o ultima privire micului ceas de pe noptiera , ora 23:42 . Inchid ochi si adorm aproape instantaneu .

*****************

Deschid putin ochi cand simt o durere inimaginabila care imi cuprinde corpul , tip involuntar . Durerea creste si ma simt de parca corpul meu ar fi pe cale sa se rupa in mii de bucatele . Simt cum un urlet puternic imi paraseste gatul . Durerea devine din ce in ce mai mare iar agonia mea creste odata cu ea .

Simt doua brate care ma trag cu spatele de ceva tare si cald tinanduma strans . Durerea se centralizeaza catre piept deveniind atat de intensa incat simt ca cedez . Dar nu pot ceda nu pot fi atat de slaba chiar daca durerea asta vine din cele mai adanci colturi ale iadului . Trimit aproape involuntar valuri masive de energie in disperata incercare de a gasi ceva , o licarire se intoarce la mine . Cu ultimele puteri trimit o cantitate enorma de energie in aecea directie  .

Inchid ochii si raman nemiscata in timp ce durerea dispare incet ma simt de prca as fi trecut printr-o masina de tocat .

Simt cum ceva nu ma lasa sa cad si ma tine cu spatele lipit de ceva cald . Sunt prea obosita si vreau doar sa dorm .

Pleoapele mi se deschid si privesc in jos spre mine care stau in mijlocul patului mare. Doua brate sunt incolacite in jurul meu si ma tin destul de bine . Incerc cu greu sa imi intorc capul si vad ca sunt lipita de un piept gol . Imi ridic privirea si vad un cap intuecat si doi ochii albastri care ma privesc intens . Ultima farama de energie se scurge din corpul meu iar ploapele mi se inchid involuntar , aud o voce dar nu deslusesc sunetele si ma scufund intr.un somn adanc .

*********

Deschid ochii incet uitanduma la fereastra si slava Domnului draperiile sunt trase . Imi misc foarte putin capul si imi dau seama ca stau pe ceva cald . Imcerc sa ma misc si durerea ma face sa scancesc incet . Fiecare miscre e chinuitoare . Ridic cu grau capul imi dau seama ca stau cu capul pe pieptul gol al lui Zeyn . Are ochi inchisi si pare asa de linistit . Dar stai piutin ! Ce caut eu cu capul pe pieptul lui Zeyn si de ce ma doare asa de tare corpul . Amintirile de seara trecuta navalesc brusc si un oftat mai mult supinat imi paraseste gatul . Aseara a fost luna plina si iar sa intamplat dar de data asta a fost asa de intens si de dureros incat aproape am cedat . Trebuie sa opresc asta orice sar intampla nu mai suport sa mai trec iar prin asta .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now