Capitolul 25

1.2K 31 4
                                    

Am intrat pe usa veche si ruginita de metal pentru a ajunge in holul lung si intunecat ce ni se intindea in fata noastra . Am inceput sa traversez holul , mana mea traversa zidul in timp ce doar pasi mei se auzeau pe hol . Nu imi vine sa cred ca Simon nu mi-a spus ca vom veni aici . Nu am mai vnit de mult si chiar imi era dor de locul asta . Aici am petrcut cu Simon multi ani , aici am inceput cu adevarat afacerea , aici am invata sa folosesc cum trebuie o arma .

 Am intrat in camera mare ce avea in ea multe mese si birouri . Aici pregateam noi armele si planurile cand era cazul sa inplicam mai multe persoane , dar in general era pentru asamblare si verificare .

Am lasat usa aceea deschisa in urma mea si am pornit in continuare pe holul intunecat . Multe usi erau pe ambele parti , usi inchise in spatele carora oameni lui Simon de atunci isi faceau treaba .

Am urcat scarile ce duceau la etajele de sus si nu m-am oprit pana cand scarile nu s-au terminat in capatul lor fiind o usa de meta . Am deschis-o si am putut simti imediat briza calda cum ma inconjoara . Eram pe acoperis , era un loc foarte mare unde veneam doar eu si Simon aici imi placea mie sa stau asa ca mi-am facut un fel de atelier de lucru aici sus . Si chiar daca au trecut atatia ani totul era neschimbat . Cele patru mese matalice mari erau asezate in forma de patrat iar scaunele mari si negre erau asezate in interiorul loc . Totul era acoperit aratand ca un fel de mini camera pe acoperis , si era a mea . Mi-am trecut varful degetelor peste una din mesele metalice in timp ce treceam pe langa fostul meu birou de lucru . M-am apropiat de margine si nu m-am oprit decat cand balustrada inalta cam de un metru ma inpiedica sa merg mai departe . Mi-am fixat mainile pe balustrada ruginita si mi-am inchis ochii . Aerul noptii imi mangaia fata si ma relaxa cat de mult e posibil in momentul asata . Chiar am nevoie de putina relaxar dupa tot ce sa intamplat in ultimele zile . Nu imi vine sa cred cat de mult sa putut schimba totul asa repede . Nu imi vine sa cred ca el ma caut dupa atat timp si nu imi vine sa cred ca Zeyn ma folosit ca momeala pentru el . Ah , barbati astia sunt atat de .........

-Ellaa , nu mai visa uitei ca vin , aud vocea lui Simon care striga de jos .

Avea dreptate 6 masini se apropiau cu viteza de noi . Cand au ajuns la o distanta mai mica m-am aplecat putin peste balustrada .

-Cat de mare sa fie ? Strig la Simon .

-Surprindema ! Striga el inapoi .

M-am dat putin in spate si am ridicat mainile pana la nivelul umerilor . Un val de energie a patruns pereti pana a ajus jos unde sa intins spre masinile care se apropiau facand un cerc mare in jurul cladirilor . Am rotit palmele acum fiind in sus si am mai ridicat doar puti mainile . Cercul de foc a inceput sa se formeze in spatele maisinilor stranganduse in urma lor . Am apropiat bratele si am lasta campul sa se formeze in timp ce masinile apropae ajunsesera in fata cladiri principale . Am pus o mana pe balustrada si am sarit peste , gravitatia ma tragea cu viteza in jos facandumi furnicaturile acelea in stomac care pur si simplu le ador . Ador cand adrenalina imi acapareaza corpul e pur si simplu o nebumie curata . Picioarele mele au atis pamantul si aterizare a fost una cu succes .

Masinile puternice se apropiau cu viteza de mine , cand au ajuns la cativa metri prima masina a facut jumatate de drft si apoi a inceput sa faca cercuri mari in jurul meu . Asa au facut si urmatoarele trei masini , acum patru masini formau un fel de bariera in jurul meu . Rotile scartaiau si in aer se simtea miros de cauciucuri incinse .

Insa s-au oprit desigur tot in cerc in jurul meu . Din ele au iesit mai multi tipi care se indreptau spre un mine .

-Papusa , nu ar trebui sa fi aici , spune unul dintre ei si ranjeste la mine .

-Si tu papusel ar trebui sa taci , spun eu dur spre el.

A dat sa mai spuna ceva dar sa oprit cand cineva venea spre noi cu o expresie nu tocmai prietenoasa . Max , Simon si Zeyn se apropau si cand au ajuns langa mine toti i-au aruncat priviri reci si dure tipului .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now