The End

265 24 2
                                    

Deci acesta e sfarsitul primului volum yupiii.
Sincera cand m-am apucat de scris nu ma asteptam sa merga asa bine dar multumita voua pot sa ma laud si eu cu ceva :-* Mii de multumiri pentru ca imi cititi cartea .

Asa gata cu prosteala acum trecem la lucruri serioase saptamana asta nu o sa mai pun dar incerc sa incep al doiela volum saptamana viitoare si sa public primul capitol pana la sfarsitul saptamani viitoare .

In privinta actiuni nu o sa spun multe si chiar daca as spune la cata actiune o sa aiba al doiela volum ar dura prea mult sa va spun in mare asa ca ideile principale :

# Elena in prima jumatate a carti daca nu si mai mult nu o sa aiba puteri ( dupa cum stiti din ultimul capitol puterile ei sunt sigilate deja de aceea Elena e asa rea )

# Vor fi foarte multe peraonaje noi ( Personajele din San Carlos cu exceptia lui Kevin nu mai apar deloc )

# Actiunea se va muta definitiv in New York ( pe alocuri schimbari temporare de locatie ) si se va invarti in jurul "parti intunecate " a New York-ului . Cursele , armele si sex-ul vor fi chiar foarte prezente chiar mult mai prezente decat in prima carte aici ocupatie principala fiind legata strictbde masini (Masini =iubirea vieti mele ) .

#  Va aparea EL care va fi deasupra lui Zeyn . Dar o data cu EL , Elena o sa imvete cu adevarat ce e o familie si cum  sa lupti pana la ultima picatura de viata din tine sa ii aperi ( nu sa te lasi prada morti alaturi de el )

# Va fi un razboi mare inpotriva unei anumite "speci "  scopul inceperi razboiului fiind eradicarea acelei " speci " ( si de aici numele celi de-a doua specie The Hibrids - cred ca va dati seaman despre ce specie e vorba )


Si gata deja m-am lungit prea mult :-* 

Va pupicesc mult si va astept parereile :-*

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now