Capitolul 39

834 34 3
                                    

Elena P.V.O

Mintea inca imi zbura la cursa incredibila de acum doua nopti si inca nu imi vine sa cred ca eu chiar am fauto .

Nici nu observasem , mergeam cu viteza maxim pe drept spre oras .

Clar corpul meu cersea dupa adrenalina care nu mai aluneca acum prin sângele meu .

- Chiar trebuie sa ne ducem la scoala , intreaba Max bosumflat pe bancheta din spate si fata lui adormita era chiar adorabila .

- Da mai ales tu tinere trebuie sa iti termini stundiile ca sa poti merge la o facultate buna apoi sa ai o cariera tampita , sa te insori cu o sugativa de bani si sa aveti trei copii si sa trăiți ca dreacu pana la adamci batraneti .

- O ce viitor dragut in comparatie cu asta moartea ar insemana paradisul oriunde m-as duce .

- Dar pe bune trebuie sa termini macar 12 clase .

- De ce viata e si asa scurta de ce sa o irosesc pe scoala .

- Credema Max uneori vrei sa mori si nu poti spun luand o curba stransa in plin .

- Tocmai tu vorbesti , spune indicnat .

- Ce vrei sa spui ? Intreb eu parca deplasata de la subiect .

- Adica pe bune e putin probabail ca tu sa mori curand uitate la tine bogata ,cu influenta , conduci masini la care cei ca mine doar viseaza si nici macar nu sunt cele mai bune din garaj tau imens de langa vila colosala in care chiar si un ras care apropo il iubesc deja nu mai mentionam abilitatile care imi dau duri de cap cand incerc sa le intelg si nu mai luam in calcul faptul ca nimeni nu se poate atinge de tine fara sa ramana farala imima in piept .

- Frumos discurs dar sa ti minte un lucru poti sa ai totul dar de fapt sa nu ai nimic si poti sa nu ai nimic dar sa ai de fapt totul .Brunetul a tacut analizandu-mi cuvintele .

M-am intors spre Zeyn si el avea un zambet dulce in semn ca a inteles la ce ma refeream .

Ne apropiam din ce in ce mai mult de scoala si in masina era o tacere mormantuala asa ca am dat drumul la muzica . Imediat a inceput sa fie redata melodia Cayendo de la Deorro . Incep deja sa regret ca nu pornisem muzica mai inainte .

Ma simteam incredibil de bine chiar daca azi era marti dar ma simteam plina de energie . Clar asta e efectul cursei cu Dark . Parca m-as fi trezit la viata dupa o perioada in care am fost moarta .

Am pus o frana brunsca cand am vazut ce sa desfasura in parcarea acum goala a scolii . Era multe masini dar parcate dezordont pe cam ....oriunde iar in parcare se desfasirau adevarate lupte .

Teoretic vorbind de masinile puternice isi ambalau moroarele si faceau un adevarat spectacol . Am zambit cand l-am recunoscut pe tipul care iesea dintr-o masina .

Noi inca era in Ferrari-ul meu si datorita geamului deschis auzeam ce striga Kevin .

- Stiu ca esti aici papusa asa ca nu te mai lasa asteptata si vino aici , striga si ma incrunt la Max si la Zeyn .

- Stiti cumva despre cine vorbeste ? Au clatinat amandoi negativ din cap dar apoi sa auzit iar vocea lui Kevin .

- Un indiciu e viitoarea mea sotie , tipa si am calcat instant acceleratia .

Toti elevi prezenti sau dat repede la o parte asa ca am accelerat iar schimbând viteza si intrand in parcare .

- Fal pe idiotul asta sa isi dea drumul in pantaloni , spune Zeyn iritat langa mine . Ca altfel il insor eu cu pumnul meu .

Am ras si am aprobat din cap cand  am schimbat iar viteza si am acelerat si mai tare indreptandu-ma direct spre Kevin care se uita acum panicat, la masina care se indrepta spre el cu aproape 200 la ora . Am repetat manevrele pe care le folosisem si cand i-am facut acelas lucru si lui Rick . Masina a alunecat repede rotindu-se la doar cativa centimetri de Kevin doar ca de data asta m-am jucat mai mult cu frana de mana iar acum masina se invartea ca un titirez is as vrea sa ii vad fata in momentul asta .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now