Capitolul 12

1.5K 36 3
                                    

Elena POV

Eram aproape de casa cand simturile mele au fost date peste cap , acelerez si mai tare daca asta e posibil si in cateva minute eram in fata casei . In fata nu era nimeni dat o larma ingrozitoare se auzea din spatele casei . Desigur in spatele casei se afla o zana cat un teren de fotbal fara copaci . Aud vocea sui Zeyn dar nu inteleg exact ce spune asa ca in doua secunde eram in spatele casei cu ochii cat cepele privind multimea din fata mea . Cred ca toata haita de varcolaci a lui Mark era adunata aici.

Cand in sfarsit il gasesc pe Zeyn acesta era cu nervi la pamant si incera sa linisteasca multimea care era furioasa .

- Ce se intampa aici ? intreb iar el vazanduma am trage intr-o margine unde era mai multa liniste .

- Au aflat ca Mark a plecat si ca o sa dureze ceva pana se va intoarce si asta nu le-a picat foaret bine .

- Bine asta inteleg dar ce mana dracu cauta ei in spatele casei mele .

- Iam anuntat ca tu o sa ii ti locul lui Mark pana se intoarece si daca prima veste ia suparat a doua deja ia infuriat , spune si arunca o privire in jur .

- De ce ? intreb confuza .

- Ei nu stiu ca esti alpha asa ca au inceput speculatiile s ideile tampita ca oricine poate conduce haita , spune si e nervos .

- Asta e o nerozie , spun si imi duc mana la ceafa .

- Da stiu dar trebuie sa o rezolvam cumva , spune si se mai calmeaza .

- Ai dreptate si cred ca stiu si cum , spun si il trag dupa mine pana ajungem in fata multimi .

Zeyn incearca sa la atraga atentia insa nu functioneaza prea bine nimeni nu il baga in seama . Varcolacii astia sunt tare neciopliti si badarani dar oare la ce ma asteptam ? Ii fac semn lui Zeyn sa inceteze si sa isi astupe urechile . Un urlet terifiant imi paraseste gatul si pot vedea cum toti cei din multime se tineau de urchii.

Acum toti se uitau la mine de parca as fi un extraterestru ratacit pe pamant .

-Acum ca suntem toti aici vreau sa v-o prezint pe Elena ea va fi liderul pana se va intoarec Mark asa ca ar fi bine sa ii ascultai ordinele , spune Zeyn care acum statea langa mine . Un murmur enervant a inceput pana ce un tip foarte solid si mai inalt ca Zeyn face cativa pasi in fata .

- Haide Zeyn ma asteptam sa iei tu rolul asta dar sa o aduci pe asta aici e deja prea mult chiar si pemtru tine , spune iar eu incerc sa ma stapansec dar o fac cu greu si Zeyn observa asta .

Orice s-ar intampla ramai calma , intelegi? calama . Imi trensmite el si eu dau din cap .

- Stii prea bine ca eu nu pot face asta Olivar asa ca nu inteleg de ce mai aduci asta in discutie , spune si se uita la mian .

- O sigur si tarfa de langa tine poate nu-i asa ? intraba el ironic .

Punct deja mi.a tarfa si acum ma ia si peste picor in fata tuturor , nu cat mai am pic de mandrie in mine . In secunda urmatoare eram langa el si cu o lovitura puternica in piept il izbesc de primul copac din partea stanga . Vad cum restul ma scaneaza atent dar imi retrag repede ochii rosii asa incat pana sa imi ridic capul mineni sa nu observe , trebuie sa imi fac o intrare mai grandioasa . Ma intorc serioasa spre restul si incep .

- Mai e cineva care are o problema cu mine ca sef interimar ? intreb si imi pun mainile in sold .

Nu se aude absolut nimic dinspre multime dar cand  maraiut nervos strabate linistea ma intorc si vad cum tipul pe care l-am lovit se ridica si avea fata transformata . Ochi ii erau de un galben stralucitor si coltii lungi si ascutiti la fel si ghiarele .

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum