Capitolul 23

1.4K 35 2
                                    

Am coborat din masina trantind portiera si m-am indreptat cu pasi mici catre casa . Privirea mea era atintita pe pamant in tip ce inaintam. Am urcat cu greu cele cateva trepte de la intrare apoi picioarele mele goale au atins lemnul terasei din fata . Pana la usa nu au fost decat cel mult cinci pasi insa mie mi sau parut 50 . Cand insfarsit apas pe clanta si intru inauntru dau de Max care statea pe scarile ce duceau la etaj butonand telefonul pe care mi la dat Simon . In mod normal as incepe sa tip ca o apucata pentru ca pune mana pe telefonul ala dar acum nici nu imi pasa .

- Unde mama naibi ai fost pana acum , aud vocea lui Max care acum vine cu pasi apasati spre mine .

Cand privirile noastre se intalnesc expresia i se schimba instant .

- Ce sa intamplat ? intreaba si imi pune mainile pe umeri si ma analizeaza din cap pana in picioare .

- M-am intalnit cu tata , spun sec si fara nici o emotie .

- Ah , asta e o veste minunata , spune si un zambet i se asterne pe fata .

- Nu e Zeyn si Mark m-au folosit ca momeala pentru tata care ma abandonat , spun incet si ragusit .

Max nu mai spune nimic dar ma trage intr-o inbratisare calda de care chiar aveam mare nevoie . Aud un marait si simt cu pieptul lu vibreaza din cauza acestuia . Mai multe sunete de motoare se auzeau de afara . M-am despartit de Max si m-am intors spre usa , cand am ajuns in prag am vazut masinile de mai devreme parcate in fata casei . Am trantit nervoasa usa in urma mea si m-am uitat la Max care era confuz .

- Ei sunt , spun si el da aprobator din cap uitanduse pe fereastra .

M-am intors spre usa , am intins mana inspre ea si am lasat o scanteie de lumina in preag care a strabatul pereti casei intregind sigiliul .

- Am pus mai de mult un sigiliu dar sa rupt cad l-am lasat pe Zeyn sa intre pentru prima data iar acum l-am activat iar , atata timp cat nu ii lasi sa intre ei nu vor putea intra chair daca e usa deschisa sau nu .

- E si Zeyn acolo , spune si se uita iar pe geam .

- Stiu , ma duc sa ma inbrac cu ceva mai calumea nu dureaza mult , spun si ma intorc .

- Ok , spune si iar se uita la geam .

Cu viteza lumini am urcat la mine in camera si am intrat in baie . Am aruncat paltonul de pe mine si am intrat in cabina de dus . Am lasat apa calda sa imi curga pe piele si sa ma relaxeze . Cand am simti ca toata mizeria a fost spalate bine am iesit acoperidnuma cu un prosop alb . Am iesit din baie si m-am dus la dulap de unde am scos o pereche de boxeri negri , un sutien tot negru o pereche de blugi stramti taiati si tot negri , un tricou negru si stramt cu un decolteu care era ok . M-am inbracat repede apoi am luat peria si feonul si mi-am aranjat parul care acum statea drept lasat liber pe spate . Am luat o pereche de adidasi  care imi acopereau glezna negri  .

Am coborat scatile si l-am strigat pe Max care era tot unde l-am lasat si am intrat la subsol . Am deschis usa de la ''biroul meu de lucru '' si m-am indreptat direct spre seif pe care il deschid repede iau servieta de metal pe care o pregatisem dinainte si il inchid la loc .

- Telefonul e inca la tine ? il intreb pe Max .

- Da , poftim , spune si mi-l intinde . Simon a sunat dar nu erai dar mi-a last mie detaliile , daca vrei sa te uiti sunt in telefon .

- Bine , mersi ca ai  preluat tu , spun si ii zambesc .

Am iesit amandoi si am incuiat si biroul si subsolul iar dupa am luat-o spre hol de unde mi-am luat si eu si el cate o geaca de piele neagra si am iesit pe usa . Nu are rost sa o incui tinand cont ca nimeni nu o sa poata intra iar subsolul l-am incuiat din reflex . Toti erau in curtea din fata holbanduse la mine ca la cine stie ce ciudatenie . Si prin toti ma refer la Zeyn presupusul meu tata Mark si tipul cu ochi caprui de mai devreme . Desigur nemaipunand la socoteala cele douazeci de gorile aferente .

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum