Capitolul 22

1.3K 31 2
                                    

Zeyn POV

Elena tocmai pasise in acel foc negru iar ultima raza de soare sa stins .Am vrut sa ma aprpoi de foc insa cuvintele ei imi rasunau in minte '' daca il atingi si cu un singur deget vei muri ars de viu '' . Era clar ca nu va lasa pe nimeni sa scape dar de ce face asta ? De ce tocmai acum ? Si ce ia venit ca ma folosesc de ea . In mica parte oarecum are dreptate ne-am folosit de ea ca sa il convingem pe Stefan sa ne ajute dar nimic mai mult nu am vrut nici o data mai mult .

Dinauntru se aud tipete si urnete semn ca bruneta fatala a trecut la atac . As fi vrut asa de mult sa vad cum ii zboara capul lui Joshua dar chiar daca as fi putut intra nu as mai fi iesit de acolo viu. M-am uitat in jur si nu se mai auzea nimic era o liniste de mormant . Insa nu pentru mult timp pentru ca sa auzit o bubuitura ca ceva care se darama . Dintr-o data mi-a sarit o masina in ochii care venea direct spre mine . Din fericire sa oprit fix cu cativa centimetri inainte sa ma loveasca . Mark deschide repede portiera si iese agitat din masina . Se uita lung la zidul inalt de flcari negre ce era in fata lui .

- Ce sa intamplat aici ? intreaba el inca holbanduse .

- Elena ma constrans sa ii spun despre Joshua si ma pus sa o aduc aici iar acum e inauntru iar noi nu putem intra .

- Cum ? si ce stie ?

- Nu multe doar ca am folosito sa ma razbun pe Joshua nimic mai mult .

- Asta e bine si de ce nu putem intra ?

- Vezi ala ? si arat spre foc .

- Da il vad si orcine il vede de la o distanta de cel putin un kilometru .

- Daca il atingi arzi de viu si nu poate fi stins , spun si imi pun mainile la piept. Dar de ce esti aici ?

- Stefan e inauntru , spune repede si isi baga mainile in par .

- Ce ? ce cauta acola ?

- L-am convins sa ne ajute cu Joshua si a veni sa il rezolve .

- La naiba , spun nervos si imi trec si eu o mana prin par .

Nu apuc sa clipesc ca o energie ciudata ma loveste . Ma uit la Mark care era confuz .

- Asta e de rau , spun deoarece recunosc asta . E aceias energie pe care am simtito inaite sa omoare acei vampiri in padure .

- Clar trebuie sa imi povestesti mai detaliat cand ajungen la sediu , spune Mark serios .

- Daca mai traim pana atunci .

Un urlet puternic se aude facandune pe mine si pe Mark sa cadem in genunchi . Mainile mele ating nisipul si il strang tare incercand sa opresc transformarea . Arunc o privire la Mark care era in aceias situatie ca mine . Urletul ei ne obiga se ne transformam , nu ca nu sar fi intamplat de la sine dar mai aveam cateva ore bune pana cand luna neagra sa ma afecteze asa de mult . Am simtit cum ma transform dar nu a fost ca de oficei de data asta era mai puternic simteam eu o putere mai mare dacat data trecuta . Un alt urlet puternic sa auzit si de data asta nu am mai rezistat transformarea fiind iminenta .Intunericul ma inconjoara tot si ma las purtat de el fara sa ma mai inportivesc .

*************

Am deschis ochi din cauza razelor soarelui ce imi ardeau ochiI . Mi-am ridicat capul de pe pamant si vedeam ca prin ceata tot ce era in jurul meu . M-am ridicat in genunchi si lucrurile au inceput sa devina mai clare . Ma uit la mine si eram gol complet , Mark era la cativa metri de mine si se pare ca acum se trzise si el . Se ridica si se duce la masina lui de unde scoate o geanta si mi-o arunca apoi scoate si el ceva de pe bancheta din spate .

- M-am gandit ca o sa ai nevoie de alea , spune si eu deschid geanta si vad hainele mele in ea .

- Ce m-as face au fara tine , spun si vad cum isi trage pe el o pereche de pantaloni .

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum