Anunt !!!!!

456 26 4
                                    

Scuze ca nu e un capitol nou dar trebuia neaparat sa va anunt ca :

In primul rand , incep deja sa fac ceize de nervi cu wattpad-ul asta . Mai intai mi-a scos primul capitol pe care inca il scriu , apoi mi-a incadrat cartea la restrictionate cand la mine era general si acum abia poate fi gadita . Si acum mi-a scos si ultimul capitol si nu mai am de unde sa il iau. Si as baga injuraturi la greu dar imi e jena de voi pentru ca stiu ca daca injur aici nu rezolv nimic si poate va deranjez si pe voi .

In al doilea rand , tinand cont de "in primul rand " o sa rascriu  capitolele 1 si 41 , ca na, ce sa fac ? Dar vor fi putin schimbate pentru ca  nu mai stiu nici eu exact ce am scris dar in esenta va fi tot la fel.

Dar.

Si e un dar destul de mare. O sa dureze ceva si astea inseamna ca o sa intarzi ceva cu capitolul 42 . Care apropo va fi penultimul capitol ultimul va fi 43 dupa care o sa incep sa scriu la vol II .

Si in concluzie imi pare foarte rau ca trebuie sa intatzi atat dar nu pot pune un 42 fara ca in fata lui sa fie un 41 .

Sper sa ma intelegeti .

Si daca tot am intrat in revizuirea carti as vrea sa imi spuneti ce chesti v-au deranjat sau pur si simplu nu v-au placut pentru ca vreau sa le remediez asa ca va rog eu mult sa imi spuneti . Nu conteaza ce , puteti spune si " Fa proasto in capitolul cutare ai gresit aia " Sau "Vezi ca ideea aia e aiurea si nu inteleg ".Orice numai sa imi spuneti.

Si app stiti cumva vreo aplicatie buna pentru crearea si editarea videoclipurilor ? Vreau sa fac un prolog video si aplicatia pe care o are telefonul meu nu imi place mie cum lucreaza .

Ok va las si astept comurile voastre si ma supar daca nu imi raspundeti.

Daca voi dragilor nu vb cu mine eu ce rost mai are sa scriu ? :(

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum