Capitolul 21

1.4K 40 0
                                    

Am scos cheile din contact si am iesit din maisna . Afara ploua destul de tare iar parcarea era goala singurele persoane de aici fiind eu Max si Zeyn care ieseam fiecare separat din masinile noastre . Amandoi baieti imi zambesc si le arunc si eu un zambet cam stramb . Da nu prea sunt asa de binedispusa si asta e din cauza ca in seara asta e luna neagra si puterile mele sunt mai mari ca de obicei . Dar si in acelas timp si mai greu de controlat decat inainte . Si oricum nu sunt nici in toanele mele de cand am aflat ca tipul pe care il plac doar ma foloseste . Sper ca macar sa nu se temine ca in filmul de aseara .

Am inceput sa mergem relaxati chiar daca ploua nu era mare lucru pana la urma doar apa si oricum am haine de schimb in dulap daca o sa mi se para ca m-am udat prea tare . Zeyn imi prinde mana in a lui ii arunc o privire dar mi-o trag din stransoarea lui . Se uita incruntat la mine dar nu il bag in seama si intru pe usile scolii . Ah, toti se holbeaza si tot susotesc de paraca nici macar nu as fi aici . Am inceput sa mergem spre clasa unde aveam urmatoarea ora si din fericire eram singura fara badigarzi mei . Pe cand trec pe holul plin de elevi simt ca inebunesc . Holbat si susotit plus privirile ucicatoare ale fetelor . 

- Ce tot faceti atata caz de curva asta noua , mare lucru si eu am fost noua si nimeni nu a facut ata caz pentru mine , se aude o voce pitigaiata in dreapte mea iar eu ma opresc brusc cand o fata care gesticula nervoasa intra in mine . 

Imi ajungea cam pana cel mult la gat asa ca sa oprit cu nasul in gulerul paltonului negru ce il purtan alaturi de o pereche de blugi foarte stramti si o pereche de botine cu toc de cam 5 sau 6 centimetri . 

- Vezi pe unde mergi , spun eu dur iar ea isi ridica ochii privinduma .

- Mai bine tu sa te uiti pe unde mergi , spune ea nervoasa si iar gesticuleaza .

- Tu ai intrat in mine asa ca termina ca ifosele .

- Eu sa termin cu ifosele tu esti aia care se fataie pe aici cu masiniele ei scumpe si cu hainele astea negre de paraca ai fi cine stie cine asa ca tu sa ai grija pe unde mergi taratura .

Am ridicat o spranceaza la fata care tocmai ma facuse de ras in fata a atator elevi . Nu era chiar cea mai buna zi in care sa ma calce pe nervi doar din crizele ei de gelozie .

- Geloasa ?  spun cu un zambet badjocoritor pe fata .

- Pf ... ma faci sa rad spune ia fals .

Dau sa trec si sa merg mai departe dar cand trec de ea aud .

- Ia uite cum pleaca cateaua cu coada intre picioare . 

Ma intorc instant si ii dau o palma atat de tare ca sa lovit de dupalurile aflate la junatate de metru de ea . Ma intorc cu eleganta unei pisici siameze spre ea .

- Voi ce dracu stati si va hlobati ca idioti , carativa fundurile fiecare la orele voastre , spun nervoasa pe un ton ragusit . 

Vad cum cercul care era in jurul nostru se sparge si in cateva minute nu mai era nimeni pe holuri . Fata bruneta se ridica de jos si vine nervoasa spre mine incercand sa imi dea si ea o palma insa i-am prins incheietura .

- Eu nu sunt ca restul pe mine nu ma speri , spune ea cu ura .

- Atunci de ce tremuri , spun si ma uit la mana ei care tremura ca o gelatina in stransoarea mea . Ce ti-a pierit pofta de vorba ? spun eu si imi aplec capul spre stanga .

Nu spune nimic dar cred ca ochiii mei sunt deja rosi din cauza nervilor pe care micuta din fata mea . Vad frica din ochii ei cand se prabuseste eu dandui drumul iar ea tipand de durere si tinanduse de cap .  Nu am apucat sa spun ca datorita puteri psihice mari pe care le are un vampir batran combinata cu fluxuriele de energie vitala din corpul orcarei fiinte rezult o atrofiere a neuronilor , mai exact dureri insuportabile si daca maresc prea mult doza chiar moarte prin distugerea corpului prin interior .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now