Capitolul 14

1.4K 34 0
                                    

Zeyn POV

Inca ma holbam ca un prost la ea cand isi intoarce privirea spre mine .

Ma uit in fata si vad cum ceilalti raman  meniscati dar totusi in pozitie de aparare . Nu indraznesc sa atace chiar daca erau mult mai numerosi nu aveau un alpha si asta ii facea foarte slabi chiar si in fata unei haite mici . Pe cand noi care eram doar trei eram o forta de temut datorita Alpha-ului nostru . La varcolaci cu cat haita e mai mare cu ata si alpha e mai puternic dar si invers cu cat alpha e mai puternic cu atat si haita e mai puternica si noi aveam ca alpha  o lupoaica mai mare decat Mark .

Din fericire copii incep sa isi revina si par foarte confuzi si nu ma mir deloc . Erau pozitionati undeva intre noi si ceilalti si nu intelegeau ce se petrece , asta pana sa inceapa ea .

- Nu am de gand sa ma lupt cu voi dar o voi face daca e necesar , si in acelas timp nu oblig pe nimeni sa ma urmeze , cine vrea sa vina cu mine ok o sa fie protejat cine nu , nu o sa fie ranit dar nici ajutat in caz de nevoie si din cate imi dau eu seama nu sunteti chiar in siguranta fara Mark aici .

Trimite mesajul intregi mase fara macar sa se chinuie un pic , mie imi e greu sa trimit si unuei singure persoane cu care nu am o legatura . Vad cum unul cate unul inainteaza spre noi in semn ca se alatura noua .

Acum cam trei sferturi din ei erau de partea noastra recunoscando pe Ell ca si alpha . Dra mai erau copii si care erau nedumeriti si nu stiau in ce parte sa se duca mai ales ca parinti celor mai multi dintre ei erau in tabara cealalata .

- Cine e cel mare ? ,intreaba Luk prietenul lui Max .

- E Elena cea care ma vindecat mai devreme , si cred ca ma aude ,spune cand vedeca ne uitam amandoi la Max .

- Da va aud , dar nu e mici o problema cum am mai spus sunteti liberi sa alegeti ce vreti daca veniti cu noi va voi proteja cum am faucto si azi , dar in acelas timp nu pot sa va despart de familiile voastre asa ca alegerea va apartime . Spune ferm catre noi toti .

Vad cu o buna parte dintre ei se indreapta spre noi si ma simt destul de mandru de ei pentru ca au stiut sa aleaga tabara buna . Nu o cunosc eu de mult timp pe Ell dar a folosit puterea care o speria pentru ai proteja pe ei sunt sigur ca ar fi in stare de mAI mult pentru a-si proteja haita .

- Acum ca am lamurit lucrurile sa fie clar ca nu vreau razboi , asa ca o sa avem un armistitiu , spune ea ferm .

Elena POV

- Dupa ce ne-ai corupt semeni si copii mai ai tupeul sa ne impui un armistitiu , spune un lup cafeniu cam de 2 merti inaltime iesind in fata .

- Da o fac pentru ca ei au ales asta si nu o sa li se intample nimic atata timp cat eu sunt cu ei , spun dura spre el inaintand .

- Esti o curva care habar nu are ce vorbeste , esti doar o fetita cu gura mare ce stii tu despre cum sa conduci o haita , nu esti mai mare dect fica mea care a ales sa te urmeze , spune el apoi maraie si se apropie mai mult .

- Sunt ceea ce sunt si am trait mai mult dect toti cei din orasul ast ala un loc asa ca sa nu indraznesti sa imi pui la incercare priceperea , spun si ma apropi si mai tare de el .

- Da am auzit ca esti un monstru cu sange rece si nu imi pot lasa fica sa faca o asemenea gresala , spune si sare asupra mea .

Un lup cam de aceiasi culoare ca el il bareaza inaite sa o pot face eu , cred ca ea e fica lui si ma simt a naibi de mandra ca ma ales pe mine si nu pe tatal ei . Cand vad ca aproape o doboara deja e pra mult nu am de gand sa las asta sa se intample . Un urlet puternic imi iase din gat si instant lupul este la pamant schimbanduse inapoi in forma lui umana si slaba conparativ cu cea de lup .

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum