Capitolul 11

1.5K 34 2
                                    

Zeyn POV

Razele soarelui imi intra in ochii si ma obliga sa ii deschid  , simt o greutate pe pieptul meu asa ca imi intorc capul si o vad acolo. O vad dormined cu capul pe pieptul meu . Era asa de linistita si inocenta cand doarme nici nu ai crede ce se ascunde sub acea masca , sincer nici eu nu stiu ce se ascunde acolo . In orice caz ea e la un cu totul alt nivel decat credeam eu ca e , ma asteptam sa fie la fel de puternica ca mine chiar ca si Mark dar la asta chiar nu ma asteptam si nu stiu daca cineva s-ar fi asteptat . Dar cu ea aici lucrurile se vor schimba in bine pentru mine .

Arunc o privire spre ceasul de pe noptiera si observ ca e ora 5 dimineata , ora mea normala la care ma trezesc dar cred ca azi o sa mai leneves pana o sa se trezeasca si ea . E atat de diferita cand doarme atat de calma si inperturbabaila si mai presus de toate atat de inocenta ca un copil mic . Pana si mirosul ei e diferit e un miros uman pur nici cea mai mica urma de varcolac sau de vampir asta e uimitor .

Imi trec mana peste spatele ei si simt cum mirosul i se schimba , dai ochii de un verde smarald imi fixeaza privirea si imi arunca un zambet somnoros .

- Neata , imi spune ea somnoroasa .

- Neata , ii spun si eu si observ ca am acelas ton ca si ea .

-Esti treaz de mult ? ma intreaba si se ridica de pe nine pentru a se intinde .

- Nu acum m-am trezit si eu , ii raspund si ma ridic si eu in fund .

O vad cum arunca o privire scurta la ceas si se tranteste inapoi in pat si trage patura peste cap . Chicotesc putin si apoi trag jos patura de pe ea .

- Lasa-ma in pace vreau sa dorm , imi spune somnoroasa si isi pune perna pe cap pentru ca lumina soarelui sa nu o mai deranjeze .

- Ai dormit destul , puturoaso trezestete , spun si ii iau perna .

- E cinci dimineata lasa-ma sa dorm , spune si se intoarce cu spatele la mine punandusi o mana sub cap .

- Haide trezestete azi o sa fie o zi grea si oricum o sa trebuiasca sa mergem si la scoala. Spun si imi asez o mana ii prind talia si o trag mai aproape de mine spatele ei lovinduse de pieptul meu .

- Bine , bine o sa ma trezesc dar peste junatate de ora , spune si inchide ochi .

O sarut usor pe umar si vad cum se intoarce cu fata la mine .

- A trecut deja jumatate de ora ? intreaba somnoroasa.

- A trecut deja o ora asa ca hai trezestete , spun si o mangai usor pe spate .

Se ridica din pat si secunda urmatoare inchide usa de la baie .

Elena POV

Ies din baie inbracata cu o pereche de blugi negri taiati le ganunchi si o bluza simpla neagra iar machiajul era simplu pudra , rimel si putin creion dermatograj .

Ma uit in camera si observ ca Zeyn nu se afla aici , imi ciulesc urechile si aud apa venind din baia de vizavi ceea ce putea insemna un singur lucru .

Ma indrept spre dulap si imi iau o pereche de botine negre cu un toc mic si gros , ma dau cu parfumul cumparat acum cateva zile imi iau geanta si ies din camera . Cobor scarile si intru in sufragerie iar pe masuta mica de cafea se aflau doua randuri de chei de masiana , le iau pe amandoua ai ies din casa indreptanduma spre garj . Deschid usa garajului si amandoua masinile erau parcate perfect asa cum ma asteptam sa fie . Ma uit la BMW si observ ca era curat si fara zgarieturi ceea ce era perfect , ma duc spre dulap si las cheile de la Ferrari intr-un sertat mic .

Aud pasi in spatele meu asa ca ma intorc si il vad pe Zeyn care era cu gura cascata uitanduse la ceva care era intre peretele din stanga si Ferrari .

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum