Capitolul 35

1K 34 6
                                    


Un ciocanit sa auzit in uasa si a intrerupt discutia .

- Intra , am spus eu ferma .

Usa sa deschis pe ea intrand tipul care la luat pe Marchel mai devreme.

- Boss , Marchel sa trezit , spune si eu ma ridic in picioare .

Tipul ma scana din cap pana in picioare parca cautand si cel mai mic detaliu .

- Bine , poti pleca , spun si el se intoarce pe calcaie si iese fin birou .

Nu sunt foarte sigura ce sa fac cu el deocamdata . In principal trebuie sa aflu de ce a rapito pe Sophi dar apoi nu mai sunt asa sigura . Pe de o parte daca il omor sar putea sa aiba parteneri de afaceri si nu am chef sa mi pun in cap momentan . Dar pe de alta parte  daca il omor as scapa de grija ca o sa face ce a facut iar . Dar pana la urma e un libidinos care mi-a rapit si torturat prietena si cu asta nu scapa .

- Puteti sa va faceti de cap cum vreti pana ma intorc , dar sa nu omorati pe nimeni , bine ?

- Stai linistita nu o sa termin pe nimeni , atat timp cat nu ma enerveaza nimeni , spune Zeyn si se apropie de mine .

Dupa un sarut mic am iesit ca o furtuna pe usa biroului . Am coborat la subsol unde erau celeulele unde tinem de obicei prizonieri . Am trecut de celulele goale si am intrat pe o usa masiva metalica . Acolo se afla Marchel legat cu lanturi de un scaun metalic . Irobic dar se pare ca zvonurile circula repede . Erau cel putin 10 persoane care il pazeau . Ma bucur ca Sophi nu a angajat besti incompetenti bune de nimic . Da asta e treaba lui Tristan dar din fericire pentru el o are pe Soph sa faca curat dupa el iar ea il are pe el. Astia doi sunt un cuplu tare ciudat dar stiu sigur ca se iubesc ca naiba de mult . 

Cand am ajuns langa scaunul din fier Marchel si-a fixat privirea nervoasa pe mine .

- Tu curva de doi bani cand o sa scap de aici vei regreta amarnic ce........

Nu a apucat sa mai spuna nimic ca unul dintre cei care il pazeau ia tras un pumn direct in fata .

- Taci javra sau de dezmembrez cu mana mea , spune blondul printre dinti apucandul de gulerul camasi .

- E destul oprestete , am spus si el sa retras .

- Asa cutu , fi ascultator, spune Marchel si de data asta eu sunt aia care ii da un pumn in fata de aproape a ramas iar inconstient .

- Am nevoie de cuie , ciocan , un cutit normal cu lana groasa , sfoara foarte groasa din depozit si o trusa de instrumente chirurgicale pentru operati si poate si un topor . Hm..... , spun si ma uit la victima mea . Da clar si un topor . Repede pana nu imi trece cheful.

Blondul a plecat si in cateva minute a venit  cu tot ce ce am cerut . Le-a asezat pe o masa metalica care se afla la un metru de scaun .

- Deci acum ca totul e gata dragul meu Marhel , spun si ma apropi si mai mult de el . Cine te-a pus sa o rapesti pe Sophi sau de unde ai facut tu rost drajitoare voodoo ?

- Nu iti spun nimic catea , spune scrasnindusi dinti .

Fara sa mai apuce sa vada am luat un cui de pe masa si ii lam infipt in picior . Urletul sau de durere a umplut inediat camera mare . Cuiul gros si lung de cel putin 10 centimetri era infipt aproape tot in coapsa barbatului . Am mai luat unul si l- infipt in celalalt picior iar victima mea a urlat iarasi .

- Acum te mai intreb iar cine te-a pus sa o rapesti pe Sophi ? Intreb si imi pun ambele  maini pe cotierele scaunului aplecandu-ma asupra lui .

- Dute dracu .....

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum