Capitolul 4

1.8K 51 0
                                    

Am ajuns repede acasa, era liniste, prea liniste... parchez masina in garaj dupa care ma indrept spre usa din fata. Raman blocata cand vad pe usa o bucata alba de hartie lipita cu scoci de usa de lemn. Biletul era scurt dar foarte clar:

"Te-am descoperit si stiu ca si tu ne-ai simtit. Ne intalnim la urmatoarea luna plina la miezul nopti la stanca cea mare. Stai calma daca nu ma gasesti o sa te gasim noi pe tine."

Deschid usa si intru repede in casa, ma schimb in ceva mai comod cum ar fi o pereche de colanti negri si un maieu tot negru. Dupa ce m-am inbracat am coborat in bucatarie pentru ca imi era foame, la cafenea am baut o cafea cu lapte si cafea speciala pe care o gaseai doar in acel loc care apropo a fost geniala. Deschid frigiderul si nu ma pot hotara ce sa mananc: aveam o pizza intreaga, o cutie cu aripioare de pui picante din care lipsea doar o bucata, niste legume, lapte si suc de struguri. Hmm ce sa aleg. Scot acea pizza si o bag in cuptorul cu microunde, in aproximativ 20 de minute am terminat de mancat.

De cand m-am mutat in casa asta nu am apucat sa ma uit foarte atent in fiecare camera casa fiind imensa. Era o casa frumoasa in stil vechi, dar foarte bine intretinuta. Ma intorc in camera si privirea imi cade pe biletul gasit pe usa care era pe noptiera. A trecut deja o saptamana de atunci, iar luna plina era in 4 zile. Deci se pare ca aceasta haita nu ma trateaza ca pe o amenintare ceea ce e foarte bine pentru mine pentru ca am chef de o haita pe cap acum.

La scoala a fost ok, nimic iesit din comun. Le-am spus prietenilor mei ca sunt un hibrid ceea ce i-a speriat putin pentru ca in acest oras nu prea sunt fiinte supranaturale puternice,insa au acceptat asta repede. Fetele au spus ca trebuie sa ma prezint Sabatului de Vrajitoare, ca un fel de ceremonie de initiere, pentru a-mi arata ''respectul fata de cele mai puternice vrajitoare din sabat'' hmmm de parca ar exista o vrajitoare mai puternica decat mine doar nu degeaba sunt o suprema (multumesc bunico ). Jesson a spus ca vrea sa prezinte familiei sale si ma intrebat daca vreu sa fac parte din haita lui. Atunci i-am spus de biletul gasit pe usa si parea usor panicat din cate am inteles, era o alta haita in afara de cea din care facea el parte si ma sfatuit sa nu ma duc la ei mai ales cand o sa fie luna plina. Tyler ma lasat masca ca de obicei zicandu-mi ca sunt prea sexy ca sa am probleme cu vreun vampuir.

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum