Capitolul 34

990 33 10
                                    

Cand mi-am simtit iar corpul functionand m-am ridicat din bratele lui Zeyn iar el se uita confuz la mine .

- Am gasit-o , spun mandra de mine si cu un zambet enorm pe fata .

Nu imi vine sa sa cred ca e aici , a trecut asa mult timp . Dar in fine prioritatile principale, trebuie sa o gasesc Sophi cat mai repede cu putinta si sa o scot de acolo .

- Nu e foarte departe asa ca sa merg , spun si il iau pe Zeyn de mana si il trag inspre usa .

-E mai rapid pe acolo , spune si arata spre balustrada .

Nu ii rapund doar ii zambesc si cu viteza luminii ma indrept spre balustrada . Cand mainile mele intalnesc balustrada ma inping in ele si asa ma arunc in voia gravitatiei . Vantul e rece mai ales la viteza cu care corpul meu cade . Simt ca aerul e mai putin dar nu pentru mult timp deoareca picioarele mele ating pamantul . Inediat o silueta neagra ajunge langa mine . Am mai spus si inainte cat de sexy e Zeyn ? Daca nu o spun acum.

- Voi chiar sunteti nebuni , intreaba Tristan cand iese pe usa cea mare .

- Nu , dor ca noua nu ne e frica de inaltimii , spun si scot limba la el .

- Asta nu e adevarat , spune bosumflat .

- Cum zici tu , sa margem ,spun si deschid usa masini si intru .

Max , Zeyn si Tristan urca in masina iar in  mai putin de jumatate de ora eram in fata unui bar destul de mare . Am coborat din masina si cei trei masculi feroce la fel . Am scanat inprejurimile si era exact cum ma asteptam .  Mi-am luat arma si am bagato la spatele blugilor si mi-am asezat bine geaca pentru a nu se observa .

- Are o bariera , spun si toti se uita la mine .

- De asta nu am pututo gasi ? intreaba Tristan .

- Exact si din acelas motiv nu puteti intra  . Eu pot trece fara sa o rup dar ca sa treceti si voi va trebui sa o sparg si asta va fi un semnal de alarma pentru ei ca suntem aici , spun si Tristan si Zeyn se incrunta amandoi in acelas timp .

- Nu te duci singura , spune Zeyn hotarat .

- E periculos sa mergi singura acolo , adauga Tristan .

- Calmativa baieti imi vorbiti de parca as fi o incepatoare neajutorata , spun si trec de ei .

Nu ma oprit nici unul dintre ei si chiar daca ar fi incercat nu ar fi reusit .

Am ajuns din cativa pasi fix in fata capului de forta si cu o miscare lejera din mana si o scanteie de energie am facut o bresa prin care am intrat . Desigur ea sa inchis imediat ce eu am trecut.

Unsa barului era la dor cativa metri departare asa ca am intrat cu viteza luminii asta ca sa dau peste patru gorile inarmate . Am scos repede arma si fara sa clipesc am apasat pe tragaci oferindui unuia dintre ei un glont in cap . Fara sa ezit cu viteza am mai tras inca trei glonte care si-au atins tinta . Am trecut de cadavre si am trimis o unda puternica de energie in scanarea cladiri . Cum ma asteptam o scanteie slaba a Sophiei era la subsol .

Am luat-o la dreapta trecand pe un alt hol . O usa sa deschis si pe ea a iesit un tip ce tinea in mana o valiza . Fara sa ma gandesc am tras iar glontul sa infipt instant in pieptul lui facandul sa  cada secerat la pamant . Un tipat ascutit sa auzit iar cand am trecut de usa am vazut o blonda care incerca sa incarce o arma .

- Prea incet , am spus si glontul a parasit arma infiganduse adanc in capul blondei care a cazut instant .

Ador gloantele astea sunt facute special pentru a omora instant orice fel de fiinta supranaturala .  La baza lor stant o sinteza de plante si venin de vampir si varcolac .

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum