Capitolul 15

1.4K 40 0
                                    

Am ajuns repede in oras si abia acum observ cum am plecat de acasa. Eram in pantaloni scurti un tricou si papuci de casa nu chiar cea mai buna tinuta de iesit din casa . Dar nu imi pasa chiar asa de mult am nevoie de relaxare . Totul sa intamplat prea repede si o sa se inrautateasca daca stau mai mult dar el nu intelege asta . Si oricum care ar fi problema lui nu e ca si cum ar tine la mine si asta stiu sigur . Chiar daca vrea sa para ca chiar tine la mine asta nu e adevarat . Gura minte dar ochii spun mereu adevarul , ochii lui mereu sunt reci si distanti si sa fiu sincera uneori infricosatori .

Asa ca cel mai bun lucru pe care il pot face e sa plec cat mai repede de aici , insa nu pot sa ii abandonez pur si simplu nu dupa ce sa intamplat in ultima vreme . Dar plec imediat dupa ce se intoarce Mark si sper sa nu se intample nimic pana atunci .

Ingandurata si bosumblata incep sa hoinaresc pe strazile deja intunecate ale orasului . Ratacesc de ceva vreme deja si din nou habar nu am unde sunt dar nu imi pasa unde sunt atat timp cat nimeni nu ma deranjeaza .

 Ma apropi de silueta pe care o vedeam si vad ca era doamna de la magazinul de parfumuri care se uita disperata in stanga si in dreapta frecandusi palmele . Era in fata magazinului ei si parea ca asteapta pe cineve . Acum sunt in dreptul ei cand se posteaza in fata mea cu mainile inpreunate.

- Scuzama nu cunva ai vazut un baiat brunet in directia din care ai venit ? intreaba si ma analizeaza din cap pana in picioare privirea blocanduse in ochii mei .

- Imi pare rau nu e nimeni pe strada pe care am venit eu , spun si vad cum inca imi fixeaza privirea .

- Esti..sigg..uura are parul negru ca si tine si exact a....cheiasi ochii ca tine , spune balbainduse si tragansuma de o mana in fata becului stradal pentru a ma analiza mai bine .

- Cum il cheama ? intreb cand imi dau seama ca descrierea imi pare cunoscuta .

- Max Fey , spune si inca ma analizeaza . Imi fac griji pentru el a plecat cum sa crapat de ziua la niste antrenamente si nu a mai venit iar tatal sau vitreg a ajuns acasa ravasit si nu a scos nici un cuvant , spune femeia si in ochi ii apar lacrimi .

- Linistitiva Max e bine e in siguranta si o sa il vedeti curand , spun si acum eu ii fixez privirea in timp ce imi pun mainile pe umeri ei .

- De unde stii asta ? intreaba ea abtinanduse sa nu planga .

- Sunteri bunaica lui vitrega nu-i asa ? intreb eu .

- Da dar si asa tin foarte mult le el , spune batrana si imi indepartez mainile de pe uneri ei .

- Am fost azi cu el o sa fie bine doar ca nu o sa vina in noaptea asta acasa , dar nu va faceti griji e in siguranta in casa unui alpha .

- Alpha ? adica tu stii....

- Da am fost cu el azi si o sa fie bine , o intrerup si incerc sa plec .

- Stai putin , spune si ma apuca de incheietura maini .

- Ce este ? intreb eu si vad cum batrana face ochii mari si gura ii se deschie in forma de ''o'' cand face contacd mana ei face contact cu mana mea .

- Tu.... esti.....

- O fata oarecare , spun si imi trag usor mana din a iei e.

Ma indepartez si ii fac cu mana in timp ce ii zambesc cald . Nu face nimic pentru a ma opri si asta e foarte bine in sfarsit o vrajiroare care nu isi baga nasul unde nu ii fierbe oala . Desigur stiam ca e vrajitoare inca de prima data cand me-am intalmit dar nu am dat prea multa importanta .

Strazile erau surprinzator de pusti pentru o seara de sambata si asta era chiar dubios , dar sincera sa fiu ma bucur ca nu e nimeni . Unu pentru ca chiar vreau sa fiu putin singura si doi pentru ca sunt inbracata in hainele de casa si incaltata cu papuci pufosi de casa .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now