Capitolul 36

967 32 11
                                    

Zeyn a oprit masina la cativa metri buni langa locatia unde trebuia sa ajungem . Era o cladire patru apartament dar ceva imi spune ca nu avea orice fel de locatari . Am iesit din masina si am inaintat inpreuna cu Zeyn .  Cand am ajus unul langa altul Zeyn mi-a prins mana in a lui . Traversam trotuarul ca un cuplu perfect normal care au iesit la o plimbare inpreuna . Ne apropiam de cladire si spre surprinderea mea erau foarte multi batrani pe aici . Cand treceam pe langa unul se uitau instant la noi si la mainile noastre inpreunate apoi iar la noi .

Haideti oamnei buni stim ca suntem frumosi dar nici chiar asa .  

Deja ne apropiam si deja nu mai era nimeni in apropiere .

Scufundata in gadirile mele se pare ca nu am observat campul de forta care era chiar in fara mea asa ca m-am izbit de el ca de un perete si era aproape sa si cad .

Cad Zeyn a vazut asta a inceput instant sa rada cu un prost .

- Nu mai rade nu e amuzant , spun si imi frec nasul avariat cu mana .

El se oprit la timp parca al saselea lui simt ia spus ca trebuie sa se opreasca . La naiba al meu in ultimul timp e can defect .

- Ah , iubito esti adorabila cand iti freci nasul asa , apune si rade iar si ma ia in barte sarutandu-ma  pe frunte .

- Mai taci , i-am spus si i-am dat in gluma un pimn in piept .

Sa despartit usor de mine si a pus mana la piept prefacanduse ranit si eu am inceput sa rad .

- Gata cu joaca iubire avem un mofturos vampir original de scos de aici , spun cu un zambet mare pe buze .

- Atunci ai nevoie de asta , spune si imi intinde revolverul negru .

-Nu pastreazal tu in caz de ceva ,spun si el se incrunta la mine si imi pune arma in mana .

- Mai am unul ai uitat ? Intreaba si imi arata interorul geci unde era un buzunar in care chiar se afla o arma .

Mai scoate din acel buzunar inca doua cartuse si mi le intinde . Si de data asta nu mai comentez si le iau.

- Cand auzi actiune sa aduci masina in fata ca nu vreau sa car ditamai matahala pana unde e acum masia .

- Sa facut , spune si isi lipeste buzele de ale mele in timp ce eu indes arma la spatele blugilor si cartusele in buzunarele geci mele de piele .

L-am mai privit o data si mi-a facut cu ochiul apoi m-am intors si chiar daca intunericul era gros am putut vedea zambetul de pe fata lui foarte clar cand am trecut zidul de forta .

M-am indreptat cu pasi mari spre usa cladiri si spre surprinderea mea nu era nimeni acolo dar cand am vrut sa o deschid totul sa luminat in mintea mea . Un al doile camp de forta traversa pereti cladiri facand imposibila deschiderea usi .

Dar daca nu mai e usa nu mai ai ce sa deschizi nu ? Asa ca am izbit usa cu piciorul foarte tare dar ea nu sa deschis nici  macar nu sa clintit .

Ale dracu tarfe fac o treaba bune . Am pus mainile pe usa care refuza sa se deschida si am calalizat energia scutului si nu mica mi-a fost mirarea cand am simtit directa energie venind de la vrajitoarele de pe partea cealalta .

Curvele alea sunt atat de proaste incat sa lege energia lor vitala de campul ei  . Am inchis ochii si am inceput sa ma concentre asupra energiei care pulsa din usa masiva . Un val puternic de energie care a traverst pereti scurgand si cea mai mica particica din cealalta energie gasita a  fost suficient ca usa sa se deschida iar in sptele ei sa vad cativa tipi neanarnati .

Am trimis un alt val de energie inspre ei azvarlindui de perete in timp ce am trecut de ei si imi scoteam arma de la spate .

Intr-o mana tineam arna iar in cealalta strangeam pandantivul colierului incercand sa stabilizez locatia lui Rick . Si chiar am fost uimita sa vad ca era un semnal slab in apropiere . Nu imi vine sa cred ca inca  are lantisorul dupa atata timp.

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now