Capitolul 28

1.1K 31 2
                                    

Am intrat in camera mea cu un zambet imens pe fata , insfarsit a plecat ma plictisisem deja de el chiar daca chestia ca am o sora ma eneveaza ca naiba tot ma bucur ca a plecat si ma last dracu in pace .

Am sintit bratele lui Zeyn care se incolacesc in jurul meu tragandu-ma cat mai aproape de el .

-Insfarsit a plecat , spun iar el isi pune barbia pe umarul meu drept .

- Chiar nu il placi , nu ? intreaba si zamveste .

- Nu , chiar nu il plac .

Nu mai spus nimic dar a plasat un mic sarut pe gatul meu , apoi inca unul si inca unul urcand pana la maxilar unde si-a desprins buzele de pielea mea . Ma intors cu fata spre el iar mana lui mare au ajus pe obrazul meu . Pur si simplu nu mai rezistam vedeam buzele acelea trandafiri care stau acolo si nu fac nimic in timp ce ma privea fix in ochii parca ar fi fost blocat , dar de ce ochii mei nu sunt asa speciali doar ochii verzi . Nu am mai rezistat si buzele mele sau lipit usor de ale lui intr-un sarut mic la inceput . Insa cand mi-a raspuns totul a inceput sa se aprinda , buzele lui se jucau cu ale mele  .

Se stie ca imi place sa ma joc dar se pare ca si lui . Ma muscat tare de buza de jos asta facandu-ma sa scancesc  . Mainile lui sau asezat pe talia mea iar ale mele in jurul gatului sau .

Ma ridicat cu usurinta iar eu mi-am incolacit picioarele in jurul taliei lui . A inceput sa mearga cu mine in brate neintrerupand satutul . Cand am ajuns la maginea patului sa sezat in fund cu mine deasupra . Buzele mele coborau le la gura sa pana la linia maxilarului apoi pe gat . Varful limbi mele trecea peste pielea lui calda pana am ajuns la baza gatului .

Am apucat tivul tricoului pe care il purat si lam tras peste cap lasand la vedere abdomenul lui . Mana lui a ajuns repede la marginea tricoului meu tragandu-mil peste cap . Buzele lui sau lipit instant de pieptul meu muscand si sugand usor .

-Cum faci asta ? intreaba el dezlipindusi buzele de pielea mea .

-Ce sa fac? intreb si imi trec mana prin parul sau .

- Te simt asa bine , spune si mana lui ajunge pe spatele meu .

Nu am spus nimic dar m-am miscat usor in poala lui facandu-l sa-si dea capul pe spate . Insa nu pentru mult timp , pentru ca spatele meu a facut contact cu patul .

- Si eu care crede-am ca nu o sa ma lasi sa ma ating de tine  , spune si pe fata ii apare un zambet pervers .

- Si ce te face sa crezi ca te las eu , spun si eu cu acelas zambet pe fata .

- Te-ai simtit prea bine data trecita ca sa refuzi .

- Ah mai taci odata , spun si mana mea se seaza pe ceafa lui tragandul intr-un sarut pasional .

Si-a asezat mana stanga pe sondul meu iar cea dreapta era pe spatele meu in cautarea capselor de la sutienul meu . Cand le-a gasit le-a deschis fara nici o problema , se vede ca baiatul are experienta si nici nu ma mir la cat de bune e in ceea ce face . Buzele lui alunecau acum usor peste pielea mea sarutand-o ajungand pana la pieptul meu dar fara sa se opreasca pana cand nu a ajuns la marginea pantalonilor mei . A desfact nasturele si micutul fermuar in timp ce nu si-a fuat ochii de la fata mea , avand inca un zambet pervers pe fata iar eu simteam cum imi ard obraji .

...........


Am rupt sarutul cand am simtit ca raman fara aer si un zambet era acum pe fata lui . Sa dat jos de pe mine si sa asezat pe pat tragandu-ma in bratele lui si tinandu-ma strans . Capul meu era asezat pe pieptul sau la fel ca si mana mea stanga . A plasat un sarut in crestetul capului meu apoi bratele lui sau tras si mai aproape .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now