Capitolul 5

1.9K 52 0
                                    

E joi si sunt la ora de chimie, e a doua mea ora dar nu imi sta capul la chimie. Ma gandesc numai la intalnirea din seara aceasta. Chiar sunt curioasa ce se va intampla. In sfarsit clopotelul suna ,elevii se ingramadesc la usa de parca arde scoala, iar singura lor salvare ar fi sa iasa pe aceea usa. Ies ultima din clasa si ma indrept spre dulapul meu, era la celalalt etaj deci am ceva de mers si ma enerveaza faptul ca pe hol sunt multi elevi de care trebuie sa ma feresc si sa am foarte mare grija la  cei supranaturali sa nu ma detecteze.

Mai am 10 metri pana sa ajung la dulap si din fericire acest hol era aproape gol. Ajunsa langa dulap observ 3 baieti destul de solizi. Unul dintre ei statea rezemat de usa dulapului meu, avea parul blond tuns scurt si era cel mai solid dintre ei. Un baiat cu par negru aseza ceva in dulap, dar nu ii puteam vedea fata din cauza usi. Al treilea baiat statea cu spatele la mine si nu am putut sa ii vad fata, dar avea si el parul blond si era aproape la fel de solid ca celalalt tip blond. Cei 3 erau foarte concentrati la discutia lor incat nu m-au observat asa ca am ocazia sa ii analizez: blonzi erau lupi, iar cel cu par negru surpriza era varcolac, dar si vampir. Ce surpriza un hibrid, la asta nu ma asteptam. Am ajuns langa dulap deci spun:

- Scuze, poti sa te dai ! spun pe un ton normal. Baieti se intorc spre mine uimiti de parca as fi aparut ca prin magie langa ei. Ma uit putin la baieti blonzi si observ ca de fapt ei trebuie sa fie gemeni caci seamana asa de mult intre ei.

- Hey ne spionai ? apune baiatul care statea lipit de usa dulapului.

- Nu, sigur ca nu ! spun pe un ton uimit.

- Dar atunci ce faci aici ? intreaba putin nervos.

- Asta e dulapul meu, iar tu stai in dreptul lui, deci poti sa te dai ? o spun usor ferma, dar totusi neutra.

- Deci Rose nu a avut mica discutie cu tine despre dulap din cate vad ! o spune cu un ranjet enervant, tonul lui tipand a mila.

- Cine ? eram confuza

- Stii tu o fata blonda, draguta...nimic in cap ! o spune ironic in timp ce ceilalti doi se uitau, iar hibridul se uita foarte uimit la mine. La dracu sper ca nu banuiesc nimic.

- O da, am avut o discutie in prima zi de scoala, si ii fac semn cu capul spte peretele in care am aruncato.

- Si cum a fost ? ma intreaba fara sa isi dea seama de semnul meu.

- I-am facut cunostinta cu peretele, aratand iar spre perete, dar de data asta cu degetul mare. Deci vrei sa te da, intarzi la ora.

- Si daca nu vreau ce o......... e intrerupt de o voce destul de grava.

- Ethen hai sa mergem avem treaba ! spune cu un ton neutru.

- Hai frate incepusem si eu sa ma distrez, sti ca imi place ! o spune cu un ton dezamagit.

- Ethen, spune rece brunetul.

- Pot sa o musc ? cu un ranjet enervant pe fata in timp ce ma apuca de mana.

- Ce ? NU, da-mi drumul idiotule... iar el ma strange mai tare.

Ceilalti nu spuneau nimic iar Ethen se uita la ei. Si-a intors pivirea catre mine care imi incordasem mana in stransoarea lui.

- Vad ca esti puternica ! o spune cu acelasi ranjet nesuferit.

- Da-mi drumul, acum, o spun accentuat si facand pauaza intre fiecar cuvant ceea ce suna amenintator.

- Si daca nu vreau ce o sa imi faci o sa ma bati ? si deja ma enervat prea tare.

Gata, ma enervat destul asa ca il apuc de gat cu mana dreapta caci pe stanga o tinea el si il strag cu putere de gat, dar nu incat sa il sufoc de tot. Il lipesc de perete cu atata putere incat petetele se zguduie putin. Ma uit la ceilalti doi si erau blocati si uimiti. Ii dau drumul lui Ethen care aproape nu mai avea aer cazand pe podea ca un bolovan. Plec cu pasi mari iar pe la jumatate holului lung aud:

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now