He is Me // DOKONČENO //

Por _lucyar_

155K 5.5K 438

Nové mĕsto, noví lidé, nová šance, možná pro někoho, ne pro Leu. Její život je už moc zkažený na to, aby se d... Más

Důležité
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
POKRAČOVÁNÍ
Epilog - 43.

26.

3.2K 122 14
Por _lucyar_

"Ty perverzáku." "To Black." "Jasně, jasně. Jako bys na to ty vůbec nemyslel."
Přeměnila jsem se zase na Leu a spala.

Pov. Lea
Les. Mech. Jehličí. A zase jsem upadla do hlubokého spánku. Mému tělu se nechtělo otevřít oči, takže raději zvolilo možnost se zavrtat do postele. Ráno jsem se vzbudila v neznámé posteli v neznámém pokoji. Moje buňky se pomalu vzbouzeli. Rozhlížela jsem se a viděla 2 zarámované fotky. Jedna kde je Tayler s Dylan na louce před lesem a na druhé Dylan a asi jeho rodina. Na obou se Dylan smál na celé kolo. Škoda že se nesměje víc, sluší mu to. Kriste nad čím to přemýšlím?
Pokoj byl zařízený jednoduše, prakticky a černobíle. Ale proč jsem tu ležela? Co jsem tu vůbec dělala? Vždyť jsem šla spát u sebe.

"Snow?!?" "Ano?" "Co se sakra včera stalo?Proč tu ležim?" "No emm." "Snow!" "Takže včera jsem byla venku a potkala jsem Blacka a trochu jsme spolu bojovali." "To pořád nevysvětluje co tu dělám." "A možná jsme se vsadili, že když prohraju tak tu přespíme a tady teď jsme." "Snow!" byla jsem naštvaná ."Co sis sakra myslela?" "Noooooo" "Jako obvykle nepřemýšlíš dopředu. Se z tebe picnu víš to?" "Jsem si toho vědoma." Bože. Vstala jsem, teď si to půjdu vyřídit s ním.

"Kde je?" "Kdo?" "Ty víš moc dobře koho myslim." "Netušim" "Dylan!" "Jo ten. No ten je na chodbě." "Fajn." Šla jsem ke dveřím, otevřela a kuk kdo tam stojí. Dylan s Taylerem. Dylan ke mně stál zády ale stejně jsem viděla jeho svaly pod upnutým tričkem. O něčem se bavili. Což se mě ale netýkalo. A jako slušný člověk neposlouchám cizí rozhovory, které se mě netýkaj.

"Dobré ráno Leo." pozdravil mě Tayler. Dylan se otočil jakoby vůbec nezaznamenal že tam jsem. V jeho očích se vystřídala radost a možná trochu zděšení. Ale jak rychle se to objevilo tak i tak rychle to zmizelo. Celkově v Dylanově obličeji se dalo špatně číst pokud ho člověk neznal. Změny výrazu byli tak nepatrné, že by si jich normální člověk nevšíml. "Dobré i tobě Taylere. Mohl bys nás prosím nechat s Dylanem o samotě?" "Jistě" "Díky" Odešel a já spustila.

"Dylane kolikrát ti mám říkat ať mě necháš na pokoji?" Klidově se opřel levou rukou o zeď a pokrčil si pravou nohu. "Neudělám to." "Necháš mě na pokoji! Nejsem pro tebe dobrá. Najdi si jinou družku. Ti určitě bude s radostí dělat lunu, ale ne semnou hošánku." Křičela jsem na něj. Pak jsem se otočila a běžela z domu.
Míjela jsem jednu holku na schodech, která se za mnou ohlídla.

---
Moc moc se omlouvám, ale psali jsme hodně testů. Možná dneska vydám ještě jednu kratičkou kapitolu.

Seguir leyendo

También te gustarán

18.7K 1.1K 45
Příběh o dívce, která žije pod kletbou svých předků. I přesto je však silná. Její rodiče jí moc nerozumí. Ani se nesnaží jí porozumět. Jednoho dne se...
28K 1.5K 65
Když Jessie už delší dobu nebylo dobře a doktoři nic nenašli, tak jí matka vzala na zdravotní pobyt. Jenže tento "zdravotní pobyt" zásadně změní její...
17K 1.3K 43
Oliver Queen Felicity Smoke Felicity. Mladá nebezpečná dívka. Přesto teprve teenager. Co nebo kdo, je vlastně zač? Začíná pochybovat o tom, že má svů...
1.2K 117 18
Mladá dívka s nadváhou je ve vztahu plném násilí a chce svůj život vrátit do chvíle před jejím mentálním a fyzickým zhroucením (překlad Fat/Harry Sty...