Sex cu aromă de jazz

Par AncuDDP

79.4K 1.9K 236

Johanna,o tipă în vârstă de numai 20 de ani reușește să facă furori cu vocea ei groasă și senzuală,zbuciumând... Plus

Blonda oxidată..
Michael și ideile lui..
Roșcata care cântă jazz
Provocare: Seducerea roșcatei
Eroul roșcatei
Futaiuri plictisitoare și fețe comune
Anne,logodnicul ei și evident.. roșcata
Plănuirea răzbunării
Răzbunarea începe,roșcato!
Ședința foto și..mult sex.
Supusa Jo..
$ + (.) (.)
Operațiunea "vocea din umbra"
Mmm..
"Politicienii" și micuța roșcată.
Roșcata irascibilă
ooo
"Huliganii" si.. tacutul George..
Sentimente ascunse si pofta trupeasca..
ANUNT
Big butt, agitatul Josh si .. sex.
anunț (again)
caut titlu interesant!
Tachinarea- cea mai dulce senzatie
Capitol fără titlu ..
hei..
Ce te face sa crezi ca te vreau?
Dear S. ...
Daca tot e Valentine's ..
Scurtmetraj
Stai, ce..
Artă în tonul muzical al luminilor obscure
Help!
În prag de discuții și alegeri.
ANUNȚ
După ani și ani...

Misiune: Sex nebun cu roșcata

5.7K 108 11
Par AncuDDP

Ajung acasă după ce am petrecut o noapte furtunoasă alături de Mike și o brunetă slăbănoagă cu silicoane și corp de viespe,mult prea pronunțat. Ne-a făcut felație,în același timp,iar apoi am futut-o pâna i-au sărit capacele. Gemea ca o felină în călduri până când am făcut-o să tacă. Totul s-a petrecut în baia barului de jazz,unde am întâlnit-o pe cea care o voi regula astăzi.
Am ajuns în fața casei mele,o casă destul de mare și.. primitoare.
Livingul imens mă aștepta,însă m-am simțit mai singur ca niciodată... Mi-era greu să nu aud vreo voce care să mă primească cu drag spunându-mi "Mi-a fost dor de tine,dragul meu" .. Neah.. Nu-mi stă în fire să mă gândesc la asta.. E mai bine singur,doar eu cu mine,fără niciun stres.
N-am nevoie de o voce pițigăiată care să îmi facă peri albi sau care să îmi distrugă ziua.
Mă pregătesc să fac un duș fierbinte care să mă scape de murdăria pe care am făcut-o cu scheletele sugător. Numai mie se pare ciudat că m-am gândit la domnișoara Johanna? Numai mie mi se pare ciudat că m-a excitat gândul la ea? Îmi scutur gândurile perverse,încercând să iau contact cu realitatea.
Mă bag în duș unde îmi dau filme cu artista mea. A mea... cât de ciudat sună.
Apa fierbinte scurgându-se pe abdomenul meu se prelinge ușor pe v-ul irezistibil și coboară lin peste penisul meu erect. O vreau mai mult ca oricând, o vreau în duș acum,cu mine,udă și senzuală,o vreau vulnerabilă și supusă.
Pare o femeie lipsită de slăbiciuni,o fată independentă care a reușit pe propriile puteri să ajungă la standardul care este acum. O fată puternică,ambițioasă,frumoasă și... greu de cucerit. Femeie ideală. Gata. De ajuns! Începi să devii obsedat de femeia asta și nu e bine deloc. Nu iți stă în fire,Skyfall,îmi șoptește vocea interioară. Suge-o! mă răstesc la ea fără sã stau pe gânduri.
E 4 dimineața. Hotărăsc să pun un film,iar mai apoi să adorm. Nu prea simt dorul somnului,însă va fi o zi foarte lungă. Sunt în concediu timp de 3 zile la fiecare 2 saptamani. De fapt,sunt în concediu când am eu chef. Dețin o firmă bazată pe informatică și afaceri în informatică. Facem colaborări cu Microsoft și alte firme mari,evident pentru sume considerabile. Am cei mai buni programatori din LA .. De fapt.. din State. O echipă de 5 programatori îmi prezintă proiecte ca mai apoi să le punem în practică. Nu e o muncă prea dificilă,însă presupune multă concentrare și tact. O simplă și minusculă greșeală mă poate face să ruinez firma "Skyfall Enterprise Working",o firmă de renume,chiar și peste hotare.
Da,sunt un om bogat,cu o casă imensă și fără iubită. Sunt un burlac râvnit. Nu-mi pasă. Vreau doar să mă distrez. Voi avea timp de casătorii și plozi.
Îmi pun filmul "Taken" și mă arunc pe salteaua cu apă. E așa bine! Bineînțeles,sună telefonul...
-Geo,sunt eu,Mike.
-Credeam că e moartea și voia să bem un pahar de bourbon. Ce vrei?
-Frate,m-am documentat despre tipa asta. E aici de un an,face canto de la 9 ani,a stat în România,unde și-a terminat studiile liceale,apoi a venit aici. E o fată cuminte,fără antecedente. Din câte am înțeles,iși dorește o carieră și in actorie. Nu a semnat momentan cu vreo casă de discuri deci...
-Frate,tu ce faci de fapt? Ce vrei de la ea?
-Mi se pare în regulă să știi cu cine te bagi în discuții. Plus că toată ziua mi-a stat capul la ea. Ambele capete!
Aham! Deci nu sunt numai eu obsedat! Dadada! Mă simt mândru,dar puțin iritat. Roșcata va fi cucerirea mea,nu a lui,deci ar trebui să dispară din peisaj în situația asta. Care e problema lui?
-Ok Mik,e târziu,fără roșcate la ora asta. Mă pun la un film. Pregătește-te să fii fresh pentru ieșirea de astă seară. E rândul tău la provocare!
-Te rog! Fără babe,MILF-uri,travestiți sau gay!
-Fără! Va fi seara ta de glorie,păpușico.
-Sucker. Noapte bună!
-Noapte bună fraiere!
Închid. Sunt puțin pe gânduri. De ce caută atâtea despre ea? De ce se documenteaza atât? Va fi doar o seară cu mult sex și mult acool. Atât. Nothing more.
Dau drumul la film,însă după ceva vreme mă plictisește groaznic. Decid să fac o baie fierbinte și să ascult muzică.
Dau drumul apei în cadă,iar mai apoi boxelor... Melodia " 5 senses" a lui 50 Cent și Jeremith îmi pulsează în vene...
"If I touch your body, will you scream my name? You smell so gentle and pure... You control my senses.. Baby,all my senseeeees" sunt versurile care se aud înăbușite pe fundal.
Având un zâmbet copilăresc pe față,mă arunc în cadă. Împrăști apă peste tot,însă nu îmi pasă. Se termină melodia pe care e numai plăcut să faci sex și începe "Nympho" de la Borgore. Cresc volumul. Îmi bubuie timpanele. să fie și vodka? nu îmi pasă,nu am cui să dau explicații. Mă afund tăcut într-un somn dulce și primitor,pe ritmuri de dubstep,în apa care îmi relaxa fiecare celulă a corpului. Zăbovesc vreo jumătate de oră după care hotărăsc să ies din cadă.
E tot devreme,mai e mult timp până când se va face seară. Deschid laptop-ul și văd câteva mesaje de la Josh,programatorul șef. Au dat lovitura. 3 milioane de $ în doar 2 săptămâni. Oamenii mei,evident,cei mai buni! Îi trimit un e-mail prin care îi felicit pentru suma adusă firmei și statutul ei,promitându-le o mărire de salariu luna asta. Nu vă gândiți,au cele mai bune salarii prezente. Sunt fericiți,mai ales pentru că toată încrederea mea e în mâinile lor. Josh e mâna mea dreaptă. Brațul de suport. Oh, câti bani! Mă bucur,spunându-i să îmi depună 1 milion de $ în contul meu,pentru orice siguranță. Sunt așa euforic că până la urmă încep să dansez ca mai apoi să mă afund într-un somn dulce. Pe curând,verzișorilor. Pe curând,roșcato!

Mă trezesc. Ora 12. Doamne Iisuse,am dormit ca un prunc! Îmi pregătesc o cafea,tare și neagră,ritmurile lui DMX fiind prezente. Mi-era dor de rap. Ador rap-ul. Și celelalte genuri,evident.
DMX îmi vorbește de curve și de ploaia de bani. Nu-l ascult în detaliu. Sună Iphone-ul.Sora mea.
-Da Anne?
-Hei scumpete! Ce îți face inima? Tot așa rece și plină de ură e?
-N-am chef de discuții dinastea,de abia m-am trezit,îi spun botos.
-Ok honey.Deci,curând sosesc în LA cu iubitul meu,Khad. Vom sta 2 zile la tine,evident,pentru ca mai apoi să ne facem o mini-vacanță pe aici și prin alte părți. Ce zici?
O,shit! Soră-mea aici! Bine,o iubesc mult,e sora mea mică și perversă,însă... nu vreau amor și iubire prin casă.
-Ok Ann,poți veni.
-Mulțumesc scumpete! Te iubesc mult. De abia aștept să iți văd frumosul chip și corp. xoxo,și inchide râzând. Zâmbesc...mi-era dor de ea. De codițele ei afro ,destul de ciudate fiindca avea parul saten,de aparatul dentar și corpul ei ca un butoiaș. Oare s-a schimbat ?Nu ne-am mai văzut de 3 ani deoarece s-a mutat în Emiratele Arabe alături de Muhamad Ali al ei. Nu îl voi inghiti. Pun pariu.
De abia aștept să o văd pe Anne. sunt distras de altceva. Îmi fuge gândul la micuța mea roșcată. Da. În seara asta mi-o vei plăti!
Timpul se scurge greu ,însă se face ora 9. Sunt îmbrăcat ca un adevărat gentleman,având o pereche de blugi deschiși la culoare și un sacou modern. Am un desginer de minune,o blondă frumoasă,dar severă. Când apar ocazii îmi alege cele mai deosebite costumații ,studiindu-le în amănunt,lucrând la fiecare detaliu.Da,câteodată am slăbiciuni pentru blonde,e adevărat... încă din copilărie simțeam atracție față de ele. Mi se par pure și angelice.
Mă trezesc din gândurile mele când aud claxonul Ferrari-ului lui Michael. El îi spune Barbie,pentru că este frumoasă,dar costisitoare.
SUV-ul meu a primit numele de Babe,iubind-o așa cum îmi iubesc mama și sora. E iubita mea care nu mă va dezamăgi vreodată.
Ne întrecem într-o cursă nebună,amândoi fiind la egal. Uau,asta da cursă! Ajungem în fața barului și constat că nu aud vocea ei.
O voce groasă ,baritonală domină clubul : " Iar acum va începe programul frumoasa roșcată,Johanna!". Nu a fost nevoie să ceară aplauzele publicului. Un val de aplauze au întâmpinat-o și au adus-o pe scenă. Am intrat și ne-am așezat mai aproape de scenă. Am văzut-o urcând pe scări ca mai apoi să spună un  "bună seara" foarte senzual,bineînțeles începându-și programul. "Summertime" pornește,iar ea iși arată vocea atât de excitantă în fața noastră. Mă privește adânc și îmi zâmbește timid. Îi arunc un bad boy's smile și o urmăresc cu câtă grație aruncă notele muzicale,parcă dezbrăcându-se de-a dreptul. Tot felul de libidinoși în vârstă,tineri și chiar bărbați de vârsta mea,se holbau cu poftă și admirație la ea. O adevărată regină a jazz-ului. O admir.Aș vrea să fie goală,pe scenă,cântându-mi " Birthday Sex",sărutându-mă sălbatic,sfâșiindu-mi hainele,pierzându-mă în ea.
Trece ceva vreme,neputând să îmi iau ochii de la ea. Michael e la fel de absorbit ca și ceilalți,ca si mine. Un bărbat cere o dedicație a melodiei Stop de Sam Brown. Mă încrunt. Observ că tipa ia pauza de 15 minute după o oră. Aflu de la o altă cântăreață,colega ei,tipa-careia-nu-i-am-retinut-numele, că Johanna a ieșit în spatele barului să fumeze o țigară. Îi ofer 50$ pentru că mi-a spus,zâmbindu-i seducător. E evident excitată și parcă gata să sare pe mine. Scap de ea și mă îndrept în spatele barului. O văd. E așa sexy. Poartă o rochie neagră,mulată,nu foarte scurtă,deloc decoltată,dar a naibii de apetisantă. Buclele ei au devenit drepte,accentuându-i nuanța părului. E machiată discret,ca o mică divă. Fumează cu patos,purtând pe buzele micuțe un ruj roșu ademenitor.
-Bună seara,tânără artistă! Mă adresez către ea ca un adevărat cuceritor.
-Seara bună,Don Juan. Ce vânt te aduce pe aici?
-Vânturile de Vest,domnișoară Johanna.
-Spune-mi Jo. Sunt mult prea tânără,îmi răspunde ea pe un ton cald.
-Ok Jo. Aș prefera să îmi spui și tu George.
-Ahmmm.. cum doriți,ăă,dorești... George. George. George.Ce accent britanic senzual are.
-Seara trecută m-ai lăsat cu buza umflată..
-Și crezi că dacă ai venit acum,aici,vei primi ceva?
-Speram doar.. spun pe un ton trist.
Îmi ridic privirea. Nu mai puteam rezista. O prind de ceafă,dintr-o simplă mișcare, sărutând-o ușor,însă apoi nu mă pot controla. Nu am așteptat așa mult după cineva. De obicei fetele mă roagă să le fut,nu eu pe ele.
Nu ripostează,ba chiar cooperează. Îi caut sânii,începând să îi frământ,apoi îi înnebunesc sfârcurile micuțe,dar jucăușe. O lipesc de zid,îi ridic un picior și o ating jos. Un sunet înăbușit îi scapă printre buzele firave. Mă joc cu ea,o ațâț, ea frecându-se de palma mea. Ah,e așa caldă. Ne ucidem interioarele gurii,limbile jucându-se într-un dans nebun. O întorc cu spatele,desfăcându-i fermoarul rochiei. Observ că nu are sutien și asta mă bucură pe deplin. Îi mângâi spatele,o mușc și o sug,ca mai apoi să o întorc din nou cu fața la mine.
Ea se uită uimită la amicul meu. Pronunță un Uau slab,iar apoi îmi desface pantalonii. Cad în dreptul genunchilor. Rămân în boxeri și simt cum mă mângâie cu plăcere. Mârâim apreciativ amândoi. Fãră să stau pe gânduri,îi prind fesele moi în maini si o pun deasupra penisului meu,strivind-o între zid și corpul meu. Doamne,ce senzație! E așa strâmtă! Geme ușor când încep să mă mișc,mărind viteza considerabil,ca mai apoi să observ că se mișcă și ea. Sunetele ei nu sunt false,sunt așa firești... Măresc ritmul,iar apoi o aduc în extaz. Un Ohhhhhh melodios e tot ce pot auzi. Mă termin și eu și ies din ea,însă dorindu-mi mai mult. Mă privește puțin rușinată,dar cu căldură. Suntem satisfăcuți amândoi...
Nu chiar pe deplin,dar da..mă simt liber și plin de dorință. Aș fi vrut mai mult.
Pe buzele ei acum umflate,cu rujul întins pe față,se instaleaza un zambet trist. Imi ofera un sarut cast si pleaca in fuga spre scena barului. Nu apucam sa vorbim,cuvintele fiind inutile pentru acea situatie. Pasesc in bar. Sunt si voi ramane un invingator! Pe curand,scumpete!

*Johanna*
Doamne,cât de bine a fost. A fost așa rapid și excitant că m-am terminat mult prea repede pentru gustul meu. Nu regret ceea ce am făcut,pentru că o doream cu adevărat. Am simțit o urmă de tristețe când m-am gândit ca nu voi mai avea parte de așa partide. Mulți ar considera asta un act demn de o curvă. Nu îmi pasă. Am câteva pahare de lichior de ciocolată la bord,eu fiind o înfrântă la capitolul "Rezistența la băutură". Mă simt vie,simt cum sfârcurile aproape inexistente mi se măresc,lipindu-se întru-totul de rochia strâmtă.
Un adevărat armăsar te-a călărit,proasto! sopteste zeita mea interioara. Bucura-te macar acum de senzatie!
Îi arunc o privire dezgustată. Asta e obsedată sexual! Râd,cu gândul la mica zână care îmi împuie capul cu tot felul de fantezii,în fiecare seară. Sunt excitată,dar totodată și satisfăcută. Sper că va mai exista o partidă,mult mai incendiară,cu micul meu Don Juan.Pe curand,Big George.

Tot ce am făcut a fost să îmi stârnesc pofta. Nu e de ajuns. M-am terminat îngrozitor de repede. Ceva e putred! Sau poate trupul ei e prea irezistibil! Mica ei comoară e prea tânără și dulce? Mike mă cerceteaza. îmi iau postura de om bosumflat și nesatisfăcut.
-Ce a durat atât? Ai futut-o?
-Nope... Am tot încercat însă am izbutit. Când încercam să întrec măsura,mă oprea instinctiv. Cred că o să dureze multă vreme până când o voi regula.
-Huh,mă speriasem că nu mi-ai trimis mesajul. Credeam că vei face asta fără mine! spune Mike ușurat.
Mda... e ciudat. E prima tipă pentru care l-am mințit. Prima tipă care m-a făcut să n-o împart. Prima tipă de care nu m-am săturat. I-am spus la Mike că vreau distracție adevărată,imediat după ce am cerut o dedicație pe melodia pe care am cerut-o și în prima seară. Pornește melodia,o ascult tăcut. Ne privim cu o poftă carnală de nestăvilit. Mă duc să îi ofer o bacnotă de 100$, scriindu-mi numărul de telefon pe spatele bacnotei. După priviri insinuante,ea continuă să cânte la fel de prinsă-n mreajă,iar eu plec din local cu inima impăcată și cu o atitudine de învingător. Sunt un adevărat Skyfall. Nu eșuez.Niciodată!

<< hei girlz! tocmai a inceput distractia! as vrea niste pareri,sincere... si daca se gasesc greseli,le puteti pronunta. acest capitol l-am conceput alaturi de prietena mea, @LaurikM . te pup Matrix. multumesc de idei si replici.
astept parerile voastre. xoxo!>>

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

55.4K 5.1K 49
Prima dată când ne-am întâlnit, palmele tale erau reci. Acum însă trezesc doar sentimente fierbinți în mine. Doi actori. Un film de dragoste. Sentime...
15.7K 1.1K 28
❤️[ FINALIZATĂ]❤️ Tae- top Jk- bottom Suntem 2 fete care facem povestea
Fata mafiei Par Amyra

Roman d'amour

2.5K 80 20
Eu sunt Hazel am 16 ani și sunt din germania, tatăl meu este mafiot și nu prea ascultă nimic din ceea ce zic. Până într-o zi când îl întâlnesc pe TOM...
4.9K 128 33
VOLUMUL 1 Tara Copper- o fată cu bun simț si un caracter cum rar m-ai întâlnești, cuminte, deșteaptă. Marco Scott- un badboy , ii place sa se culce i...