CLAIMED (JBFF-preklad)

By Si_MoMo

151K 6.6K 645

UPOZORNENIE: Obsahuje vulgarizmy a sexuálny obsah. "Ak by som sa zbavil svojich démonov, stratil by som svoji... More

CLAIMED (JBFF-preklad)
Chapter 1. -Claimed
Chapter 2. -Yours
Chapter 3. -Bieber
Chapter 4. -Find Me
Chapter 5. -Be Good
Chapter 6. -Vulnerable
Chapter 7. -Love
Chapter 8. -Not Likely
Chapter 9. -Anything
Chapter 10.
Chapter 11.
Chapter 12.
Chapter 13.
Chapter 14.
Chapter 15.
Chapter 16.
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
OZNAM
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41.

Chapter 36

2.3K 158 25
By Si_MoMo

Song pre túto časť:

One Direction- Better Than Words

Matt Nathanson- Come On Get Higher

The Script- Talk You Down

------------------------------------

Pohľad Brooke...

Moje výhľad bol blokovaný Justinovým chrbtom, ale podarilo sa mi nahliadnuť hlavou cez jeho plece, vidiac výraz v tvári jeho otca. Jeremy vyzeral byť ohromený, pomaly zdvíhajúc ruky na obranu. Justinova druhá ruka na moment za jeho chrbtom zamávala, chytajúc moju ruku, uisťujúc sa, že som stále za ním.

"Mal by som pochváliť vašu tímovú prácu, ale toto je nezdvorilé." vypľul Jeremy a ja som si nemohla pomôcť, ale prekrútila som očami. Z toho, čo som počula od Justina, Jeremy nikdy nebol v jeho detstve, takže prečo by ho mal rešpektovať?

"Toto je to prečo som mal prísť na toto vyjebané stretnutie. Nikdy by som sa nestal časťou tvojho gangu a myslím si, že to už vieš." povedal Justin. Potriasol hlavou a zaťal päste pozdĺž svojho tela. Chcela som niečo spraviť, chcela som pomôcť Justinovi. Ale vedela som, že by som samú seba dostala do problémov ak by som sa pokúšala zasiahnuť.

"Mám nejakého informácie, ktoré by si chcel vedieť." uškrnul sa Jeremy a Justinova zbraň klesla.

"Čo je to?" zavrčal Justin. Nevedela som či si Jeremy len nerobí srandu alebo či má nejaké tajomstvo, ktorým bude Justina vydržiavať.

"Tvoja matka pre teba skrýva niečo veľmi sentimentálne."

Položila som ruka na Justinov chrbát, vidiac ako ho trasie hnevom. Každú sekundu mi srdce bilo rýchlejšie a rýchlejšie. Naozaj som dúfala, že sa Justin nezloží.

"A čo to má byť?" z Justinovho hrdla vyšlo zavrčanie. Jeho zovretie okolo zbrane zosilnelo a ja som dúfala, že nestlačí náhodou spúšť.

"Nie je mojou povinnosťou hovoriť ti to..." Jeremy si držal na tvári úsmev, hravo sa pozerajúc preč.

A to bolo to keď Justin vybuchol.

Zbraň spadla na zem a ďalšiu vec čo som si všimla bolo to ako bol Jeremy opretý o stenu a jeho golier bol pevne zovretý v Justinových rukách. Justin udrel Jeremyho telo pár krát o stenu predtým ako ho zdvihol nad hlavu.

"Čo kurva skrýva." zakričal Justin, zdvíhajúc koleno hore a kopajúc Jeremyho do brucha.

"To- to sa musíš spýtať j-jej." Jeremy sa drhol, vypľúvajúc krv na zem. Justin pustil jeho telo, dávajúc mu posledný kopanec do brucha.

"Oh, a nikdy by som sa nepripojil k tebe a tvojmu hlúpemu gangu." povedal Justin predtým ako mi dal pokyn aby som ho nasledovala von z miestnosti.

Rýchlo som kráčala aby som ho dostihla, ale niečo mi chytilo členok. Pozrela som sa dolu vidiac Jeremyho pozerajúceho sa mi priamo do očí.

"Dávaj si pozor. Môže ti ublížiť ako ďalšiemu." Vytrhla som si členok z jeho zovretia, bežiac ku Justinovi, ktorý stál pri dverách. Keď som sa k nemu dostala, okamžite ma schmatol za zápästie, ťahajúc ma von z miestnosti. Popod nos si mumlal nadávky a jeho zovretie na mojom zápästí bolo silnejšie každým slovom, ktoré povedal.

Chcela som si vytrhnúť zápästie z jeho zovretia, ale vedela som, že je práve teraz labilný a nasratý. Vyšli sme von a konečne mi Justin pustil ruku aby som mohla nastúpiť do auta. Prešiel okolo, hodiac sa do sedačky.

Na moment sedel v tichosti, dlhé prsty vpletajúc do jeho kávovo hnedých vlasov. Potiahol sa za korienky, zavierajúc oči.

Justin sa vzpriamil, vkladajúc kľúčik do zapaľovania a vychádzajúc z parkovacieho miesta. Objala som si kolená pri hrudi, vypúšťajúc povzdych. Čo ak Jeremy klamal a jeho mama pred ním nič netají? Bolo extrémne jednoduché dostať sa do Justinovej hlavy, pretože jeho hnev zahalil väčšinu jeho zdravého rozumu. Jeremy - bol jeho otec - možno vedel čo je slabina jeho syna, používajúc ju pre svoj úžitok.

"Kitten?" Justinov hlas bol prekvapivo jemný, ukončujúc moje denné snívanie.

"Yeah?"

"Budeš v poriadku ak ťa nechám u Daniela? Potrebujem navštíviť moju mamu." vysvetlil Justin, nepozerajúc sa mi do očí.

"Justin, viem, že tvoj otec povedal, že tvoja mama niečo skrýva, ale čo ak klamal?" Justin sa konečne na mňa pozrel, sťahujúc pery do úzkej linky.

"Verím mojej mame. Ak nič neskrýva, budem jej veriť. Ak niečo skrýva, som si istý, že zistím čo to je."

Oprela som sa viac do sedadla, berúc si Justinove slová na uváženie. Vedela som, že je Justin múdry chlap, ale zvyčajne mu hnev zatienil myšlienky. Toto bola pre neho dôležitá skúška a ja som bola mierne urazená, že ma nechcel zobrať s ním.

"Prečo musím zostať u Daniela?" Nechápte ma zle, Daniel je úplné srdiečko a sadli sme si, ale myslím si, že Justin spraví chybu.

"Neviem čo mi povie moja mama a nie je to tá chvíľa, pri ktorej chcem aby ste sa vy dve stretli." povedal mi.

"Tvoja mama o mne ani nevie?" V tejto chvíľu Justin vyprskol smiechom.

"Myslím si, že vie o tebe niečo málo. Si vlastne jediná vec, o ktorej som jej hovoril a som si celkom istý, že bola unavená z počúvania "Brooke toto, Brooke tamto"." povedal Justin, dávajúc z volantu ruky preč a ukazujúc úvodzovky svojimi prstami.

Potriasla som s hlavou a na perách sa mi pohrával slabý úsmev. Bola som jediná vec, o ktorej jej Justin hovoril? Neviem prečo, ale v bruchu sa mi vytvoril roj motýľov.

"Oh, a zabudol som ti povedať." Justin parkoval auto a ja som spoznala, že sme už pred Danielovým domom, "Milujem ťa tak skurvene veľmi. Čo si urobila tam s mojim otcom, len potvrdilo, že si moja jediná. Nemohol som dostať väčšie šťastie." Jeho pery sa prilepili na moje v horúcom bozku, naše pery sa pohybovali spolu v súhre.

Chcela som otvoriť ústa a povedať niečo, ale vedela som, že nemôžem. Nemala som, čo povedať v tejto situácii.

"Ale, nikdy som ťa nechcel dostať do tejto situácie. Mohol som ti ublížiť, čo by som si neodpustil." Pritiahol si ma cez lakťovú opierku, takže som mu ležala v rozkroku. Obmotal si ruky okolo mňa, stláčajúc ma v tesnom objatí. Všade na tvár mi dal nedbalé, vlhké bozky predtým ako mi opäť priložil pery na tie moje. "Teraz, choď a bav sa."

Zliezla som z Justinovho rozkroku a vystúpila som z auta. Justin sa vyklonil z okna, dávajúc mi posledný bozk na líce.

"Milujem ťa." zamumlal, jemne ma tlačiac k Danielovmu domu. Zamávala som mu, klopajúc na Danielove vchodové dvere.

Tmavo hnedé drevené dvere sa rozleteli, odhaľujúc unaveno vyzerajúceho Daniela. Jeho oči sa rozšírili od prekvapenia a bolo vidno, že tomu stále neverí.

"Brooke? Čo tu robíš?" spýtal sa, doširoka otvárajúc dvere, tak aby som mohla vojsť. Vyzliekla som si Justinovu bundu, ukladajúc ju na vešiak.

"Justin ma tu nechal, pretože sa potrebuje porozprávať s jeho mamou." povedala som mu. Vyzula som si topánky, trápne stojac pred Danielom.

"Oh! Yeah, to je úplne cool." vyprskol, potrasúc hlavou. Povedal mi, že ho mám nasledovať do obývačky, kde som si sadla na kožený gauč. Dom bol pomerne veľký, ale nie tak veľký ako Justinov. Obývačka mala farbu teplej béžovej s veľkou plochou TV. Daniel mi povedal, že môžem pozerať čokoľvek chcem, pokým sa vliekol do kuchyne.

Prelistovala som kanály, konečne nachádzať epizódu z Big Bang Theory.

"Tiež je to moja obľúbená show." zasmial sa Daniel, zvaliac sa vedľa mňa. Podal mi misku z horúcim pop corn-om a ja som mu poďakovala.

"Takže, ako si našiel svoju spriaznenú dušu?" spýtala som sa ho, pokúšajúc sa o začatie konverzácie. To ticho medzi nami nebolo trápne, ale chcela som nájsť niečo o čom sa budeme rozprávať. Zúfalo som potrebovala priateľa a Daniel je také zlatíčko.

"Hrozne," vypľul. "Dievča, o ktorom som si myslel, že je moja spriaznená duša skončila ako úplná kurva, takže prečo by som o nej mal hovoriť, že bola spriaznená?"

"Nerob si starosti, nie všetky spriaznené duše sú schopné." zachichotala som sa a Daniel sa zasmial spolu so mnou. Úprimne, dúfala som, že pôjdem ku Brandonovi a Jamie, ale práve teraz potrebujem takú perfektnú osobu ako je Daniel.

"Ako to pokračuje s tebou a Justinom, oboznám ma." Stíšil o trochu zvuk na TV a všetku pozornosť premiestnil na mňa.

"No..."potiahla som, pokúšajúc sa nájsť slová. Ako by som klasifikovala Justinov a môj vzťah? Sme priatelia? Milenci? Nepriatelia? "Úprimne, nemám poňatia."

"Začínaš niečo cítiť?" pokračoval, jeho bledo hnedé obočie sa hýbalo hore dolu. Zasmiala som sa, hodiac mu do tváre vankúš. "Hej!"

"Myslím si, že sa naozaj trochu upokojil."

"Začína ovládať svoju nadržanosť?"

"Daniel!" skríkla som a líca mi začali horieť. Skryla som si tvár do dlaní, opakovane trasúc hlavou.

"Robím si srandu!" zachichotal sa, vyhodiac ruky do vzduchu. "Myslím si, že začal kontrolovať svoj hnev."

"Yeah, on je," stopla som, usmievajúc sa sama pre seba, "dosť veľký."

"Awww!" sladko povedal Daniel, "Nuž, čo je najhoršia vec, ktorú ti spravil?"

"Udrel ma a trestal..." Stlmila som hlas a pery som spojila dokopy. Rozumela som Danielovi, že mi chcel pomôcť a vidieť aj moju stranu príbehu, ale toto bolo nepríjemné. Nechcela som aby Daniel nenávidel Justina, vidiac, že sú skutočne blízkymi priateľmi.

"Prestanem ak ti to vadí." Daniel položil ruku na moje rameno, ale okamžite ju odtiahol, odťahujúc svoje telo ďalej. "Prepáč, nič si z toho nerob." Potriasol hlavou, prechádzajúc si rukou cez vlasy.

Čo sa to práve stalo?

Daniel vstal, hovoriac mi, že ide do kúpeľne. Opäť som si zapla TV, položiac nohy na druhú stranu gauču. Môj telefón, ktorý bol v mojom zadnom vrecku začal zvoniť, takže som ho rýchlo zdvihla.

"Haló?" povedala som do reproduktoru.

"Ahoj Kitten." zaznel Justinov hlas. "Len ťa kontrolujem."

"Všetko je v poriadku, Daniel a ja sme pred chvíľou o tebe hovorili." dráždila som ho.

"Naozaj teraz?" spýtal sa. Zamumlala som 'mmhmm' "Nie je to Danielovi trápne keď mu hovoríš aký sexi som?"

"V tvojich snoch, Bieber."

Vyprskol smiechom, "Naozaj si prajem aby si tu bola so mnou."

"Sám si chcel aby som zostala u Daniela."

"Viem, ale je to asi najďalej ako som kedy od teba bol. Nudím sa a som osamelý ako kurva."

"Nie si s mamou?" zamračila som sa. Myslela som si, že mi zavolá a povie mi čo jeho mama vraj skrývala.

"Sú to dve hodiny cesty, žije v Pricetone kde chodila na univerzitu." Wow, keby môžem navštevovať Univerzitu v Pricetone bola by to česť.

"My sa bavíme."

"Bezo mňa." zamumlal Justin a ja som sa zasmiala, lúčiac sa.

Svoju pozornosť som vrátila späť na TV, ale skutočne som jej vôbec nevenovala pozornosť. Istotne, Justin má trochu jeho hnev pod kontrolou, ale nie bezo mňa. Myslím si, že potrebuje niekoho rozumného kto ho upokojí alebo niekoho, kto za neho prevezme hnev. A keď bol Justin nahnevaný nikdy sa nestalo nič dobré.

Daniel stále nezišiel dolu, ale neišla som ho hore hľadať. Nebola to moja vec a nechcela som vyzerať otravne. Opäť som si ľahla na gauč, túliac sa do vankúšov. Neboli Justin, ale boli dostatočne blízko pri mne. Spanie s Justinom alebo niekým iným sa stávalo návykovým. Niektoré páry keď zaspia spia na sebe, ale Justinove objatie bolo príjemnejšie.

Vedela som, že som sa do neho zamilovala a situácia bola taká, že som začala klesať na dno a nemohla som to zastaviť až kým som naň nenarazila. A tu bolo dno Justin. Myšlienka na náš vzťah ma desila. Čo ak ma prestane milovať? Potom čo budem robiť? Povedala by som tri slová, ktorých som sa obávala a dúfala by som v to, že sa ku mne vráti?

"Brooke?" Danielov hlas ma prebral zo myšlienok.

"Oh, hej, prepáč." jemne som povedala, pretierajúc si starostlivo oči.

"Nad čím si premýšľala?" spýtal sa, prehadzujúc cezo mňa deku.

Moja odpoveď bola jednoduchá a čestná, dokonca jeho meno mi spôsobilo teplo, ktoré mi prešlo cez hruď. Chcela som zastaviť samú seba pred zamilovaním - pretože som vedela, že to je zlé - ale odrazila som od útesu, nezastavujúc.

"Nad Justinom."

--------------------------

Je to tu!

Ste úžasné V minulej časti som hovorila, že onedlho prekročíme 60K ... Dnes pozerám a už sme prekročili 61K ste dokonalé a neskutočne Vám ďakujem za takú podporu ♥♥♥

-lovjúú

Simi :*

Continue Reading

You'll Also Like

13.6K 252 13
Po rokoch sme sa vrátili naspäť z Kanady na Slovensko. Keď som ho uvidela som hned som vedela ...
148K 15.1K 73
Prvý GgukTaeKook príbeh na SK&CZ Wattpade 1ungk0.0k: Čo robí na zoznamke niekto, kto má v biu napísané, že má fóbiu zo záväzkov? taesthetic: Čo robí...
143K 9.5K 36
♥♥ Čo sa stane ,ak sa dcéra najslávnejšieho čarodejníka, Harryho Pottera, zamotá so synom jeho najväčšieho nepriateľa zo strednej, Draca Malfoya?♥♥...
25K 2.7K 60
Jungkook a jeho dvaja milenci Jimin a Taehyung, ktorý o sebe nič nevedia. No čo ak to jeden z nich zistí?