Dark (Bulgarian Translation)...

Da MadameDeRosa

414K 18.5K 980

- Не можеш да ме защитиш от всичко. - Мога да опитам. *Историята се превежда* All Rights Reserved to H28 Altro

Chapter 1.
Chapter 2.
Chapter 3.
Chapter 4.
Chapter 5.
Chapter 6.
Chapter 7.
Chapter 8.
Chapter 9.
Chapter 10.
Chapter 11.
Chapter 12.
Chapter 13.
Chapter 14.
Chapter 15.
Chapter 16.
Chapter 17. [1]
Chapter 17. [2]
Chapter 18.
Chapter 19.
Chapter 20.
Chapter 21.
Chapter 22.
Chapter 23.
Chapter 24.
Chapter 25.
Chapter 26.
Chapter 27.
Chapter 28.
Chapter 29.
Chapter 30.
Chapter 31. [1]
Chapter 31. [2]
Chapter 32. [1]
Chapter 32. [2]
Chapter 33. [1]
Chapter 33. [2]
Chapter 34. [1]
Chapter 34. [2]
Chapter 35. [1]
Chapter 35. [2]
Chapter 36. [1]
Chapter 36. [2]
Chapter 37.
Chapter 38. [1]
Chapter 38. [2]
Chapter 39. [2]
Chapter 40. [1]
Chapter 40. [2]
Chapter 41. [1]
Chapter 41. [2]
Chapter 42.
Chapter 43.
Chapter 44.
Chapter 45.
Chapter 46. [1]
Chapter 46. [2]
Chapter 47. [1]
Chapter 47. [2]
Chapter 47. [3]
Chapter 48. [1]
Chapter 48. [2]
Chapter 48. [3]
Chapter 49. [1]
Chapter 49. [2]
Chapter 50. [1]
Chapter 50. [2]
Chapter 50. [3]
Chapter 50. [4]
Chapter 50. [5]
Chapter 51. [1]
Chapter 51. [2]
Chapter 51. [3]
Chapter 52.
Chapter 53. [1]
Chapter 53. [2]
Chapter 54.
Chapter 55.
Chapter 56.
Chapter 57.
Chapter 58.
Chapter 59.
Chapter 60.

Chapter 39. [1]

5.1K 207 3
Da MadameDeRosa

Телата ни бяха сгушени под завивките. Пръстите на краката ми се размърдаха, когато космите на краката на Хари погъделичкаха голата ми кожа. Главата му си почиваше на гърдите ми, докато внимателно сресвах рошавите му къдрици с пръсти. Ръката му бе увита около кръста ми, тихичко хъркаше. Леко се отместих, но хватката на Хари се затегна и ме придърпа по–близо. Той беше толкова красив, косата му в къдрави пръстенчета, розови, плътни устни. Гледах почти със страхопочитание как дългите му мигли пърхаха по бузите му, поемаше си дълбоко дъх преди отново да се отпусне върху гърдите ми. Дишането му беше равно, с бавно и равномерно темпо, успокояваше ме.

Намерих го в тази позиция щом се събудих. Възглавниците бяха в безпорядък под и над юргана. Вместо тях той подсъзнателно бе избрал да използва мен, обгръщайки тялото ми с крайниците си. Не беше толкова защитна позиция, беше дори малко плашещо, напомняше ми на малко дете, вкопчило се в любим човек, за да намери комфорт. Краката му бяха преплетени с моите. Пръстите му понякога трепваха, по повърхността на тениската му, която носех.

Бях съвсем сигурна, че позицията на Хари за сън беше такава, защото се страхуваше да не стана. Държеше ме отчаяно. Но не трябваше да се тревожи. Нямаше никакъв шанс да изчезна. Чувствата, които бях открила, към зашеметяващия човек, който сега ме прегръщаше топло, бяха нещо което никога не съм изпитвала преди.

Все още не бяхме си казвали какво наистина чувстваме един към друг. Знаех, че Хари го е грижа за мен, беше ми го казвал няколко пъти. Но дълбоко в себе си се страхувах, че аз бях по–силно привързана към него, отколкото той към мен. Никога не съм имала връзка преди, никога не съм чувствала такова желание да бъда близо до някого.

Нямах възможност да разсъждавам върху мислите, които преминаваха през ума ми за дълго. Вниманието ми се върна обратно върху Хари. Той тихо измърмори името ми, топлата му ръка се плъзна над юргана. Секунди по късно осъзнах, че той търсеше моята ръка. Аз го докоснах, дългите му пръсти се преплетоха в моите и повдигнаха ръката ми към къдриците на главата му. Усмихнах се, дори в съня си Хари все още се чувстваше комфортно, когато някой си играе с косата му. Тежка въдишка се изтръгна от устата ми, захапах долната си устна между зъбите си.

- Мисля, че съм влюбена в теб. – едва прошепнах.

Сърцето ми започна да препуска в гърдите и бях почти сигурна, че Хари усети повишения ми пулс. Присъствието му изведнъж стана тежко, теглото му ме притискаше. Не можех да дишам. Пръстите ми се опитаха нежно да отделят ръката му от кръста ми, за да мога да се измъкна изпод голямото му тяло. Беше ми трудно, защото дългите крайници на Хари не помръдваха; той буквално се беше усукал около мен. Силата на тялото ме все още беше завидна, дори в привидно отслабеното му състояние. Чух звуци на разочоравание, когато се опитах да освободя крака си измежду бедрата на Хари. Звуците се усилиха, когато спрях ръката му, която искаше да ме придърпа обратно. През цялото време блестящите зелени очи на Хари остана скрити от мен. Притиснах целувка на бузата му, пръстите ми преминаха леко по къдриците му. Жестът изглежда го успокои и той ми позволи да отместя крака си от хватката на силните му бедра. Гърленият стон, който съпровождаше действията му възпламени тялото ми. Очите ми се разшириха леко, докато коляното ми докосна нарастващата твърдост между краката на Хари. Не обърнах внимание на картините, които изникнаха в ума ми, любимият ми се задъхваше и потта му блестеше над мен. Разтърсих глава, отказвайки да се подчиня на едва първия поглед под завивките;знаех, че ерекцията, която чувствах доста интензивно преди часове, ще предизвика напрежение срещу черния плат, който покриваше долната част на тялото на Хари.

Почувствах, че ще е по–добре в крайна сметка да се освободя от силната хватка на моя покровител. Отсъствието ми беше отбелязано от напрегнатото хленчена на Хари, челото му беше в недоволна гримаса, очите му останаха затворени. Въпреки недоволното му изражение Хари все още беше най- красивото момче, което някога съм виждала.

Безпокойството му продължи, докато не се премести на мястото, което преди малко заемах аз. Дължите му крака се простираха под юргана и стърчаха от края на леглото. Не можах да не се усмихна. Плътните му розови устни стояха отворени,докато аз го целунах по бузата. Отдръпнах се, а Хари взе най–близката възглавница и я придърпа близо до голите си гърди.

* * *

Умът ми беше зает с други неща, докато намазвах с ножа препечения хляб, разпростирайки лилавия конфитюр. Не чух Хари да влиза в кухнята. Стреснах се, когато ръцете му се увиха около кръста ми отзад. Усмихнах се, когато той изтананика в ухото ми, опирайки глава на рамото ми. Погъделичка врата ми с устните си, оставяйки закачливи целувки по кожата ми.

- Не обичам да се събуждам сам. – промърмори - Помислих, че си устройваш състезание.

Думите му потвърдиха моето предположение. Той беше изплашен.

- Трябваше ми преднина с твоите дълги крака. – подразних се аз.

Това само го насърчи допълнително, ощипа ме със зъби по рамото и изръмжа закачливо. Размърдах се в прегръдката му, смеейки се, докато той ме притисна съм плота. Очите му бяха върху устните ми, докато аз хамех долната си устна. Гледах как розовият му език се измъкна и овлажни устните му.

- Оу, аз ъм...

И двамата бързо се обърнахме и видяхме майка ми да стой на прага. Очите и бързо се местеха, не беше сигурна на къде да гледа, докато Хари стоеше облечен в доста смъкнатите си сиви боксерки. Все пак това изглежда не го смути, той й се усмихна, обви ръце около кръста ми отзад и целуна главата ми. Тениската на Хари висеше от рамото ми и мълчаливо благодарих на себе си, че съм сложила някакви шорти. Косата ми падаше свободно пред рамото ми на вълни. Очевидно бях наследила розовите си бузи от майка ми.

- Аз ще ъм... просто...

Тя бързо се обърна и тръгна по коридора към хола. Нямах намерение майка ми да ни открие така, но нямаше какво много да направя в случая. Въпреки това мъжът, който в момента целуваше врата ми изглежда не беше недоволен от сцената. Побутнах леко Хари по бузата и се отправих към вратата. Засмях се, когато той хвана ръката ми и без усилие ме дръпна с гръб към него. Постави интензивна целувка по устата ми, преди да кимне с глава към вратата.Изписках, когато той ме стисна по задника и ме удари леко, за ме насърчи.

- Върви да се облечеш. – засмях се аз.

Гледах как най–нахално отхапа от препечената филийка, преди да изтича нагоре по стълбите към стаята ми. Поех си дълбоко дъх, подготвях се за неизбежния разговор с майка ми. Намерих я да стой на дивана, очите й се стрелнаха към мен, докато влизах през вратата.

- Бу – усмихна се тя.

Тя стана от мястото си, бързо увивайки ръцете си около мен. Усмихнах се, когато целуна бузата ми. Ръцете й се спуснаха към раменете ми, хвана моите, като се взираше любопитно в мен... Кестенявата й коса беше вързана на конска опашка, мек син поглед поддържаше моя. Тя все още беше облечена с униформата на медицинска сестра. Бледият цвят – нещо, заради което не й харесваше да работи в болницата.

- Значи, ти и Хари.

Изчервих се, когато кимнах леко. Беше ми трудно да срещна погледа й. Тя разтресе раменете ми.

- Взехте предпазни мерки? - Повдигна въпросително вежди.

- О, боже, да, мамо. - Смутих се.

Тя кимна облекчено, усмивката й се завърна. Топлината от лицето ми нямаше шанс да се изпари, преди нова вълна от срам да ме залее. Бързо преместих косата си около врата, за да прикрия кървавото петънце, което устните на Хари бяха оставили, като напомняше за интимните ни дейности предишната нощ. Мама измърмори нещо за времето, когато е била млада и се засмя.

- Казах ти, че е сладък.

Тя нямаше представа за нещата, които бяха станали след като видя Хари за последно. Но се усмихвах, тя беше права.

- Аз наистина го харесвам. - Потвърдих тихо.

Трябваше да кажа на някого за истинските ми чувства към Хари. Но по разбирателското изражение на мама, тя беше напълно ясно с това, което оставих неизказано.

- Начинът, по който те гледа. Баща ти гледаше мен така.

Думите се забиха в сърцето ми. Можех да почувствам сълзите, изпълващи очите ми, заради спомена за баща ми. Дори докато пораствах, не можех да отрека любовта, която виждах между тях двамата. Те се ценяха взаимно. Когато баща ми беше грубо изтръгнат от нас, на практика това разби мама. Никога не съм била свидетел на нещо такова до смъртта на татко. Смисълът зад думите й беше толкова силен. Високият ни разговор беше прекъснат, когато Хари се появи на вратата. Дънките му бяха слезли ниско до бедрата му, черната лента на боксерките му се показваше. Той стоеше все още по голи гърди и се хилеше насреща ни, напълно забравил за ситуацията в която заемаше част.

- Оставям те на него. - Майка ми разтресе ръката ми и излезе.

- Радвам се да те видя, Хари. - Тя каза, докато минаваше покрай него през вратата.

- Аз също, госпожо Елис.
- Хедър. - Мама го поправи.

Дрезгавият му смях отекна, преди да се запъти към мен.

- Мислих, че ще облечеш нещо. - Изкикотих се.

Пръстите му игриво се насочиха към подгъва на тениската, която носех. Зелени очи блещукаха весело. Височината му се издигаше над мен. Положих ръката си върху гладката кожа на бедрото му, той се наведе надолу. Топлината му ме облекчи.

- Носиш моята тениска, и колкото и добре да ти стои, искам си я. - Усмихна се лукаво към врата ми.

След пръстите ми оставаше настръхнала кожа, докато се опитвах да докосна тонизирания му гръб. Лек стон изпадна между нас, заплетох пръстите си в разбърканите му къдрици, притискайки устните му към рамото ми.

- Първо трябва да ме хванеш, Стайлс. - Прошепнах.

Отдръпнах се, за да открия Хари втренчен в мен. Игривият блясък беше заменен от лека тъмнина, която срещнах в погледа му. Изглеждаше толкова секси. Синините все още си личаха, насред торса му, сякаш битката е била вчера. Молех се, те да не бяха забелязани от мама. Чувствах се малко неловко от мисълта, че може би си е помислила, че аз съм причината за тези синини, по време на спалните ни дейности.

- Приемам предизвикателството. - Гласът на Хари звучеше по–дрезгав от обикновено.

Дълбокият тон изпрати тръпки по цялото ми тяло, преди рязко да побягна през вратата. Почти бях слязла стълбите, преди голяма ръка да сграбчи прикритият ми с широк плат торс. Мислех да го заобиколя, обърнах се и притиснах малка целувка до устните на Хари, за да го разсея. Изненадващо, действието ми даде преднина и препъвайки се заизкачвах стълбите. Можех да чуя смехът на мама, когато изпищях. Хари ме преследваше до стаята ми. Нямаше къде да избягам, след като той затвори вратата след себе си. Отстъпих назад, а Хари закрачи напред с самодоволна усмивка на лице.

- Изглежда, че печеля. - Той обяви гордо, гледайки нагоре-надолу. Пръстите му изгаряха кожата ми. Той ги насочи към яката на тениската, дърпайки я надолу. Почувствах се слаба, когато той скъси разстоянието между нас, докосвайки краищата на дрехата.

- Да я сваля ли от теб? - Той се ухили.

Миглите ми запърхаха, големи ръце намериха бедрата ми и повдигнаха плата нагоре. Изкикотих се, когато Хари леко разтресе страните ми, знаейки колко деликатен може да бъде. Но смехът престана. Горещ, палав дъх се разпростря върху кожата на врата ми. Хари положи лицето си на извивката на рамото ми. Леките ухапвания изпращаха тръпки през цялата ми същност.

-Събудих се възбуден тази сутрин. - Той тихо промърмори.

Тонът в гласа му се спусна право към болката, която чувствах към него. Съблазнителното му докосване продължи постепенно да премахва дрехата.

- Бях разочарован да разбера, че гаджето ми не беше там, за да ми помогне.

Тениската нежно беше издърпана над главата ми, оставяйки гърдите ми напълно изложени на похотливото зелено, което оглеждаше кожата ми.

- Може би следващият път. - Той се усмихна самодоволно.

Бързо смъкна сивия плат за да покрие торса си.

- Мм, още е топла. - Хари ме подразни.

Дясната ми ръка отиде до гърдите ми, за да ги прикрие, като той се засмя. Когато го помолих да ми намери друга тениска, не бях много доволна от внимателно подбрания избор. Бузите ми се изчервика, когато той се протегна неочаквано към мен, в очите му блестеше зло. Обърнах се, и той изчака да се облека.
Намръщих се, докато държах дрехата.

- Хари, това на практика е прозрачно. - Извиках зад мен.

- Знам. - Той игриво потвърди.

Преди да се оплача за друга тениска, по–малко прозрачна, дрехата беше нежно издърпана над главата ми. Почувствах се като малко дете, когато ми помогна да се облека, насочвайки ръцете ми към отворите. Той ме насърчи да се обърна с лице към него, нахалната му усмивка осветяваше действията му. Бях оставена обезкуражена, когато очарователните му черти изчезнаха, ръка за ръка с щастливото му настроение. Хари се фокусира върху бедрото ми, ръката ми отстрани пръстите му, когато той се опита да повдигне плата, показвайки малките синини, които беше създал.

- Съжалявам, че те нараних. - Гласът му беше тих.

Ако бъда честна, напомнящите синини за тъмната му страна не ме безпокояха. Усмихнах се, белези покриваха и двамата ни. Някой бяха синини, други, драскотини и други по – меки цветове, доказателство за топли, съблазнителни устни. Допълвахме се.

Но това не беше болката, за която се безпокоях.

- Ти наистина... - Замлъкнах.

Имах чувството, че Хари знаеше какво се опитвах да кажа. Леката извивка на устните му ме успокои малко. Той взе за забавно, това че нервно насочих поглед надолу между нас.

- Тялото ти ще се приспособи към мен. Колкото повече правим секс, толкова по-лесно ще е . - Той обясни.

Лицето му се сгуши към врата ми, устните му се погрижиха за нежната кожа за секунда преди да се преместят към ухото ми. Ръцете му ме държаха близо, гърдите ни се опираха. Топлината, която излъчваше Хари стопли цялото ми тяло.

- Без болка, само удоволствие. - Той прошепна. Руменина премина през бузите ми, когато изрече последната дума. Имаше нещо в бавният, дрезгав глас на Хари, който имаше мош на съвсем ново ниво. Как устните му предаваха смисъла, твърдо уверявайки ме, че отстоява мнението си. Останах без дъх, когато Хари се отдръпна, заключи очите си върху моите срамежливи.

- Какво има? - Той се намръщи.
Взе ръцете ми в дланите си, галейки с палци опъкото.

- Искаш ли да го направиш отново с мен? - Попитах тихо.

Той се усмихна и кимна, като неубозданата му коса се разпиля по лицето му.

Continua a leggere

Ti piacerà anche

150K 6.8K 37
Започнал от нищото, постигнал огромни успехи и създаващ впечатление на строг и честен мъж - това е Лиъм Пейн. Един от най-големите бизнесмени в Сиатъ...
453K 31K 57
Тя беше стрийптизьорка с кофти минало.Всъщност,всяко момиче в Училището е с кофти минало.Той пък е учетеля по физическо,а през останалото време е еди...
112K 4.1K 105
(!) ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! (!) ВСИЧКИ ПРАВА ПРИНАДЛЕЖЪТ НА happydays1d Никога не са ти казвали, че чудовището под леглото ти може да има чифт красиви го...
414K 18.5K 84
- Не можеш да ме защитиш от всичко. - Мога да опитам. *Историята се превежда* All Rights Reserved to H28