Twisted Love

By anne_marie75

39.3K 2.8K 1.3K

O poveste ce pare plina de dragoste si prietenie se schimba intr-un cosmar cu drama,mister si iubire. La ince... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Non-capitol
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitololul 18
Non-Capitol
Non-Capitol
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Non-Capitol
Non-capitol
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35(final volum)
Capitolul 1(cap 36)
Non-Capitol
Capitolul 2 (cap 37)
Capitolul 3(cap 38)
Capitolul 4(cap 39)
Non-Capitol
Capitolul 5( cap 40)
Capitolul 6(cap 41)
Non-Capitol
Capitolul 7(cap 42)
Capitolul 8(cap 43)
Capitolul 9(cap 44)
ANUNT
Capitolul 10(45)
Capitolul 11(46)

Capitolul 27

517 46 12
By anne_marie75

                                 

~Perspectiva Lila~

     Se pare ca toți sau acomodat cu ideea ca sunt o eroina și ca sunt în echipa cu ei,ba chiar m-au lăsat sa fac salutul lor,dar am o impresie proasta despre toate astea. Cred ca ei încă nu ma plac și au banuieli fata de mine. Este normal din cauza ce am făcut. Dar chiar și așa,cel mai mult se teme Marinette,cred fiindcă tot voi fi cu Adrien. Adică am fost cât erau despărțiți,dar nu trebuia să se întâmple asta. Voi aștepta ceva timp pana vor avea încredere în mine mai ales noua eroina și apoi voi încerca sa îl am pe Adrien. Nu pot renunța la acei ochi și la parul acela blond care îți ia ochii. Cum sa lași așa ceva fără lupta??

     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Chloe~

     Dimineața asta este excelentă. Sunt plină de energie. M-am decis sa mai aflu cateceva despre Chat Noir,Ladybug și Ladydance. Poate nu sunt ei. Poate au văzut salutul eroiilor și așa l-au făcut și ei. Pana sa intru în banuieli trebuie sa mai cercetez un pic. Sper sa am ocazia azi de a ma întâlni cu ei. Pana atunci,plec sa fac o sesiune de cumpărături și sa iau un mic cadou pentru noii mei prieteni.
        Pe drum îmi iese în cale Princess Paris. Nu puteam să mă transform ca altfel ar fi știut cine sunt. Se pare ca a venit doar să mă avertizeze ca acest oraș va fi al ei nu al tatălui meu și apoi a plecat. Nu ma deranja sau speria ca știam ca o vom învinge. Sabrina chiar stătea cu mine doar pentru ca,credea ca într-o zi va avea aceiași popularitate ca mine. Ce prefacuta.

     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Anna~

     Ma plictiseam extrem de rău așa ca am vrut sa o iau pe mama și să mergem pe afara. Adrien cu Marinette au vrut sa stea în casa. Probabil nu mai voia să se întâlnească Adrien cu fanele lui :))
     Oricum,era mai bine ca așa mai stăteam cu mama. Recuperam timp împreuna. După vreo ora ne întâlnim cu Chloe care avea mâinile pline cu pungi. Cred ca a fost la cumpărături. 
     Eu: Doamne,Chloe!! Câte poți cumpăra??
     Chloe: O groaza. Tu?
     Eu: La fel :))
     Chloe: Tocmai veneam către voi. Voiam sa va dau ceva.
     Eu: Ok. Și noi am terminat plimbarea.
     Împreuna ajungem acasă,iar Chloe ne da o cutie cu bomboane super scumpe și o felicitare. Se pare ca în acea felicitare își cerea scuze și spera sa fim prieteni și dacă mai are apucaturi ciudate sa o iertam. Chiar ii parea rău. Noi oricum o iertasem și ne-au dat câteva lacrimi când am citit felicitarea,apoi ne-am îmbrățișat și după a plecat.
     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Marinette/Ladybug~

     Chloe a fost așa drăguța. Îmi place de ea acum. Chiar nu vreau să ne mai certam sau alte chestii. Oricum,ceea ce îmi da de gândit este ca poate afla cine suntem. Adică disparem așa din senin mereu sau bagam o scuza din asta proasta ca să plecăm și așa poate își da seama. Doamne ajuta sa nu. 
     În timp ce ma gândeam Chloe deja plecase. Nici nu am realizat. Voiam sa fac o rochie pentru Chloe să-i mulțumesc și le-am cerut ajutor Annei și lui Adrien,iar când să ne apucam de ea auzim o mulțime de tipete. Un akuma a apărut sau acei doi akumatizati care nu mai scapa din nefericire. Ne transformam și începem sa căutam akuma-ul. Pe drum am dat de Queen Bee și Azure Paon. Ma enerva așa tare ca nu mai este Lauren alături de noi. Îmi plăcea să fie și ea. 
     Continuam sa căutam și dam peste Princess Paris. Ea chiar voia acest oraș. Era singura așa ca nu avea șanse foarte mari. Noi eram cinci. Wow,cand a crescut așa repede echipa. Îmi aduc aminte când eram doar eu și Chat. Apoi a venit Ladydance și după,au apărut ele. Evident ca noi am câștigat aceasta bătălie. Suntem tari și facem salutul nostru.
     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Queen Bee/Chloe~

     După ce luptam cu Princess Paris,m-am dus la cei trei eroi ca sa aflu cateceva ca sa văd dacă chiar sunt ei.
     Eu: Am...si voi va cunoașteți în realitate??
     Chat Noir: Da!
     Eu: Tare!! Mie cam jena sa întreb,dar...Ladybug,esti împreuna cu Chat Noir? Întreb pentru ca v-am văzut foarte apropiați.
     Ladybug: Sa nu îți fie jena. Da!
     Chat Noir: Iar Ladydance este sora mea și Azure Paon o prietena. Numai pe tine nu te cunoaștem.
     Eu: Pai la un moment dat o să ma cunoașteți. Ne mai vedem. Bye.
     Imediat cum am plecat m-am detransformat. Se leagă prea mult. Anna este sora lui Adrien și a apărut odată cu Ladydance care este sora lui Chat Noir. Marinette este împreuna cu Adrien,iar Ladybug cu Chat Noir. Clar ei sunt,dar cine este Azure Paon?? Câteodată ii mai vedeam cu Lila,dar nu intelegeam de ce. Poate ea este Azure Paon. Trebuie sa le spun ca știu și sa afle cine sunt.
     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Lila~

     Cum ma detransform încep sa devin nervoasă. Auzi la el,doar o prietena. Am fost împreuna cu el și voi fi. El nu realizeaza asta,dar așa este. Pe mine o să ma iubească nu pe ea. Trebuie sa le câștig acea încredere mai repede ca apoi sa îl iau lui Marinette pe Adrien. Cica doar o prietena>.<
     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva lui Adrien~

     Eram puțin îngrijorat ca i-am spus atâtea lucruri despre noi lui Queen Bee. Poate își da seama cine suntem,dar e puțin probabil. Sa zicem ca poate este o fata de a mea sau de a Annei,dar Marinette nu este așa cunoscută deci nu poate sa zică ca suntem noi. Cred. Defapt,sunt sigur. 
     Toți trei,cand ne-am întors ne-am apucat din nou de rochia lui Chloe. Marinette o facea,iar eu cu Anna ii dadeam idei. Pana la finalul zilei am terminat-o. Poate chiar mai devreme ca încă nu era noapte. Cât lucram s-a auzit soneria. Mama probabil era în bucătărie și n-a auzit așa ca m-am dus sa deschid. Era Chloe. Nu trebuia sa vadă rochia. Mai aveam puțin așa ca am reținut-o jos.
     Eu: Chloe. Nu știam ca vii.
     Chloe: Nici eu,dar trebuie sa va spun ceva important.
     Eu: Te ascult.
     Chloe: Știu ca ești Chat Noir,Marinette e Ladybug,iar Anna este Ladydance,o,si Lila Azure Paon.
     Eu: Chloe,te rog din suflet sa nu spui la nimeni. Nu trebuie sa știe lumea. Te rog.
     Chloe: Stai calm,nu o să zic nimic. Pana la urma și eu am acelas secret ca voi.
     Când am auzit fata pur și simplu am inlmnit pe loc. Ea era Queen Bee??
     Eu: Tu ești...
     Chloe: Da,eu sunt. Hai sa le spunem și fetelor.
     Eu: Bine.
     Speram ca acea rochie să fie gata și așa a și fost.
     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Marinette~

     Rochia era gata,iar Adrien vine sus împreuna cu Chloe. La fix.
     Eu: Hey Chloe. Toți trei am lucrat la aceasta rochie ca sa vezi ca te-am iertat și ca ești prietena cu noi.
     Chloe: Mulțumesc mult. Este foarte frumoasa și culoarea mea preferata. Acum,trebuie sa va zic ceva. 
     Eu: Ce?? Ai o fata ciudată.
     Chloe: O fata ca de o regina a albinelor,nu-i așa Ladybug?
     Eu: Poftim??
     Chloe: Știu cine sunteți,mi-am dat seama,dar acum eu ți-am dat un indiciu.
     Anna: Nu cred. Tu ești Queen Bee.
     Chloe: Daaa!
     Și ne imbratisam toți patru. După aceea,Chloe și-a cerut scuze a suta mia oara fata de mine ca mereu se lua de mine și eu defapt eram idolul ei. 
     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Lila~

     Ca sa nu mai fiu așa furioasa am decis să mă transform și sa patrulez puțin. Totul era bine pana când îmi iese în cale The Evillustrator. 
     Eu: Tu ce vrei?
     The Evilustrator: Sa fi din nou de partea mea. Tu îl vrei pe Adrien,eu pe Marinette. Combinatia perfectă.
     Eu: Nu se va întâmpla asta. Acum sunt o eroina. Nu voi mai face rău.
     Iar la spusele mele pleacă supărat. Oare de ce nu m-a atăcat? În fine. Voi lupta pentru Adrien,dar nu cu ajutorul raului și cu cel al binelui.
     ~Sfarsitul perspectivei~

     ~Perspectiva Papillon~

     Se pare ca Lila nu vrea să se întoarcă la mine. Păcat,era foarte buna. Eh...acum am înlocuit-o cu Princess Paris. Sper să fie la fel de buna sau poate chiar mai mult. Nu ma voi opri pana când familia mea nu se întoarce,iar atunci când or vo face,eu voi lua miraculosii și ii voi da pe toți înapoi ca sa trăim în liniște,dar pana atunci,orice poate sa o pateasca.
     ~Sfarsitul perspectivei~

Citeste ce este ingrosat:

Stiu ca este tarziu,dar am postat acest capitol. Cred ca este este cu adevarat ultimul pana dupa examenele care o sa le dau. Si daca nu sigur nu va suparati. Nu-mi sa cred ca am ajuns la 7k si asta datorita voua. Astept comentariile voastre frumoase si lungi care imi dau satisfactia ca nu muncesc dejeaba. Va pwp. Scuze de greseli si lectura placuta.

Continue Reading

You'll Also Like

1.3M 60.1K 85
"Daca viata ar fi fost o cursa, iar deciziile proaste ar fi jaloane, le-as darama pe toate." "- Ma mai iubesti? - Il iubesc pe Harry cel bun. - Ei bi...
283K 32.6K 200
Taehyung a trimis un mesaj la un număr greșit la ora 3 dimineața pentru a cere ajutor la alegerea unui nume pentru un câine pe care l-a găsit pe stră...
91K 7.5K 62
Atunci cand inima iti joaca feste, atunci cand te simti neputincios, aceasta este povestea Yoorei, o fata simpla dar complicata in acelasi timp Era p...
1.9M 108K 138
!! Cartea nu este editată în totalitate, citiți pe propria răspundere. !! VOLUMUL 1, 2 și 3! El, Harry Styles. Ea, Megan Smith. Ei doi, Harry și Me...