Lipsit de sentimente ~yaoi~

By JustH0pe

97.6K 9.5K 501

Înainte să-mi judeci viaţa, trecutul sau caracterul... Încalţă pantofii mei, și călatorește cat am călători... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capiolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50

Capitolul 36

1.4K 158 9
By JustH0pe

Ne-am luat amadoi bicicletele si mergeam calm pe langa ele, in timp ce se innopta. Era iunie, si caldura era extrem de molesitoare. Intr-un final, am ajuns la o cabana din lemn. M-am oprit, privindu-l pe Aaron cum isi lasa bicicleta si descuie usa cu acea cheie primita de la Max. Am zambit si l-am urmat pe Aaron. Intrati in cabana cu o singura camera, acela fiind dormitorul ne-am aruncat amandoi in pat extenuati.
-A fost o zi incarcata.
Spune Aaron.
-Nu mai pot. Sunt rupt.
Am zis eu rapid. Aaron si-a proptit capul in mana dreapta si ma privea atent. M-am uitat putin in ochii sai si brusc fata lui s-a apropiat extrem de mult de a mea, pana cand mi-a atins buzele cu ale sale. A stat asa cateva secunde, pana cand a marit sarutul, ducandu-l la un alt nivel. Unul mai erotic, ce imi facea corpul sa se foiasca nelinistit.
Dintr-o simpla miscare Aaron s-a pus peste mine, nedespartindu-si buzele de ale mele. Se juca cu ele, si le musca haotic, pana cand a devenit mai calm si si-a introdus limba in lacasul meu umed si cald. Avea un gust dulce, si mi-am inchis ochii, lasandu-ma purtat de jocul nostru. A fost un sarunt lung, cu scurte pauze pentru a respira. Usor, m-am trezit fara tricou, si cu Aaron ce imi tachina sfarcul stang cu gura, muscandu-l si apoi lingand zona indurerata, iar celalalt era corupt de mana sa ce facea mici cerculete in jurul sau. Ma lasam prada placerii, fara a realiza ca el, chiar el, Aaron face asta de buna voie.
S-a oprit un scurt timp si m-a privit putin speriat.
-Cum e? Se simte bine? Ma intreaba si ma priveste fix in ochi.
Am dat din cap, inrosindu-ma in intregime la fata.
-D-Da... Se simte foarte bine... Nu te opri. Am zis si l-am tras peste mine, incepand din nou sarutul, cat timp Aaron imi dadea jos pantalonii. Ramas doar in boxeri, ma fastacesc sub el de teama de a nu se opri din nou, ca atunci cand eram in masina. Acum nu are cine sa ne deranjeze, dar mi-e frica si nu vreau sa se opreasca. Chiar vreau sa se simta si el bine, nu doar eu.
La un moment dat, Aaron si-a dat si el tricoul jos si a revenit din nou la buzele si la gatul meu, pe care il musca infometat.
Am gemut slab cand mainile sale au coborat pe talia mea iar el a ras putin.
-Inca nu ti-am facut nimic. Zice zambind.
-Nimic? Aaron, eu mor de placere aici. Tu numesti asta nimic? Am suras pervers si l-am sarutat din nou.
Imi doresc ca noaptea asta sa nu se termine niciodata.

Continue Reading

You'll Also Like

976 54 20
BL pt fotbalisti😩😩😩 aia de a 8stiu ce zik🤘🏼 iubire nebuna lectura obligatorie clasa VIII
13.1K 2.1K 32
- Așa sunt basmele. Nu poți săruta personajul negativ. - Putem inventa un basm în care ambele personaje trăiesc fericite până la adânci bătrâneți. ...
27.6K 1.1K 22
Dupa terminarea liceului Briana ramane doar cu fratele ei mai mic dupa ce parintii lor au disparut. Trauma pirederii parintilor o apasa din ce in ce...
26.3K 1.8K 17
Dupa absolvirea gimnaziului destinele lui Nagisa si Karma se intalnesc iarasi.Se va schimba ceva de data asta? Citeste si vei afla :)