Capitolul 15

2K 210 15
                                    

L-am carat pana in camera mea, unde am vrut sa il schimb. Am luat niste blugi si un tricou de al lui Alexis si l-am imbracat, apoi l-am intins pe pat. Dormea dus, iar respiratia sa ce ii salta pieptul era al naibii de excitanta. M-am urcat peste el si i-am sarutat gatul. L-am privit, si nu a avut nici o reactie. As putea sa... Ii mai dau inca un sarut, pe tricou, apoi unul pe picior. "Gata Jimin, opreste-te." Imi spune constiinta ce avea extrem de multa dreptate. "Ajunge." La randul meu, m-am schimbat si m-am asezat langa el. L-am imbratisat si am adormit imediat. Eram la fel de obosit.
...

 D

in perspectiva lui Rainbow...
Nu mai puteam sa respir, asa ca mi-am scoc capul din locul ce emana caldura. Mai de graba, pieptul lui Aaron, ce era lipit de fata mea. Stai ce?! Am tresarit scurt si m-am ridicat imediat in picioare.
-Aaron! Tip la baiatul ce dormea nestingherit. Si-a descis ochii si m-a privit amuzat.
-Ce s-a intamplat pisicel? Te-ai trezit? Mi se adreseaza strengar.
-Ce... Ce am facut aseara? Ma iau cu mainile de cap si oftez. Nu imi amintesc nimic.
-Prostii. Rosteste serios.
Imi maresc ochii si strang din dinti. Nu se poate.
-S-Serios?
-Nu.
....
Dupa ce mi-a explicat tot ce s-a intamplat, i-am multumit si l-am imbratisat. Dar, fata de cum s-a comportat din primwle secunde in care s-a trezit, asica a zambit, ba chiar a ras si mi-a spus "pisicel", acum a redevenit acelasi Aaron, rece si fara suflet. Nu s-a miscat cand l-am imbratisat, ba chiar m-a respins, si m-a impins.
-Eu plec la munca. Tu nu veni azi la liceu. Stai cu Alexis.
Spunand asta iese din camera.
...
Aaron a plecat acum 5 minute, iar mie imi chiortaie burta de foame. M-am dus la bucatarie si mi-am luat din frigider o sticla de lapte, din care am baut mai mult de jumatate. M-am sters la gura rapid cu maneca si m-am intors pe calcaie sa plec in camera, dar in fata mea a aparut Alexis. Oare de cand sta acolo?
-Ce faci, my savior?
-N-Nimic... Eu...
Ma balbai, iar Alexis imi prinde incheieturile si ma lipeste cu spatele de frigider.
-Alexis ce...
-Shht... Vreau sa iti multumesc pentru ca m-ai ajutat. Ma incrunt si ma aleg cu un scurt sarut pe frunte. Apoi, unul pe nas, apoi pe buze. Unul lung as putea spune, limba lui jucandu-se cu a mea, cu toate ca nu participam cu nimic. Eram total socat si nu stiam ce ar fi trebuit sa fac. Alexis a continuat pana cand am ramas fara aer. Am oftat si am incercat sa ies din stransoarea lui, dar in zadar. Era foarte puternic.
-Inca nu am terminat.
M-a zmucit puteric, intorcandu-ma cu fata spre frigider, lipindu-si soldurile de fundul meu. Ma tragea tare de burta, apropape sa ma striveasca cu puterea sa.
-A-Alexis... Ahh... Gem eu cand Alexis imi prinde membrul in mana si il freaca dur.
-Gemi pentru mine, Rainbow.
Imi sufla in ceafa, cuvintele lui facandu-ma sa tresar.
-Lasa-ma!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hi! Imi cer mii de scuze ca am intarziat asa mult cu postarea... Dar nu am mai avut net, si am scris in NotePad :)) Sper sa ma iertati, voi veni cu next cat de curand. :(

Lipsit de sentimente ~yaoi~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum