Capitolul 30

1.8K 189 10
                                    

Petrecerea deja devenea plictisitoare. Voiam ceva actiune, iar nimeni nu facea nimic in afara de a bea sau a barfi pe la colturi. Nici muzica nu mai avea ritm, devenind aproape o melodie de adromit copii, ce te facea sa fii melancolic. Ma plictisisem, asa ca m-am indreptat spre Aaron, care era cu fata la o barmarita imbracata sumar. Nu am de ce imi fac griji. Aaron are alte preferinte. Nu-i asa...? M-am apropiat de el, si doream sa il sperii, dar i-am auzit vorbele murdare cu care ii vorbea acelei tipe, si acesteia nu ii displacea deloc. Ba chiar ii zambea si isi ridica rochia de piele neagra mai sus. L-am privit in ochii, si da. Eram sigur. Eu nu am voie sa beau, dar el e deja mort. Nici nu mai gandeste.

-Aaron, ai baut?! Cum ajungem acum acasa?

Acesta a inceput sa rada si sa ma bata pe umar. 

-Stai calm pisoi, conduc eu.

-Esti beat. Nu merg cu tine in masina. Mergem pe jos. Haide.

L-am impis de pe scaun, acesa clatinandu-se, la fel ca Aaron care deabia de mai tinea pe picioare. Am iesit cu el afara si i-am luat cheile din buzunar. Eram la 50 km de casa. Nu aveam de gand sa merg cu el toata noaptea pe jos. L-am urcat pe bancheta din spate a masinii, dar atunci cand am vrut sa inchid portiera Aaron a blocat-o cu piciorul. Mi-a zambit si m-a tras peste el. Parea mult mai lucid acum. Sau nu imi pot da seama de la intuneric, dar e mult mai sigur de ce face acum. M-a prins de umeri si m-a intins pe bacheta, punandu-se peste mine, departandu-mi picioarele si asezandu-se intre ele.

-Aaron... ce faci? Hai acasa! Lasa-ma acum.

A inceput din nou ssa rada, si mi-a lasat un scurt sarut pe frunte.

-Of... Rain... Esti asa prostut... Daca eu ma imbatam, cum mai puteam sta cu ochii pe tine? 

Mi-a zambit malefic si s-a apropiat extrem de mult de fata mea. 

-Am parcat al dracului de bine aici, nu vede nimeni. Spune si ma saruta pe nas, iar apoi pe gat. Mi-a ridicat tricoul, sarutand fiecare particica a corpului meu, cu toate ca imi evita buzele... La un moment dat, a desfacut cureaua si mi-a dat jos pantalonii ce au cazut printre scaune. Nu dupa mult timp, boxerii mei au ajuns undeva pe scaunele din fata, ramanand complet gol sub el. Chiar daca imi doream sa o fac cu el, eram totusi in masina, si... Nu mai conta, atata timp cat el, Aaron, imi acorda si mie putina atentie. Gura lui a coborat inspre stomac, lingand si muscand pielea frageda ce fierbea dupa atingerile lui. Corpul meu incepuse sa vibreze, iar sunetele pe care le scoteam nu erau tocmai normale pentru un baiat. Mi-am dus o incheietura la mana, muscandu-mi degetele si intreaga mana cu putere sa mai atenuez gemetele. Deveneam extrem de excitat de la acele atingeri, iar membrul meu deja ma dadea de gol. 

Brusc, am auzit o sirena a politiei ce se indrepta inspre noi. Am sarit imediat de sub Aaron acoperinadu-ma cu tricoul. Acesta a intrat ca un om normal in masina pe bancheta din spate, inchizand si usa. Se pare ca politia nu era pentru noi, pentru ca a trecut cu viteza pe langa masina noastra, fara sa ne observe. La naiba... M-am uitat catre Aaron care imi luase pantalonii de sub scaun si ma imbraca cu ei. 

-N-Nu continui? Am intrebat eu rusinat. Aaron a zambit pervers si m-a sarutat din nou pe nas.

-Sa mergem acasa, nu?

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~'

Doamne, lume, cred ca ma urati =)) Promit ca nu mai fac asta niciodata. Am postat dupa 10 ani :( Dar am avut simularile... Invatat... Si apoi, concert (History, a fost careva? =))  ) Si in sfarsit am avut timp de a scrie si am facut putintel mai lung. Adica nu 500 ci 600 cuvinte, na. Si desgur, putina actiune sa ma revansez. Mii de scuze! Va iubesc! :* Scuzati greselile, am vrut sa postez cat mai repede. 

Lipsit de sentimente ~yaoi~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum