Capitolul 49

805 91 5
                                    

Era clar ca se petrece ceva. Doar ce am iesit si deja roscatul se tine dupa mine. Totul e ciudat, iar Aaron se poarta de parca nu i-ar pasa ca sunt urmarit. L-am sunat sa ii spun tot ce se intampla iar tot ce mi-a spus a fost doar un "Ai grija". Am grija pe dracu!
Am intrat in supermarket si am cumparat cafea si pachetul de tigari pentru Aaron. La iesire roscatul s-a pus in fata mea blocandu-mi calea.
-Vreau sa trec.. ii spun eu putin irascibil.
-Iar eu vreau sa stai. Ce ai cumparat aici?
Imi smulse punga din mana si lua pachetul de tigari mentolate.
-Uh.. Fumezi? Zice si imi baga una din tigari in gura imediat ce desfacu pachetul. Parea ca stie ce face la cat de repede s-a miscat. Eram sigur.. Fumator inrait mai ceva ca Aaron. Prinse o alta tigara din pachet cu doua degete si o duse intre buzele lui carnoase. Scoase rapid o bricheta din buzunar si trase cu pofta.
Atunci cand incerca sa o aprinda si pe a mea mi-am scos-o rapid dintre buze si am aruncat-o pe jos.
-Nu. Nu fumez.
Roscatul ridica o spranceana si zambi in timp ce tragea inca o data si imi sufla fumul in fata. Incepu sa imi faca cu mana in semn de la revedere si pleca in pas agale pe drumul pe care trebuia sa merg spre casa. Am mers in urma lui. Eram nervos si stresat si speram ca Aaron sa fi ajuns deja acasa. Roscatul parea foarte calm tinand o mana in buzunar si incercand sa termine acea tigare cat mai repede.
Ajuns in fata casei mele roscatul se uita la mine si ranji din nou.
-M-ai urmarit? Zice cu un ton enervant.
-Aici locuiesc. Lasa-ma sa intru.
Si-a dat parul des pe spate si s-a dat din drum, facandu-mi loc sa intru in casa. Acel ciudat...
Aaron nu era acasa. Nu intelegeam de ce isi petrecea asa mult timp la munca. El venea acasa imediat ce se incheia programul. Acum stra tot timpul peste program, lasandu-ma singur. Mai nou... Lasandu-ma cu bona mea rosie si ciudata.
Stiam ca Aaron stie ce se intampla. Nu putea fii atat de calm in legatura cu asta. Totusi... Sunt urmarit de cineva.. Ar trebui ca iubitul meu sa se ingrijoreze in legatura cu chestia asta. In schimb, el sta peste program la munca. Probabil din cauza asta nici eu nu imi fac multe griji in legatura cu ce mi s-ar putea intampla. Era clar ca Aaron controleaza situatia. Era clar ca stie ce face.. Insa teama mea ica era acolo prezenta undeva adanc de faptul ca nu sunt in siguranta atunci cand sunt singur.
Daca spusele roscatului sunt asa adevarate... Tatal meu se razbuna. Iar dupa ce s-a intamplat in urma cu ceva timp cu el, nu cred ca acest tip de razbunare este ceva foarte placut.. poate vrea sa faca totul incet si cu cruzime....  Sau poate mintea mea doar o ia razna cateodata.

Lipsit de sentimente ~yaoi~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum